Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот botev forever » 25 ное 2009 12:40

Canaries front написа:ами смятам 4е съм достатъчно коректен като ти казах за тази стачка ,че от доста време е повтаряш,казваш първо 7 месеца не са взимали пари ,а сега казваш на 5-ти ноември. И не на последно място кажи ми къде сам написал ,че невярвам за забраната за напускане на Пичоне ? Единственото което съм казвал по този случай е,че Христолов е човека който е длъжен да покрива тези сметки и в крайна сметка се поправи и това недорозумение .

Парите ги взеха като дарение!!!!!!!!!!!!!!!1Нали имаш познати питай ги!И ако за 7месеца вземеш 200лв или 400 как би се чувствал?

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 ное 2009 12:41

PLOVDIV PEE 1912 написа:
botev forever написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Aз ако съм един евентуален нов собственик ,няма да дам и една стотинка на неиграещите баберици на селския.От каде на каде ще плащам заплати на някви деца,че и със седем месеца назад,НИКОГА!Като не им се плащаха толкова време заплатите ,защо седяха бе??????ЩО НЕ СИ ТРЪГНАХА ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ ИТАЛИАНЦИТЕ?????????
ДА СИ ЕБЪТ МАЙКАТА ,НЯМА ПАРИ ЗА ВАС!!!!

А работници и служители,които всекидневно си вършата работата!Седяха защото ги лъжат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А,защо не застанаха на наша страна срещу селския????????????????????????????????Защо си натискаха парцалите цяла година и мълчаха????????????????????????????????????????ДА ЕБЪТ МАЙКАТА СЛУЖИТЕЛИТЕ ,НЯМА ПАРИ ЗА ТЯХ !!!!!!!!!!!!!!!НА КОЙТО НЕ МУ ОТЪРВА ДОВИЖДАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Всички до един са готови да напуснат след като си вземат парите!!!!!!!!!!!!!!!!

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 25 ное 2009 12:45

Е чак пък толкоз грубо,нема нужда...частично си прав,ама замисли се че и те са си прави от тяхна гледна точка-семейства имат,деца..И въпреки всичко трябваше да застанат с нас на БАРЕКАДАТА,ама не ,ние сме с Митку...ай сега му сърбайте попарата на ДХ.
и аз ако съм новият собственик ще им "бия шута"-а за старите пари които имат да взимат-има си прокуратура,съд и т.н.
Последна промяна от dobermanche на 25 ное 2009 12:47, променено общо 1 път.

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 ное 2009 12:46

dobermanche написа:Е чак пък толкоз грубо,нема нужда...частично си прав,ама замисли се че и те са си прави от тяхна гледна точка-семейства имат,деца..И въпреки всичко трябваше да застанат с нас на БАРЕКАДАТА,ама не ,ние сме с Митку...ай сега му сърбайте попарата на ДХ.
и аз ако съм новият собственик ще им "бия шута"-а за старите пари които имат да взимат-има си прокуратура,ъд и т.н.

Приятелю,клуба все още няма нов собственик!!!!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 25 ное 2009 12:48

botev forever написа:
dobermanche написа:Е чак пък толкоз грубо,нема нужда...частично си прав,ама замисли се че и те са си прави от тяхна гледна точка-семейства имат,деца..И въпреки всичко трябваше да застанат с нас на БАРЕКАДАТА,ама не ,ние сме с Митку...ай сега му сърбайте попарата на ДХ.
и аз ако съм новият собственик ще им "бия шута"-а за старите пари които имат да взимат-има си прокуратура,ъд и т.н.

Приятелю,клуба все още няма нов собственик!!!!

чувекъ казъ, чи аку й той нов собтсвиник, шъ ги згони сичките...
Не натискайте ТУК!

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 25 ное 2009 12:49

Приятелю,а ти да си чул/видял някой от тях да завел дело срещу Митку???

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 25 ное 2009 12:52

Положението е наистина неприятно, но със своите действия/бездействия/ те сами се докараха до тук!!!
Нима са вярвали на ДХС??, че ще им плати??

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 ное 2009 12:54

dobermanche написа:Приятелю,а ти да си чул/видял някой от тях да завел дело срещу Митку???

Не.От сега работещите българи никой не е завел дело.Но увещанията за заплати са от италианците.И те незнаят на кой да поставят исканията си.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 25 ное 2009 12:56

botev forever написа:
dobermanche написа:Приятелю,а ти да си чул/видял някой от тях да завел дело срещу Митку???

Не.От сега работещите българи никой не е завел дело.Но увещанията за заплати са от италианците.И те незнаят на кой да поставят исканията си.

Интересно... Уродът ги лъже месеци наред, те вярват, италианците казват, че ще платят заплати - не вярват, няма заведени дела срещу урода, но са готови да стачкуват против италианците, въпреки че те не са собственици на клуба, а не срещу собственикът в момента...

На пресконференцията на стадиона Борго каза, че в момента се договарят именно тези проблеми - заплати, неплатени от нечовека. Дали неговите подлоги не му вършат мръсната работа? И дали "стачката" ще продължи ако сделката се развали?
Последна промяна от Шврнц Тпрунков на 25 ное 2009 13:02, променено общо 1 път.
Не натискайте ТУК!

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 25 ное 2009 12:58

Определено всички са много объркани,както и феновете де...пълна лудница!!!

Върни се в “Архив”