Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗМОЖЕН ЛИ Е ТАНДЕМ ГОНЗО-СИРАКОВ???
Правеше това което Кокала прави в Левски..........заварено положение!Има доста примери за калпави треньори на големи грандове.....Клинсман и Шустер веднага ми идват наум.Далече съм от мисълта че Грант е по-калпав от Кокала,но както казах защо пък да не дойде тук след като има отношения с Чорни и Кокала?
хахаха сега и с чорни има отношения.....абе стига сте фантазирали.мъри трябва да се върне и това е .
-
ISTINSKI_LEVSKAR
- Контакти:
17 562 ЗРИТЕЛИ Е ИСТИНСКАТА ЦИФРА ЗА ДЕРБИТО
17562 билета са продадени за дербито ни и не знам откъде се взеха другите 10на хиляди според гонг. тъжно ми е като и на Герена се събираме 2000 а ни пишат 7000. Ние истинските фенове желаем прозрачност и това не е начина да се напълни стадиона. Ако половината дето милеем за Левски ходим редовно ще се събираме по 20000 всеки мач. Господа журналисти върнете феновете наистина а не чрез лъжливи цифри.
- Бижутера
- Контакти:
Левски привлича Филип Деспотовски!
Спортно-техническото ръководство на Левски вече работи по селекцията за новия сезон. Едно от първите имена в списъка с набелязаните играчи е македонският халф Филип Деспотовски, съобщава "Тема Спорт". В момента полузащитникът е собственост на украинския Ворскла Полтава. Деспотовски е роден на 18 ноември 1982 година. Висок е 183 сантиметра и тежи 79 килограма. В сегашния си тим преминава през февруари 2008 година и оттогава се превръща в несменяем титуляр. В кариерата си Деспотовски е играл още в македонските Циментарица и Вардар, както и в сръбския ОФК Белград и гръцкия Етникос. Във Ворскла преминава за сумата от 150 000 долара. Евентуалният трансфер на футболиста на Герена се движи от мениджърите, които доведоха преди две години Дарко Тасевски.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Re: 17 562 ЗРИТЕЛИ Е ИСТИНСКАТА ЦИФРА ЗА ДЕРБИТО
17562 не е цифра а число умнико !
Ами така е,докато на пловдивското дерби се събират по 19-20 000,журналистчетата ни пишат 15 000,но пък като се играе мега ултра дербито на Вселената ..Левски - ЦСКА като има 15 000 ,те стават 25 000.Пусти му комплексари 
lubeste написа:хахаха сега и с чорни има отношения.....абе стига сте фантазирали.мъри трябва да се върне и това е .
Пич......и аз съм фен на Левски.....на Левски не на Мъри.Пожелавам му всичко най-хубаво и може би един ден пак да ни носи толкова радост.....но нали сме фенове на отбора и на идеята Левски!Защо да робуваме на имена.Нямам нищо против Мъри но ти на кой си фен повече?Не забравяйте че и той не е безгрешен....16т си бяха голям резил както и да го погледна!
Re: Потенциалните съперници на ЛЕВСКИ в Европа
Keanu^Reeves написа:МЕРСИИИ МНОООООООООООООГО! Ти си най-полезния Потребител във Форума!
Сега остава само да се надяваме на ЖРЕБИЯ за 4-тият Последен Предварителен Кръг да ни се падне отбора на БАТЕ Борисов(Беларус) и ЛЕВСКИ 1000% ще бъде за 2-ри път в ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!
Само да не се повтори случаят "Олимпия - догодина пак ела". Ако ще падаме в тоя, кръг, по-добре да е от Партизан или Цюрих, поне няма да е толкова срамно.
Re: Левски привлича Филип Деспотовски!
Пак анонимник, така не се прави селекция.
забелязал съм, че главните преброители винаги са Грънчаров и Александров. винаги дават от сърце по едно 2-3 хиляди отгоре за посещаемоста на любимите си отбори. но при последното дерби ЦСКА-Левски вече прекалиха тотално. видно беше, че Националния е наполовина пълен, а те се надбягваха в оценките си "25-27 хиляди, а може би и малко повече"...
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!