Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот FLANKER » 04 юли 2015 14:39

Player написа:
FLANKER написа:
Player написа:
FLANKER написа:Плеърче ,спри се и не навлизай в непозната за теб материя. Казвам ти го чисто приятелски.

Не знам всичко, но коя е тази непозната за мен материя? Не ме познаваш, че да ми даваш оценки какво познавам.

По същата логика и ти не ни познаваш тук.Прав ли съм?

Да така е, но къде съм казал на някой, че не познава дадена материя и да го съветвам да не се меси заради незнание?

Явно не схвана какво исках да ти кажа.Няма проблем ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 юли 2015 14:42

HoUs4oOL написа:
Player написа:
HoUs4oOL написа:Как ще избиват руснаци, ще ги заплашват, ще забраняват езика и Русия ще мълчи, бе, ти нормален ли си? :lol:

Къде това е ставало преди 2014г?

Значи щом не е ставало, Русия трябваше да мълчи и да гледа?

Разбира се. Меси се в чужди работи и го одобрявате, но когато САЩ се меси някъде е агресор, а като е Русия е задължително и похвално. Вие имате сериозен психически проблем.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 юли 2015 14:44

FLANKER написа:
Player написа:
FLANKER написа:
Player написа:
FLANKER написа:Плеърче ,спри се и не навлизай в непозната за теб материя. Казвам ти го чисто приятелски.

Не знам всичко, но коя е тази непозната за мен материя? Не ме познаваш, че да ми даваш оценки какво познавам.

По същата логика и ти не ни познаваш тук.Прав ли съм?

Да така е, но къде съм казал на някой, че не познава дадена материя и да го съветвам да не се меси заради незнание?

Явно не схвана какво исках да ти кажа.Няма проблем ;)

Явно говориш с гатанки. Разбирам като се говори ясно и точно, а не с намеци от които може да следват интерпретации. От развален телефон нищо не се получава.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 юли 2015 14:50

Player написа:Разбира се. Меси се в чужди работи и го одобрявате, но когато САЩ се меси някъде е агресор, а като е Русия е задължително и похвално. Вие имате сериозен психически проблем.

За последен път ти казвам, че няма как Русия да стои и да гледа как някъде убиват и заплашват РУСНАЦИ, още по-малко в съседна държава, набий си го в кухата кратуна.
Сащ се меси на места, където няма нищо общо и няма абсолютно никакъв мотив да го прави, освен вживяването на световен полицай.
И понеже даваш разни малоумни примери, айде кажи, ако утре бандеровци погнат бесарабските българи, каква трябва да е реакцията на безгръбначните управници на България?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 04 юли 2015 17:08

А някой ще ми отговори ли защо Русия вече не знам колко века мачка българите в пределите си и ги нарича с унизителното Татарстан или неудобните въпроси се подминават? И нека не ми се отговаря с малоумни примери нямащи нищо общо с въпроса 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 04 юли 2015 17:13

Soulen написа:А някой ще ми отговори ли защо Русия вече не знам колко века мачка българите в пределите си и ги нарича с унизителното Татарстан или неудобните въпроси се подминават? И нека не ми се отговаря с малоумни примери нямащи нищо общо с въпроса 8-)

Няма нищо подобно, под ръководството на Владимир Путин 10 милиона души свободно се определиха като Волжки българи, когато имаше преброяване в Русия! На стадиона в Казан без проблеми се издигат транспаранти "Булгария е жива"!
Това е факт в демократична Русия! Факт!
Шах и мат! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 юли 2015 17:22

HoUs4oOL написа:
Player написа:Разбира се. Меси се в чужди работи и го одобрявате, но когато САЩ се меси някъде е агресор, а като е Русия е задължително и похвално. Вие имате сериозен психически проблем.

За последен път ти казвам, че няма как Русия да стои и да гледа как някъде убиват и заплашват РУСНАЦИ, още по-малко в съседна държава, набий си го в кухата кратуна.
Сащ се меси на места, където няма нищо общо и няма абсолютно никакъв мотив да го прави, освен вживяването на световен полицай.
И понеже даваш разни малоумни примери, айде кажи, ако утре бандеровци погнат бесарабските българи, каква трябва да е реакцията на безгръбначните управници на България?

Би трябвало ,Плеъра да се усети ,че се излага в момента.
пп.Дано съм го казал ясно този път. 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 04 юли 2015 17:28

aleksandrov77 написа:
Soulen написа:А някой ще ми отговори ли защо Русия вече не знам колко века мачка българите в пределите си и ги нарича с унизителното Татарстан или неудобните въпроси се подминават? И нека не ми се отговаря с малоумни примери нямащи нищо общо с въпроса 8-)

Няма нищо подобно, под ръководството на Владимир Путин 10 милиона души свободно се определиха като Волжки българи, когато имаше преброяване в Русия! На стадиона в Казан без проблеми се издигат транспаранти "Булгария е жива"!
Това е факт в демократична Русия! Факт!
Шах и мат! 8-)

Имаш напредък, поне не бягаш от темата. Хубаво е обаче да погледнеш фактите, инициатори за смяна на името на Татарстан с Волжка България изчезнаха безследно. Издигат свободно такива знамена, защото Путин си има по-големи проблеми.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 04 юли 2015 17:39

Мен в момента ме интересува да си запазим територията България от обезбългаряване, циганизация и ислямизация, защото 25 години под системата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД българите сме намалени 3 000 000 души!
От 9 000 000 население през 1989г., от които 95% бяха българи , днес сме 6 900 000 души от които не повече от 60% са българи и то намаляваме и сме застаряваща нация!
Защото съществува реална опасност до 20 години да сме малцинство в собствената си държава ако останем в ЕС и съответно огромните мюсюлмански маси прииждащи от Азия и Африка съществува сериозна опасност след 50 години на територията на България да сме екзотично малцинство! Това е големият проблем! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 юли 2015 18:49

Тия тотално изтрещяха :o

В украинския парламент е внесен законопроект, който забранява използването на думата "Русия".

В проекта се забранява използването и на производните от тази дума в качеството на синоним на Руската федерация, уточни Корреспондент.net.

Законопроектът е внесен от депутатката Оксана Корчинска и е регистриран под номер № 2276а. Тя е съпруга на Дмитрий Корчински, което е лидер на карйно националистическото обединение "Братство". Той е издирван от Русия по подозрения в тероризъм.

По-рано президентът Петро Порошенко издаде указ "За чевстването на паметта на киевския княз Владимир Велики". От този държавен документ човечеството за пръв научава, че в Средновековието е съществувала "европейска държава" под името "Рус-Украйна".

"Топонимът "Украйна" липсва в древните киевски източници, коментира по този повод наблюдателката на радио Sputnik Олга Бугрова. Такова наименование няма и във византийските и западноевропейските средновековни летописи. В германските хроники картината е същата: има "Рус", а ""Украйна" - не", посочи Бугрова /РИА "Новости"

Източник: БГНЕС
Изображение

Върни се в “Архив”