Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Никаква прошка за тия продажници!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
THE G.A.M.E написа:Не нападайте Домо.
За да заиграеш някъде, първо трябва да те поискат !
Аз нямам инфо ние да сме го искали, а вие ??
Много ясно, че го искахме - зимата проявявахме сериозен интерес към него, но той пак каза, че му се играе в чужбина и нямало да се връща в България. А сега се завъртя като ... да не казвам какво.
amstel_beer написа:futbolqga написа:Боже Господи, какво прочетох в спортал![]()
![]()
![]()
Бившият халф на Левски Георги Сърмов ще напусне настоящия си клуб Касъмпаша и може да се завърне при "сините". Новината потвърди мениджърът Несим Нешадов пред медиите в Турция. Агентът заявява, че Сърмов няма да остане в тима през следващия сезон и към него има интерес от страна на Левски. 27-годишният играч изкара три години в истанбулския квартал Бейоолу и изигра точно 80 мача, отбелязвайки два гола. Преди това халфът изкара четири години на "Герена", след като през 2006-а година пристигна от Нефтохимик.
Ако продадем Гаджев ще се наложи да вземем още един халф и Сърмов със сигурност е достатъчно добър, щом и Пенев го вика в националния.
Моля те, недей! Това е един от най-некадърните играчи, които някога са стъпвали на Герена, наред с няколко от сегашните ни "звезди".
Сърмов

[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]
- amstel_beer
- Контакти:
futbolqga написа:amstel_beer написа:futbolqga написа:Боже Господи, какво прочетох в спортал![]()
![]()
![]()
Бившият халф на Левски Георги Сърмов ще напусне настоящия си клуб Касъмпаша и може да се завърне при "сините". Новината потвърди мениджърът Несим Нешадов пред медиите в Турция. Агентът заявява, че Сърмов няма да остане в тима през следващия сезон и към него има интерес от страна на Левски. 27-годишният играч изкара три години в истанбулския квартал Бейоолу и изигра точно 80 мача, отбелязвайки два гола. Преди това халфът изкара четири години на "Герена", след като през 2006-а година пристигна от Нефтохимик.
Ако продадем Гаджев ще се наложи да вземем още един халф и Сърмов със сигурност е достатъчно добър, щом и Пенев го вика в националния.
Моля те, недей! Това е един от най-некадърните играчи, които някога са стъпвали на Герена, наред с няколко от сегашните ни "звезди".
Кажи ми Сашо Тонев какъв играч беше преди три години и ще разбереш, че за три години футболистите могат много да се променят.

-
Без име написа:THE G.A.M.E написа:Не нападайте Домо.
Искахме го през годините, но ни отказа между 100 и 200 пъти, за да си цъка в втора бундеслига.
Е, това беше преди 2-3 години.
Тогава имаше доста сериозна перспектива пред него.
Това за миналият сезон, са несериозни неща.

-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Не нападайте Домо.
Нападателят на Херта Валери Домовчийски няма да се върне в родния си клуб
Левски, пише днес в. "Тема Спорт". Лично босът на сините Тодор Батков е
настоявал за връщането на играча от Германия, но самият играч не желае това да
става.
"От Левски могат да ме искат, но аз няма да се връщам. Имам си договор с Херта
до 2012 година. Не ме интересува, че не играя редовно сега, но ще се опитам да
се преборя с Гекас и Рамос за място в отбора. Вариант пред мен отново да играя в
Левски няма, защото ще е крачка назад", заяви пред "Тема Спорт" Домовчийски.
http://topsport.ibox.bg/news/id_332552965"
би ли коментирал това, а дали е крачка напред в кариерата му или след като стигна дъното в кариерата си, като изтърка всички пейки в Германия е решил да играе в не толкова претенциозния отбор- Ботев, без задължителни цели, като купа, титла и добро представяне в Европа?
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
То беше ясно, че Мъри ще прибегне до него след като Цветков се контузи. Беше казал, че в България би играл само за Левски, но виждате колко му тежи думата.
Трябваше да си вземем Домо и Генков. Карвальо направо да го продадем, а Силва под наем. Жалко, много ми се искаше да дойде при нас.
[center]
[/center]

Аз сериозно ви казвам, че грам не съжалявам за Домо.
Само Левски!