Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот Тракиец 1912 » 26 ное 2009 01:28

Форевър, изглежда работиш в клуба, щом така емоционално защитаваш служителите на клуба...

1-во. Не виждам смисъл за тези изживявки относно заплатите. Ах, тези ""заслужени възнаграждения"", как така няколко месеца никой не си ги търси и игра за селския отбор, а сега изведнъж нещо ги опари и търсят справедливост...

2-ро Повечето от момчетата са млади. Повечето дори нямаше да помиришат професионален футбол, ако не беше Митьо и неговата мизерия. ТА, нали затова седяха!! Да не би да са предполагали, че някога ще вземат нещо от тотално фалиралият Селски?? Едва ли.. За да поритат малко в А...еми поритаха малко.

3-то Какво направиха, че плачат за парите. Колко точки взеха? Ботев никога не е брал такъв срам и позор. ВИНАГИ, докато ги наблюдавах се чудех, как не ги е срам тези да знаят, че излизат за да загубят с разлика и въпреки това да слагат жълто-черната фланелка...

ПС: Добре, да си ходят... Къде ще отидат? Кой ще ги прибере?

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 26 ное 2009 10:11

terro

честно, брат, нищо не разбрах от твоите обяснения за ирония, но мисля се досещам какво искаш да кажеш. моята мисъл е друга. казвал съм я не един или два пъти. няма как никой от днас да е 'светнат", или да знае, или да е умен достатъчно да прозре, дали ще има сделка или не. Освен ако не седиш в мозъка на Селяка, на Борго и на 2ма трима други може би. Та от тази гледна точка, постове като онзи твоя за когота се хванах ("айде ПРОУМЕЙТЕ че няма да има сделка") ме дразнят жестоко много, най-малкото защото директно или косвено се обвиняват феновете че са тъпи и овце. Няма какво да се проумява тука. Всички сме в един гьол, яко затънали, и всеки избира на къде да наклони - да се нядява ли, да им вярва ли, да не им вярва ли и прочие. % на тези които взимат едната или другата страна се променя според вятъра. Ето аз съм сред по-вярващите тука (което може да ме прави и балък, ама тва е) , но последно време и моята вяра бая изтъня, да го е'ааа.

Сега ще си прав ако кажеш че трябва задружно мислене и действия, но това няма как да стане и се рещи тук, от мен, теб или от двмата заедно. Досега ако не ме лъже паматта, малко или много се следва една обща стратегия от феновете - когато се бойкотира се бойкотираше, прави се концерт - всички там; дава се кредит на доверие - всички на стадиона. И на лидерите не им е лесно да решат какво да правят и ги разбирам.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 26 ное 2009 10:46

да кажа още нещо за да съм разбран правилно. всички сме в кюпа, но всички сме фенове на Ботев. Аз не правя разлика м/у никой, за мен всички сме еднакво загрижени и заинтересовани и имаме само една ясна цел - сделка и доброто на отбора. Единственият на който няма доверие тук е ботев форевър. По всяка вероятност и той е фен на Ботев, но за себе си съм убеден, че има други, по-важни приоритети, които обслужва с постовете си тук. И това не е лощо, ако е искрен и откровен. А той не е. Аз съм 100% сигурен че той има други и скрити цели с това което прави във форума, които той не казва и не разкрива. Поради тази причини и не му вярвам, дори и да има вярна инфо.

botev forever

Мнениеот botev forever » 26 ное 2009 10:47

Тракиец 1912 написа:Форевър, изглежда работиш в клуба, щом така емоционално защитаваш служителите на клуба...

1-во. Не виждам смисъл за тези изживявки относно заплатите. Ах, тези ""заслужени възнаграждения"", как така няколко месеца никой не си ги търси и игра за селския отбор, а сега изведнъж нещо ги опари и търсят справедливост...

2-ро Повечето от момчетата са млади. Повечето дори нямаше да помиришат професионален футбол, ако не беше Митьо и неговата мизерия. ТА, нали затова седяха!! Да не би да са предполагали, че някога ще вземат нещо от тотално фалиралият Селски?? Едва ли.. За да поритат малко в А...еми поритаха малко.

3-то Какво направиха, че плачат за парите. Колко точки взеха? Ботев никога не е брал такъв срам и позор. ВИНАГИ, докато ги наблюдавах се чудех, как не ги е срам тези да знаят, че излизат за да загубят с разлика и въпреки това да слагат жълто-черната фланелка...

ПС: Добре, да си ходят... Къде ще отидат? Кой ще ги прибере?

Все пак българите не са само футболистите нали?

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 26 ное 2009 11:33

Българските футболисти на Ботев двигнаха въстание току що. Играчите категорично отказват да тренират. Българчетата от отбора са се събрали в съблекалнята, но не щат да се събличат и да излизат на терена. Ударът е срещу собственика на клуба чичо Митко Христолов. "Няма да се събличаме, докато той не продаде клуба. Няма сделка - няма тренировки", отсече пред news4000.bg един от българските футболисти на тима от Бирената фабрика.

Италианските играчи все още се колебаят какво да направят. Най-вероятно и те ще бойкотират тренировката днес. Заниманието трябваше да започне в 10.30, но все още не е стартирало. Напрежението в Ботев през последните дни е голямо. Пари за играчите няма, няколко тренировки пропаднаха заради липсата на ток и вода за пералнята, нямаше чисти екипи.

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 26 ное 2009 11:46

Ха ,сега! :roll:

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 26 ное 2009 11:47

форевър,ако това което Стенли е написал е вярно,значи вчера си познал за стачката,за което ти поднасям извинения,НО пък инфото ти пак не е 100 % истина,защото стачката не е за заплати ,както няма и декларации за които говориш ,а бойкот към Христолов.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 26 ное 2009 11:51

Форевър,как позна пак? И,сега какво,е кашата е пълна!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 26 ное 2009 11:59

canar4e написа:Форевър,как позна пак? И,сега какво,е кашата е пълна!

сори, ама трябва да се уточни нещо много важно тук. Виж предишният ми пост. Явно е че форевър има вътрешна инфо, или е един от футболистите, или (по-вероятно) е от служителите, или баща на някой или Боби Д или около него някой. Не това е въпросът. Проблемът с него е че не е е искрен, т.е. не казва какви са му целите и от къде му е инфото. Да каже - аз съм баща на футболист или аз съм един от служителите, да каже - така и така, фен съм на Ботев, но, майна, не сме получавали заплати, храним семейства и прочие. Мисля всички ще го разберем и никой няма да го напада тук. А той си крие мотивите и целите и пуска информация и факти от тук от там. Защо? Той си знае, но от това не печели нищо, поне сред хората във форума. Това че те са верни, не означава че няма опит за манипулация.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 26 ное 2009 12:04

Hacko1912 написа:terro

честно, брат, нищо не разбрах от твоите обяснения за ирония, но мисля се досещам какво искаш да кажеш. моята мисъл е друга. казвал съм я не един или два пъти. няма как никой от днас да е 'светнат", или да знае, или да е умен достатъчно да прозре, дали ще има сделка или не. Освен ако не седиш в мозъка на Селяка, на Борго и на 2ма трима други може би. Та от тази гледна точка, постове като онзи твоя за когота се хванах ("айде ПРОУМЕЙТЕ че няма да има сделка") ме дразнят жестоко много, най-малкото защото директно или косвено се обвиняват феновете че са тъпи и овце. Няма какво да се проумява тука. Всички сме в един гьол, яко затънали, и всеки избира на къде да наклони - да се нядява ли, да им вярва ли, да не им вярва ли и прочие. % на тези които взимат едната или другата страна се променя според вятъра. Ето аз съм сред по-вярващите тука (което може да ме прави и балък, ама тва е) , но последно време и моята вяра бая изтъня, да го е'ааа.

Сега ще си прав ако кажеш че трябва задружно мислене и действия, но това няма как да стане и се рещи тук, от мен, теб или от двмата заедно. Досега ако не ме лъже паматта, малко или много се следва една обща стратегия от феновете - когато се бойкотира се бойкотираше, прави се концерт - всички там; дава се кредит на доверие - всички на стадиона. И на лидерите не им е лесно да решат какво да правят и ги разбирам.

Колкото по-рано се събудят всички, толкова по-добре!
Аз съм готов и по-силни думи да използвам. Ако това помогне, повече хора да прогледнат и проумеят истината, колкото и да е гадна тя - ще го направя.
Не ме интересува дали някой ще ми се сърди, щото всички сме по-малки от нашия Ботев.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Върни се в “Архив”