Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот blue avalanche » 26 яну 2012 11:47

captain_drifuss написа:
OldTrafford написа:
BLUE CHAMPIONS написа:И последно... таз мегазвезда от реномираните малтийски школи колко години да му пишем , че е? :? :roll:

30 минимум!
Може и да има внуци :oops:

пиши го с 6 месеца повече от времето, когато вие го искахте и не ви го дадоха... иначе мегазвездата от малтийските школи има 9 мача за лига европа и два гола тази година... вашите четири крила (барабар с мегазвездата от школата на Барса) заедно не правят толкова ми се струва...

Само така ти се струва!Младенов има повече мачове и голове в ЕКТ от Приси!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 26 яну 2012 12:11

Може и да има внуци :oops:[/quote]
пиши го с 6 месеца повече от времето, когато вие го искахте и не ви го дадоха... иначе мегазвездата от малтийските школи има 9 мача за лига европа и два гола тази година... вашите четири крила (барабар с мегазвездата от школата на Барса) заедно не правят толкова ми се струва...[/quote]
Само така ти се струва!Младенов има повече мачове и голове в ЕКТ от Приси![/quote]
за последния сезон ставаше въпрос... мачовете на Присо са от 2011-а...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 яну 2012 13:37

зезепръдльо, Присо е най-великото крило в бг, щом е харесан от бившият ни играч- зеземърльо :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 яну 2012 14:52

captain_drifuss написа:Може и да има внуци :oops:

пиши го с 6 месеца повече от времето, когато вие го искахте и не ви го дадоха... иначе мегазвездата от малтийските школи има 9 мача за лига европа и два гола тази година... вашите четири крила (барабар с мегазвездата от школата на Барса) заедно не правят толкова ми се струва...[/quote]
Само така ти се струва!Младенов има повече мачове и голове в ЕКТ от Приси![/quote]
за последния сезон ставаше въпрос... мачовете на Присо са от 2011-а...[/quote]
То,ако е за последния сезон,той и от вашите крила има повече...
"...мачовете на Присо са от 2011-а..."
Присито с тях ще си и остане

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 26 яну 2012 15:25

blue avalanche написа:То,ако е за последния сезон,той и от вашите крила има повече...
"...мачовете на Присо са от 2011-а..."
Присито с тях ще си и остане

Виждам, че владееш коментарите :lol: . А с колко гола ще си остане слава Богу не се определя от човечета като теб. Вместо да се кахърите за Зезиньо (признавам, че наистина се притесних, този изглеждаше класен) вас пак на злоба ви избива и идвате да плюете тук. Гледайте си вашия отбор, че до момента имате само едно ново попълнение и нямате нападател. И не ми разправяйте за невероятните тактики на Костов, защото те са още недоказани.

Относно попълненията мисля, че този път може да се получи сериозен отбор. Определено изглеждат класни футболисти. Единственото ми притеснение е дали ще станем ОТБОР и дали ще се раздават. Есента пак имахме добри попълнения, но честно казано хич не ми харесваше в определени мачове играта. Играеха така, сякаш от време на време се събират в квартала да поритат - някои неща им се получаваха, някой блесваше с индивидуално изпълнение и в следващия момент наставаше пълна анархия, топката се чисти от голлинията, организираме опълчение срещу отбори като Берое и Калиакра...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 яну 2012 15:38

Основният виновник за тези "сбирки на приятели" да поритат кой както си иска и умее е вече в Ботев Пд..

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 26 яну 2012 16:00

гражданин от село написа:Основният виновник за тези "сбирки на приятели" да поритат кой както си иска и умее е вече в Ботев Пд..

От една страна това е така, от друга нещата с Пенев и Дуци не ми изглеждат много респектиращи. Иска ми се някоя силна фигура да поеме отбора, да има ясни цели и да прилага съвременни методики. Да има акъл в главата, освен него и спортния директор да не е някой като Гонзо, а сериозен човек, с образование. Да знае как да събере информация и да може да я анализира, а не като синия тартор да се прави на голям мъж и това да му е ръководенето. Или като Дуци, който по-скоро е ала-бала. Ще го видим и него напролет, есента нищо съществено не стана под негово ръководство.

Като цяло организацията в отбора е на много ниско ниво и доста завиждам на Лудогорец за това специално. Преди доста време завиждах и на Левски, но постепенно разбрах, че нещата при тях се дължат по-скоро на медиен комфорт. Но дори да оставим този медиен комфорт настрана те в доста неща са по-организирани. Вярно трансферите им не се получават, но при тях това никога не е била силна страна, за сметка на това нещата с ДЮШ, подготовки, заплати са относително по-стабилни.

Нямам търпение да започне първенството и да видим кой кого, надявам се ние тях, и то много :lol: . Определено ще бъде интересно.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 яну 2012 16:08

Дуци си е на изпитателен срок,ама незнам по кой член е. :lol:

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 26 яну 2012 16:36

при геренци единствено медийният комфорт ги прави да изглеждат горе долу добре ........... как да чуем за неплатени заплати и други глупости след като за тях се пише или добро или нищо ....... а за ЦСКА дори и най-малкият слух се представя за краят на света ..... е как искаш да изглеждаме добре даже и нещата при нас да са с класи над левски или лудогорец ............

п.п. ... представя ли си някой ако 15 милионният зизиньо беше дошъл при нас .... са трябваше пресконференции, интервюта, 100 предавания на тая тема ( случаят с гари ) ..... а кво става сега ..... изкараха левски големите професионалисти, че са го прегледали ............. някой да намира разлика в подхода на медиите ?????

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 яну 2012 16:40

Така е прието за мъртъците -или добро или нищо. :lol:

Върни се в “Архив”