Висша лига - сезон 2024/25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2024/25

Мнениеот wolf » 26 яну 2025 04:51

Furious_Monk написа:Сега чета в форума на Пул...Замислих се, че когато човек има всички предпоставки, поне в определена ситуация да бъде щастлив, той пак не иска да е такъв.Намира си всякакви извинения и обвинения да допусне гнева и омразата в сърцето си.

Нямаш работа там но разискваме дълбоките проблеми на отбора и собствениците. Ако случайно не си разбрал, ние си нямаме чичо Перез да хвърля стотиците милиони когато му дойде

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 26 яну 2025 08:04

Защо да нямам работа там ,приятел...защо трябва да приема твоя съвет, за някои неща , трябва да сие поставиш в определена ситуация, за да можеш да разбереш повече и за себе си и за хората.

Това е причината демокрацията в нейната чиста форма да не е адаптивна към днешна дата... хората просто искат и продължават да искат, сякаш това е даденост, а не трудно извоюван път към мястото на което седят в момента. Не е достатъчно да следваш даден път, но трябва и да благодариш на този, които го е отворил не само с думи.Мисълта ,"нали му благодарих, какво повече иска" е паразитна и грешна.

Истината е, че ви използвам, за да се крия като цяло от собствената си природа и да живуркам тихо и кротко.Може би заради това, но е много по-лесно и удобно да кажеш, те не струват и да си пиеш на спокойствие, без да те интересува какво става извън твоя дом.

Че нямате Перес, само ви правя евала. Перес също нямаше да отцелее , ако Реал Мадрид играеше във висшата лига, погледни пътя на Юнайтед, той се бе запътил по него преди 4-5 сезона. Това е една от причините да симпатизирам на МЮ, ние избягахме стравнително безболезнено, но при тях не е така- доста е болезнено и много време трае вече. Надявам се да излезнат от него, защото футбола като цяло е да забавлява хората, а не да ги наказва.

Много ми харесва тази мисъл, срещу Ливърпул и ниския блок не помага.Трябва ти някой, който да позволи да развиеш мисълта си на терена..
Краят винаги е полезен, ако имаш таланта да го използваш...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

CapitanePuyol

Мнениеот CapitanePuyol » 26 яну 2025 17:55

Бате Анже май вече ще го разкарат...Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 26 яну 2025 18:08

Човекът просто е решил да се бори до самия край...защо трябва се борим срещу неговото желание? Нека да се бори с това което желае..

Накрая болката е само за теб...твоята лудост е наказане за самия теб....
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 яну 2025 18:17

https://youtube.com/shorts/1tla4Q6tj2w? ... e4pflo1yNN
Може ли в последните 3/4 сезона за получаваме 2/3 абсурдни ЧК. Чак сега изгледах репортажа на мача. Потресен съм!
Изображение

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 26 яну 2025 18:31

Може, всичко може!
Ливърпул пък вчера не получи такъв след едно каратистко изпълнение на един от Ипсуич. Миналият сезон за пореден път спестиха един фрапиращ на Доку срещу Мака, съответно дузпа и изманиците си тръгнаха с точка, после станаха шампион с две точки преднина пред Арсенал! Може би точно с тази точка?...
Изображение Изображение

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 26 яну 2025 18:38

CapitanePuyol написа:Бате Анже май вече ще го разкарат...Изображение

Мисля че все още го задържа победата му срещу Ливърпул в купата и ответния мач на 05.02. За мен там е истината :?:

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 26 яну 2025 19:12

Вчера Санчес и Мареска подариха мача на Сити. Не знам колко грешки трябва да направи този вратар за да седне на пейката. Надявам се да върнем Петрович до края на месеца. Иначе тренера всеки мач си знае едно и също, вярно че и Джаксън изпуска почти всичко, но не може да си толкова упорит. Нула тактика, нула гъвкавост, нула изнедада за противника. За мен имаме един от най слабите мениджъри(не броя тримата новаци). Най късно следващия сезон ще имаме нов наставник. Даже си мисля че Енцо щеше да лъсне ако беше останал в Лестър и нямаше да има разлика със сегашното им представяне
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 26 яну 2025 19:18

В нашаия форум съм го написал. Мареска е поредния Yes човек, ясно е, че Джаксън и Санчес са налагани отгоре.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

CapitanePuyol

Мнениеот CapitanePuyol » 26 яну 2025 20:07

miro_rz написа:https://youtube.com/shorts/1tla4Q6tj2w?si=r4uvgYe4pflo1yNN
Може ли в последните 3/4 сезона за получаваме 2/3 абсурдни ЧК. Чак сега изгледах репортажа на мача. Потресен съм!

Тоя черньо само като го чух как каза "дисграсия", вместо "дисгрейс" и ми стана ясен. Сигурно живее в Англия от бая време и още не е научил езика, който се говори в цял свят... Поредният примат търсещ внимание в ерата на глобалните социални мрежи, сигурно има и тик-ток, инстаграм и т.н. където повтаря същите неща. Подобни индивиди до нулевите години на 21 век, никой нямаше да ги познава освен семейството му. Изображение

П.С. Принципно съм съгласен за резачките срещу Арсенал, просто коментирам конкретния субект, който търси кликове.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Върни се в “Архив”