Player написа:Кашчей написа:Player написа:Безумна война започната от Путин и идиотите в Русия. Хората в Украйна излязоха по улиците за да си искат ЕС и хубаво бъдеще, само че идиотите в Русия го приеха това като антируско. Кое в протестите беше антируско ? Това че имаше знамена на Украйна и ЕС ? И на територията на Украйна се води война, но се приема като заплаха срещу Русия, която си взима чужда територия и пуска войниците си да воюват като се преобличат, за да не се разпознават. ПО голяма агресия това след ВСВ няма! Но подлогите руски пак обръщат нещата, че САЩ е виновен и Русия е жертва.... Крадеца вика дръжте крадеца.
Няма лошо, че го пишеш, но тъжното е, че го мислиш и си вярваш сляпо в това!
Тъжно е че вярвам в истината? Интересно. Сигурно трябва да вярвам на лъжата и манипулацията на страна която окупира и анексира друга страна. Която знае само да напада всички които не са съгласни с нея. Не мерси, оставям тъгата и заблудата на такива като теб, за които само крадеца и убиеца Путин казва истината....
Ся да та питам, ама право ще ми кажеш:
-Кой нападна Виетнам, Лаос и Камбоджа? Кой нападна Гранада, Панама, Куба? кой нападна Ирак, Сирия, Либия? Кой нападна Афганистан, втория път, за първия знаем, че е СССР. Сега ни кажи и коя от тези държави има обща граница със САЩ! Не им се осъществиха мераците да лапнат базата в Севастопол и затова е всичката газ, дето я пикаят и те, и вие, американофилите!
Кой стреляше на Майдана по невъоръжени полицаи и мирни демонстранти..сигурно Путин е пратил там отряд Алфа?! Аз видях кадри с техника в Донбас, от страната на ВСУ, с полски идентификационни знаци (май имаше и с чехски, но не съм сигурен)-те какво търсят там?!
Русия била агресор в Украйна..Че нали, ако там има редовни руски части, с тая отлично подготвена украинска армия, Киев отдавна да е паднал!
К`во става с малайзийския Боинг, нещо се замълча, разсъхнаха се обвиненията и сега никой и дума не обелва за него. Как пък повече от година не могат тия специалисти от Холандия да разчетат нещата от черните кутии, обаче в началото се надпреварвахте-и те, и вие, да обяснявате каква е истината, вашата истина!