Groucho написа:Има извинение Конте чушки. Този Реал с нищо не е повече от Интер. Спокойно групата можеше да се спечели. И нали китайците не дават вече мангизи? Какви чудеса на трансферния прозорец, ако Хакими още не е платен
Най-много Донарума да дойде за заместник на Ханданович, въпреки че се спекулира, че ще ходи у Торино
Извинение може би не е точната дума. Да, и аз смятам, че даже в този си вид можеше и трябваше да направим повече от отпадане в групите, но в наш си неподражаем стил направихме тонове глупости, разчитайки по традиционному с късна драма да се измъкнем, вместо просто да си вземем точките овреме. Някой от глупостите може да се припишат включително и на Конте. Но все пак отборът взе скудето и може да се каже, че с този успех той е надградил нещо в отбора. От тук насетне ново скудето няма да значи надграждане, а и стойността на скудетото се намалява, ако шампионът на Италия го бият като тупан в Европа. Що се отнася до трансферите, аз затова казах "чудеса". Ако ние извадим големите манги, треснем милиард за селекция това лято, то за да не надградим чувствително състава, трябва да действаме изключително некадърно
 От друга страна, какво пречи да се намери някой друг глупак, който да предложи да плати 40 милиона плюс Етоо за босненското дърво, и от тези 40 милиона да дадем 15 милиона за Снайдер, още 25 милиона мисля за Милито и ей го е. Чудеса бе, чудеса
  От друга страна, какво пречи да се намери някой друг глупак, който да предложи да плати 40 милиона плюс Етоо за босненското дърво, и от тези 40 милиона да дадем 15 милиона за Снайдер, още 25 милиона мисля за Милито и ей го е. Чудеса бе, чудеса   Не е нужно да даваме 300 милиона за Холанд!
 Не е нужно да даваме 300 милиона за Холанд!