Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

uppercut
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот uppercut » 16 юни 2013 21:52

джони написа:
Sofia_1914 написа:
джони написа:къде беше тоя Плевналиев ,когато задържаха 400 000 бюлетини,защо се беше скрил като мишка,защо не даде извънреден брифинг?и още един въпрос,как господин Плевналиев избра министрите на служебния кабинет,имаше ли тогава прозрачност? затова подкрепям ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!
ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!
ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!

и бсп и герб са крадци и турски подлоги :evil:
Папгали, срам се за България. Дадохте си задните части на ДПС за да се мазните на Цецо Василев.

Цецо Василев никога не е казвал за кой да гласуват феновете,за разлика от вас,на които седмица преди изборите ви казаха да гласувате за Герб,за разлика от Марешки,които каза,че очаква подобаващо "отношение",за разлика от Берое ,които казаха,че купата им била на буда

Какво е общото между пеевски ,и.кръстева ,бареков,цв.василев ,доган ???? ботевъ и дпс ......срам сте еничери
http://news.ibox.bg/news/id_1461416103

всички знаят на кой е ктб и кой стоя зад тях ... ш фб има ваши хора които ги защитават :shock: :shock:
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

urkoto

Re: Прекланям глава и свалям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот urkoto » 16 юни 2013 21:53

Синьо сърце написа:но за мен оставка е равно на предателство и няма да я приема.

Напълно подкрепям. Особено ако исканията са САМО и единствено за нови избори. От нови избори файда няма, не и в този момент. Догодина по това време - може би. Сега е време да се работи. Нека работят комунетата, нали 4 години драпаха със зъби и нокти за властта. Айде да ги видим какво могат. Засега почнаха по ужасяващ начин
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 юни 2013 21:54

dunavfc написа:
W84me написа:Добре де, кажете какво прави дебеЛили Палова на тези спонтанни протести?! :mrgreen:

Ти какво искаш да намекнеш не мога да разбера ? Че ГЕРБ организира протестите ли ? Дори и след днешният ден ли вярваш в това ?

Ами, колкото и да не ти се вярва, точно ГЕРБ и СДС организират протестите. Нещата не са случайни.
Росен Плевнелиев трябва да подаде оставка, защото не спира да прави глупости. Естествено, че с изказването си последния път допълнително насъска масите. Защо не го каза по-рано през годината? Защото знаеше, че ще му се случи случка. Всъщност няма човек в този форум, който да не е наясно, че не Плевнелиев, а Цветанов беше гласен за президент, но последният се издъни много сериозно и другият трябваше да запълни просто дупката. Това се знае.
Лошото е, че ГЕРБ трябваше да мислят повече за втория кандидат, а те си действаха наизуст. Президентът е важна фигура, в която и да е страна. Може и да няма у нас този авторитет, който е налице в Русия например, но е от значение това, което говори и прави.
Няма нищо лесно на този свят, но ако се трудиш, стремиш да станеш голям, ще го постигнеш. Трудното обаче повече е след това, когато си стъпил на върха и всички те гледат как лека-полека се излагаш.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 16 юни 2013 21:54

CTAHKO написа:Тук станахте много миролюбиви и скучни :lol: Всеки момент очаквам да започнете да поствате и някакви клипчета,проповядващи мир и любов :lol: :lol: Убихте всякаква интрига 8-)

[offtopic]Е, аз загубих един ник за седмица, че бая опрашвах на кило вчера! И днеска опуках двамка, ама ще изгърми и Сърцето...[/offtopic]
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 21:54

CTAHKO написа:Тук станахте много миролюбиви и скучни :lol: Всеки момент очаквам да започнете да поствате и някакви клипчета,проповядващи мир и любов :lol: :lol: Убихте всякаква интрига 8-)

Ти си ми надеждата,че можем да се върнем в обичайното русло :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 21:55

Естествено,че ако единствената промяна са нови избори,смисъла е нулев...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 юни 2013 21:58

sven_goran написа:Предложение до автора - Незабавна оставка на Росен Плевнелиев - и незабавно назначаване на Пеевски за Президент :)
аман от сбъркани комуняги!!!

Не съм го казал точно така и знаеш, че нямам предвид такъв замисъл. Обичаш да ми вадиш думи, които не съм възнамерявал да казвам. Както и да е. Съгласи се, че в месеци като последните шест - седем се вижда доколко един човек може да бъде управляващ. Аз в нито един момент не видях самочувствието на Росен Плевнелиев да заслужава заеманата длъжност. Никакво мъжко поведение, по - скоро никакво държавническо. Един Волен Сидеров се показа повече държавник, отколкото Плевнелиев. Друг е въпросът, че постъпката му може да няма добри последици, но в политиката, в живота винаги едно решение може да доведе до двете крайности - или грандиозен провал, или голям успех.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Живко6461
Контакти:

Re: Прекланям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот Живко6461 » 16 юни 2013 22:00

dunavfc написа:...
Не съм запознат с миналото му,не ме и касае в момента,защото това което той направи,няма да го стори,нито един управляващ ;)...

Нима се поддаваш толкова лесно на манипулиране!!! С няколко реплики и едно гласуване "въздържал се" господин Кадиев успя да те накара да "преклониш шапка"! А какви ли са аргументите за да имаш изказаното по-късно мнение за Стефан Данаилов?

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 16 юни 2013 22:00

uppercut написа:
джони написа:
Sofia_1914 написа:
джони написа:къде беше тоя Плевналиев ,когато задържаха 400 000 бюлетини,защо се беше скрил като мишка,защо не даде извънреден брифинг?и още един въпрос,как господин Плевналиев избра министрите на служебния кабинет,имаше ли тогава прозрачност? затова подкрепям ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!
ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!
ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!

и бсп и герб са крадци и турски подлоги :evil:
Папгали, срам се за България. Дадохте си задните части на ДПС за да се мазните на Цецо Василев.

Цецо Василев никога не е казвал за кой да гласуват феновете,за разлика от вас,на които седмица преди изборите ви казаха да гласувате за Герб,за разлика от Марешки,които каза,че очаква подобаващо "отношение",за разлика от Берое ,които казаха,че купата им била на буда

Какво е общото между пеевски ,и.кръстева ,бареков,цв.василев ,доган ???? ботевъ и дпс ......срам сте еничери
http://news.ibox.bg/news/id_1461416103

всички знаят на кой е ктб и кой стоя зад тях ... ш фб има ваши хора които ги защитават :shock: :shock:

К'во е "еничер"? Имате нужда от нови стихчета, тия 1000 пъти ги повторихте и пак не си научихте домашното :mrgreen: Ся аз като ходя на протестите от Ботев ли съм, от дпс или съм "еничер"? Ти като не си "еничер" на къв език пишеш? И Ботев с "ъ" или без си остава по-малко "еничер" от теб, така че тури му една Главна буква!
Последна промяна от Tomata на 16 юни 2013 22:02, променено общо 1 път.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 16 юни 2013 22:01

dunavfc написа:Естествено,че ако единствената промяна са нови избори,смисъла е нулев...

+1 дали случайно или не,но за три дни във форума си написал първия си смислен коментар!

Върни се в “Архив”