Човече, къде са ни знамената в Киев?
Защо си мислиш, че не се умишлено?
Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Тия нещо хептен хвърлиха верига украинците
Откачена работа ... Знамена палят, нашата п*тка непорабена ( даже ми е неприятно да му споменавам името ) ходи да се виждал с Поро
Чий к*р търсиш ти в Украйна, бе
Тоя хептен неадекватен ...

Леевски, оле

boabbb написа:Тия нещо хептен хвърлиха верига украинците![]()
Откачена работа ... Знамена палят, нашата п*тка непорабена ( даже ми е неприятно да му споменавам името ) ходи да се виждал с Поро
Така му е наредено че и речта са му написали...да не би да каже нещо наопаки.Жалкото е че при гафа със знамето е мълчал като ...Ако бях аз независимо кво са ме инструктирали най-малкото което щях да направя е да поискам церемонията с химните и знамената да се повтори щом е грешка.Иначе.....си тръгвам!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:boabbb написа:Тия нещо хептен хвърлиха верига украинците![]()
Така му е наредено че и речта са му написали...да не би да каже нещо наопаки.Жалкото е че при гафа със знамето е мълчал като ...Ако бях аз независимо кво са ме инструктирали най-малкото което щях да направя е да поискам церемонията с химните и знамената да се повтори щом е грешка.Иначе.....си тръгвам!
Абе, той, че не става - не става, ама поне тука да го държат - да не се излага навънка

Леевски, оле

Ако САЩ и Русия мислеха доброто на Украйна отдавна да са се съгласили тази държава да бъде разделена на източна и западна, защото се вижда от далеко,че западната и източната част не се обичат. Но явно не искат, защото имат полза от този конфликт да продължава.
Alexx написа:Ако САЩ и Русия мислеха доброто на Украйна отдавна да са се съгласили тази държава да бъде разделена на източна и западна, защото се вижда от далеко,че западната и източната част не се обичат. Но явно не искат, защото имат полза от този конфликт да продължава.
То ако извадят Донбас от Украйна, те нали в Киев ще умрат от глад, бе

Леевски, оле

- GA_ veliki
- Контакти:
1982 написа:valheru написа:1982 написа:И какъв е Бандера - фашист ли ??
Не - той е света вода ненапита - ангелче
fascio - доколкото помня означава съюз. Та с кой е в съюз този твой приятел (само недей да обясняваш че е бил в затвора - смешно е подобно твърдение за условията в които са го държали изкъсо (прочее за убийство на поляк) - и докато е в затвора - неговата организация не е действала ли?).
фашизъм - според тълковният български речник - Политическо течение, възникнало в Италия в началото на ХХ век и реализирано по-късно като открита диктатура, расизъм и териториална агресия.
Как да ти отговоря дали е бил фашист...
Не, бе, просто питам - Бандера фашист ли е, че като попитах за фашизма, ми го дадохте него за аргумент.
И, като е бил в съюз с нацистите (не фашистите), защо въобще са го държали в затвора, що за съюзничество е това ?? Не можеше ли да си е на свобода и да им помага ?? Бати "съюзничеството" ..... май им е бил враг, а не съюзник.
"Фашизмът по-точно трябва да бъде наричан корпоративизъм, защото е сливане на държавната и корпоративната власт."
- Бенито Мусолини
Има ли някоя държава, която да не е фашистка?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
GA_ veliki написа:1982 написа:valheru написа:1982 написа:И какъв е Бандера - фашист ли ??
Не - той е света вода ненапита - ангелче
fascio - доколкото помня означава съюз. Та с кой е в съюз този твой приятел (само недей да обясняваш че е бил в затвора - смешно е подобно твърдение за условията в които са го държали изкъсо (прочее за убийство на поляк) - и докато е в затвора - неговата организация не е действала ли?).
фашизъм - според тълковният български речник - Политическо течение, възникнало в Италия в началото на ХХ век и реализирано по-късно като открита диктатура, расизъм и териториална агресия.
Как да ти отговоря дали е бил фашист...
Не, бе, просто питам - Бандера фашист ли е, че като попитах за фашизма, ми го дадохте него за аргумент.
И, като е бил в съюз с нацистите (не фашистите), защо въобще са го държали в затвора, що за съюзничество е това ?? Не можеше ли да си е на свобода и да им помага ?? Бати "съюзничеството" ..... май им е бил враг, а не съюзник."Фашизмът по-точно трябва да бъде наричан корпоративизъм, защото е сливане на държавната и корпоративната власт."
- Бенито Мусолини
Има ли някоя държава, която да не е фашистка?
Ей, велики сте!
Хайде сега малко повечко да почетете, преди да повтаряте недоразбрани недоистини!
Когато ви написах и удебелих значението се надявах поне някой да вземе и прочете повечко, ама нейсе. Та за фашизма има и други определения от които може нещо да ви стане по-ясно. Както самият Мусолини казва (да даваш изказване на "великия"т философ Мусолини като аргумент повечко недей да правиш, защото в трудовете му на една съща страница можеш да намериш изказана теза и след няколко реда оборена от самият него) - "това по-скоро е действие отколкото идеология", то поради тази причина се е налагало някакви философчета да се опитват да му създадат идеологията - ама не би. Ето някой основни положения:
- "Форма на открита диктатура с опора върху расизма и шовинизма, насочена на изкореняване на демокрацията и т.н ..."
или философското
- "политич. течение, възникнало в период на криза на капитализма изразяващо интересите на най-реакционните и агресивни буржоазни сили т.н."
Като цяло Хитлер за да развие своя национал-социализъм (нацизъм) взима като основа фашизма! Като основната разлика е отношението към националистическата идея - в единият случай говорим за усилване на Държавата като такава (ако щете и по Платон (то по принцип на въпроса какво е държава хора с либерални виждания много трудно могат да дадат някакъв смислен отговор, но това им е от "религията") ) - в другият случай говорим за "превъзходството" на една нация над всички други (сами се сещате защо не е възможно да съществуват заедно с "богоизбраните"/богонаказаните евреи).

Трудно може да се нарече затвор условията при които е бил Бандера ,че и подписвал разни документи (кой ли му ги е давал - как ли са стигали до Шухевич...), че и по средата на войната е пуснат по живо по здраво - ей така щото е невинен и нацистите са доказани хуманисти

Наистина има ли такава държава?
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]
Alexx написа:Ако САЩ и Русия мислеха доброто на Украйна отдавна да са се съгласили тази държава да бъде разделена на източна и западна, защото се вижда от далеко,че западната и източната част не се обичат. Но явно не искат, защото имат полза от този конфликт да продължава.
А защо трябва САЩ и Русия, някакви чужди държави, да решават съдбините на независимата държава Украйна ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
valheru, оценявам опитите ти, след като си се поизпуснал леко, да се позабършеш, но написаното от теб е толкова нелепо и абсурдно, че дори няма да си правя труда да го коментирам.
Националсоциализмът и фашизмът са две различни идеологии. Стига си писал простотии. То и комунизмът има някои допирни точки с националсоциализма, това значи ли, че са едно и също ?!?!
Националсоциализмът и фашизмът са две различни идеологии. Стига си писал простотии. То и комунизмът има някои допирни точки с националсоциализма, това значи ли, че са едно и също ?!?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.