Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Честито на феновете на Арсенал за продължаването в следващата фаза и успех! Отборът, който имаше визия за играта и идея за футбола, докато Реал се представи най-слабо от всички четвъртфиналисти. Май беше по-добре да отпаднем още на дузпи срещу Атлетико.
- Udoji90
- Контакти:
[offtopic]Edit: Грешка.[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 17 апр 2025 07:06, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
Ние Атлетико не можехме да ги бием.
Що ми мирише на финал ПСЖ и Интер!?
Що ми мирише на финал ПСЖ и Интер!?
- Udoji90
- Контакти:
Иначе срещу ПСЖ без Габриел и без Партей няма да станат нещата. Сигурно двамата ни най-силни играчи този сезон. Артета сега ще трябва да мисли варианти. Жоржиньо, ако не му е тежка контузията, или Мерино да се върне в халфовата линия, а Тросар напред. Аз бих оставил Мерино нападател и бих пуснал Зинченко халф, но се съмнявам Микел да се осмели да го стори.
Иначе нетипично аматьорска грешка на Салиба, Сака и той изплю дузпата, обаче този напълно излишен картон на Партей беше върхът на глупостта. :evil:
Иначе нетипично аматьорска грешка на Салиба, Сака и той изплю дузпата, обаче този напълно излишен картон на Партей беше върхът на глупостта. :evil:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
sapio0o написа:Интер ПСЖ е вероятния финал оттук нататък. Мбапе сякаш направи услуга на франсетата.
И тези два отбора са по-вероятните финалисти, защото...
sapio0o написа:Интер ПСЖ е вероятния финал оттук нататък. Мбапе сякаш направи услуга на франсетата.
Двата отбора изглеждат най-солидно през този сезон. По логиката на футбола обаче финалът ще е Арсенал - Барселона :lol:

Честито на Арсенал, много стабилни в защита и си биха с контрата в края.
И още 3 часа да бяхме играли не виждам как щяхме да вкараме...
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
rmfan5 написа:Честито на Арсенал, много стабилни в защита и си биха с контрата в края.
Не Арсенал бяха стабилни в защита, а Реал безидейни в атака.. да започнеш да центрираш безцелно топката в наказателното още в петата минута показва абсолютната безпомощност на Анчелоти и компания да измислят нещо повече от едно селско надъхване преди мача. Лично мен ме е срам от днешното представяне на Мадрид.

CSKA69 написа:rmfan5 написа:Честито на Арсенал, много стабилни в защита и си биха с контрата в края.
Не Арсенал бяха стабилни в защита, а Реал безидейни в атака.. да започнеш да центрираш безцелно топката в наказателното още в петата минута показва абсолютната безпомощност на Анчелоти и компания да измислят нещо повече от едно селско надъхване преди мача. Лично мен ме е срам от днешното представяне на Мадрид.
Споко имаш няколко отбора в подписа. Все ще те зарадва някой. Е, в ШЛ няма да е хахахахахахха
- Furious_Monk
Трудно ми е да повярвам, че Арсенал биха спечелили ШЛ от това което демонстрираха вчера, макар да е напълно възможно. Специално на Бернабеу бяха много насрани и приказките преди това не се покриха с действителността.
Въпреки крайният резултат , това което артилеристите показаха не беше предпазливост, а страх. Вероятно ще им трябва повечко опит, но когато играеш с топката, знаеш че тя може да се завърти по наглед невъзможни начини.
Не казвам, че това не е единичен случай, но просто на Бернабеу не покажаха, че са достатъчно добри да спечелят трофея.
Въпреки крайният резултат , това което артилеристите показаха не беше предпазливост, а страх. Вероятно ще им трябва повечко опит, но когато играеш с топката, знаеш че тя може да се завърти по наглед невъзможни начини.
Не казвам, че това не е единичен случай, но просто на Бернабеу не покажаха, че са достатъчно добри да спечелят трофея.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.