Висша лига - сезон (2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2020/21)
Тотнъм шампион само ако ЦСКА махне тирето... тоест никога. 
rhaegar написа:miro_rz написа:От все сърце пожелавам Тотнъм да станат шампиони. Може би съм единственият фен на Арсенал искащ това!
Засрами се, бе
От какво, в тяхната култура съм от 6 години!
То да не сме в България!?
Що приятели имам от Юнайтед, Пуул... все англичани. Омраза и то в рамките на спорта има само през 90те минути. Ще ги стигнем ама друг път!
Мастърклас на Жозе срещу Пеп
Не мога да повярвам, че Гуардиола се хвана на въдицата точно срещу Преводача, срещу когото е играл хиляда пъти и дето се вика знае всеки негов ход предварително
Този отбор на Тотнъм, а и всеки тим на Моуриньо се бие много лесно, ако му приложиш плътна преса
Вместо това каталунецът заложи на постепенните и лесно предвидими атаки с много пасове и липса на скорост и изненада..

Браво на Пеп, комплимент за новия, и по скъп разбира се, договор с камиларите. Не е луд тоя дето е изял два зелника.....

Камиларят с това темпо по Коледа е сакнат 
Победа в стил Моуриньо.
miro_rz написа:От какво, в тяхната култура съм от 6 години!
То да не сме в България!?
Що приятели имам от Юнайтед, Пуул... все англичани. Омраза и то в рамките на спорта има само през 90те минути. Ще ги стигнем ама друг път!
Не ги слушай тия тъмни балкански субекти. Цялото прогресивно човечество е за титла на Тотнъм тоя сезон
Е, може ли такава балъшка грешка да направи ПепCSKA69 написа:Вместо това каталунецът заложи на постепенните и лесно предвидими атаки с много пасове и липса на скорост и изненада..
Не може така, Ливърпул станаха шампиони, сега ако и картофите станат, на кого ще се подиграваме?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Моуринката, ако направи Тотнъм шампион, ще трябва да му издигнат паметник в центъра на центъра на Лондон и да го обявят за престолонаследник на Елито.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.