Преди дербито, какво се пише:

Та какво прави впечатление само като заглавия: в 1-ва точка се надъхват, след това 2-ра точка отново се повтарят измислиците за милиционерската природа на Левски Спартак, като някои си мислят, че една лъжа като се повтаря от няколко години по 1000 пъти на седмица може да стане истина... може да, ама сред зомбираните и комплескирани фенове на отбор, който не е създаден по нормален начин, с име-абревиатура без значение, емблема с петолъчка, която винаги ще тегне над отбора. 4-та точка се говори за руския 9 Май-Ден на победата...- е много ясно че трябва да има победа, та това им е празника, трябва да се отпразнува подобаващо с успех. 5-та точка без коментар, какви "армейски" юноши, какви 5 лева се видя на мача. 6-та точка отново надъхване... 7-ма точка са я написали, ама не знаят изобщо какъв смисъл има... което се вижда веднага в новия брой вече след дербито :
Точно последната точка от миналия брой е оборена от всички глупости изакани в новия вестник и после се чудим защо цесекарите са толкова зомбирани, ами аз такова чудо във вестника или списанието Само Левски не съм виждал, да се говори постоянно за някаква конспирация, заговор и задкулисни игри, да се говори постоянно за историята на съперника и да го изкарваш милиционерски отбор, като едва ли не още с началото на комунизма е станал такъв, а не 25 години по-късно, а за начина по който е станало няма смисъл да се пише тук все пак...
ПП Аз лично се посмях доста на няколкото заглавия, а не мога даже и да си представя какво представлява целия вестник с всички статии развити в него...

Според мен този вестник става единствено да го намачкаш и да го ползваш по предназначение в кенефа