2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2022 22:09

ReBorn1982 написа:Разликата е, че няма друга звезда в историята на НБА, която да се е събирала с такава купчина други звезди - Дуейн Уейд, Крис Бош, Кайри Ървинг, Кевин Лав, Антъни Дейвис, Ръсел Уестбруук, Рей Алън ...

Ако смяташ, че е същото, да отидеш в Маями, които бяха боксова круша на Изтока с Крис Бош и да отидеш в отбор, който е станал шампион и те е обърнал от 1-3... Според мен, няма нищо общо между двата случая, ама както и да е...

ReBorn1982 написа:И точно фен-маниак на този играч да "чете морал" на Дюрант ....

Морал не чета, успокой се...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: 23

Мнениеот Buck32 » 28 май 2022 22:35

Drunken_Master написа:Добре, ти какво разбираш под "цяло лято съм му пускал смс-и" или да бъдем максимално коректни "много съобщения съм му изпращал" !? Държа да отбележа, че това е отговора на Магарето. В смисъл, питат го: "Вярно ли е, че ти си в основата на преминаването на Дюрант в Уориърс, понеже след финала..." И той отговаря: "Много съобщения съм му изпращал!". Според теб, какво има предвид ? Вероятно са си писали за състоянието на селското стопанство у щата Аризона !?

Тоест ти наистина твърдиш, че "цяло лято съм му пускал смс-и" или да бъдем максимално коректни "много съобщения съм му изпращал"
означава "обадих му се от паркинга на Оракъл, като свърши мача"? И понеже той не си го признава това е общоизвестен факт? Баси, не знам на какво ви учат в Толбухин (да не те обиждам, като го наричам Добрич) или в Русе, но явно е нещо на следващото духовно ниво. Ти даже не си за социалистите, аз само ББ съм го гледал да говори толкова без да обръща внимание на казаното и да се чувства велик.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2022 22:40

Колко пъти, смятате, че трябва да пиша едно и също нещо !? Според, теб, Магарето ще каже, в прав текст: "Да, така беше, бях много разочарован от загубата и така-така...!?" Пак те питам, кво разбираш под "често си пишехме смс-и" ?!

Зацепваш по-бавно и от бат Жоро, ай стига...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 май 2022 23:10

Drunken_Master написа:Ако смяташ, че е същото, да отидеш в Маями, които бяха боксова круша на Изтока с Крис Бош и да отидеш в отбор, който е станал шампион и те е обърнал от 1-3...

"Боксовата круша" Маями в сезон 2009-10 (сезонът, преди да дойдат и ЛеБрон Джеймс и Крис Бош) завършва с 47 победи и 35 загуби, 5-и в цялата източна конференция ... и играят плейофи ... щом за теб това е "боксова круша" ....

Реално Маями си е един доста добър отбор, а с пристигането на още 2 топ звезди, нормално става машина ....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2022 23:39

Глупости на търкалета, в дебютния сезон на Биг3 имаха огромни проблеми с широчината, тия ги разправяй на някого другиго...
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: !

Мнениеот Buck32 » 29 май 2022 00:13

Drunken_Master написа:Колко пъти, смятате, че трябва да пиша едно и също нещо !? Според, теб, Магарето ще каже, в прав текст: "Да, така беше, бях много разочарован от загубата и така-така...!?" Пак те питам, кво разбираш под "често си пишехме смс-и" ?!

Зацепваш по-бавно и от бат Жоро, ай стига...

Ми разбирам, че са си писали смс-и. Извинявай, българският, който съм учил дава само това значение на въпросния текст. От теб обаче, очаквам при следващата дискусия на тази случка да чуя, как Грийн без дори да влезе в съблекалнята се е метнал на чартъра, изтичал е в дома на Дюрант и хвърляйки потната си фланелка на входа е викнал "Кучко (той нали така го наричаше), ела, моля те да го бием тоя Леброн".
Това твоето ми напомня един герой от "Под игото" - Дамянчо Григорът. Както казва Вазов "от капката изкарваше море, от шушката — планина, а когато нямаше шушка, той минуваше и без нея. Главното е, че той сам си вярваше".

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 29 май 2022 00:23

Няма, кво да очакваш от мен, тая теория не съм я измислил аз, беше широко тиражирана. И от цялата тая работа не мога да разбера, кво искате от мен ? Нито може да докажете обратното, нито пък обратното се вързва с официалното. Имали са разговори, имало е звънене, имало е СМС-и, може и да са си писали в гей клуба, еб*ли му мамата... Факт е, че Уориърс го привлякоха за да спрат ЛеБрон Джеймс... и успяха. Останалото са изсмукани неща от пръстите.
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 29 май 2022 00:49

Drunken_Master написа:Останалото са изсмукани неща от пръстите.

Тук, във форума от пръстите си го изсмука ти. И продължаваш, затова казвам, че ще добавиш другия път. Нищо де, нали беше управител на ресторант, там въображението и фриволното отношение към истината са от полза.

drvasko98
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот drvasko98 » 29 май 2022 00:52

ReBorn1982 написа:
И точно фен-маниак на този играч да "чете морал" на Дюрант ....

Да те издам ли или сам ще си признаеш? :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 май 2022 00:55

Drunken_Master написа:Няма, кво да очакваш от мен, тая теория не съм я измислил аз, беше широко тиражирана. И от цялата тая работа не мога да разбера, кво искате от мен ? Нито може да докажете обратното, нито пък обратното се вързва с официалното. Имали са разговори, имало е звънене, имало е СМС-и, може и да са си писали в гей клуба, еб*ли му мамата... Факт е, че Уориърс го привлякоха за да спрат ЛеБрон Джеймс... и успяха. Останалото са изсмукани неща от пръстите.

Уориърс загубиха веднъж от Джеймс в последната минута на мач 7, след като водеха с 3-1. Като те чета оставам с впечатлението, че не са могли да хванат ръка от него и добре, че е дошъл Дюрант, а не е баш така. Разбират се с Дюрант станаха съвсем трудни за биене.

Върни се в “Архив”