Шампионска лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Шампионска лига (2021/2022)
Значи, много харесвам Аякс, но към момента е крайно прибързано и пресилено да се правят гръмки изводи за тях, че едва ли не са най-добрият отбор в Европа изобщо. В крайна сметка все още в ШЛ не са срещнали нито един съперник, който да е сред водещите отбори на континента, а в местното първенство такива също няма. (Да не говорим, че и там имаха колебания напоследък, първи са само по голова разлика и може дори да сдадат позицията, ако Фейенорд си вземат мача по-малко.) Много ще се радвам суперлативите по техен адрес да се окажат основателни, но е твърде рано...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- KOPScousers
- Контакти:
Udoji90 написа:Значи, много харесвам Аякс, но към момента е крайно прибързано и пресилено да се правят гръмки изводи за тях, че едва ли не са най-добрият отбор в Европа изобщо. В крайна сметка все още в ШЛ не са срещнали нито един съперник, който да е сред водещите отбори на континента, а в местното първенство такива също няма. (Да не говорим, че и там имаха колебания напоследък, първи са само по голова разлика и може дори да сдадат позицията, ако Фейенорд си вземат мача по-малко.) Много ще се радвам суперлативите по техен адрес да се окажат основателни, но е твърде рано...
Не, не, изобщо не твърдя, че Аякс е най-добрият отбор в Европа към момента. Не е така, просто казвам, че според мен ще е фаворит срещу всеки от вторите отбори в групи B, Е, F, G и може би D и H. Като погледнеш настоящите подгласници в тези групи, само Интер и Ювентус са непредвидими и може би по-класни като цяло, но това е с доста условности. Може би феновете на Аякс няма да са съгласни с мен, но като неутрален зрител ще ми е много по-интересно да ги видя как ще се справят точно в среща с ПСЖ, Интер или Ювентус, отколкото с Виляреал/Аталанта или Залцбург/Севиля/Лил примерно... Наистина искам да видя какво точно е истинското ниво на този отбор към момента, защото статистиката му в ШЛ наистина е впечатляваща.
ПП. Миналата година Аякс отпаднаха от група с нас и мисля, че не бяха с добра голова разлика и не повече от 6-7 точки. Ако някой ми беше казал, че следващия сезон ще са 5 от 5 при голова разлика 16-3, едва ли щях да му повярвам.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Аякс може и да не са най-добрият отбор в Европа в момента - Сити, Ливърпул и Байерн са топ отборите, плюс шампиона Челси, но твърдо смятам, че именно Аякс играят най-добрия футбол в момента
Холандците не бива да се притесняват от нито един съперник и който ги изтегли, ще е все едно е изтеглил късата клечка
Друго обаче ме вълнува вече няколко дни - как Алексис Салемакерс направи този невъзможен финт
https://twitter.com/i/status/1463848685868130309
Друго обаче ме вълнува вече няколко дни - как Алексис Салемакерс направи този невъзможен финт
https://twitter.com/i/status/1463848685868130309

Тик Така разкри всичко: