Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Ми аз като гледах двата мача на Литекс миналата година с Жилина този ми направи добро впечатление. Друг е въпроса че хората ще искат доста пари ми се струва, така че едва ли ще стане. Другия незнам какъв е ама вече станаха много имената по медиите, дано е класа защото нападението ни сериозно отслабва без Дарко и Дембеле.
-
- Контакти:
blue avalanche написа:Имам чувството,че "наблюдаваме" половин Европа.![]()
![]()
Не знаех,че в Левски има толкова скаути!
И накрая ще вземем някой от бг шампионата.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- bigbonusprize
- Контакти:
blue avalanche написа:Имам чувството,че "наблюдаваме" половин Европа.![]()
![]()
То за ютуб клипчета скаути не трябват

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
bigbonusprize написа:blue avalanche написа:Имам чувството,че "наблюдаваме" половин Европа.![]()
![]()
То за ютуб клипчета скаути не трябват
Правилно!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- BLUE CHAMPIONS
THE G.A.M.E написа:А Младенов продадоха ли го ? ...![]()
Ако не, според мен той има шанс да повтори силните си изяви от есента на миналата година ...
Иначе тоя Христов дето го взехме от Берое си е десничар, невиждам, защо го гласите за ляво крило !?
Тоя Райков не го знам, кой крак му е удобният, но така и не взехме ИСТИНСКИ заместник на Жо !!
Тоест, човек със силен и удобен ляв крак ...
Иначе Цветков си е класа, няма спор !
Това момче Башлиев и идея си нямам, като как е ...
Старокин си е попадение !
Остава дилемата с център нападателя ....
Айде да се интересуваме повече около новините за Левски де. За Младенов най-високата оферта е била 40 000 евро,затова няма да го продаваме, Башлиев си го взехме като попълнение за резервната скамейка след като остана свободен агент, Райков също и последно, което най-много ме провокира да те цитирам- Христов, кога го гледа да играе отдясно?

- Да поговорим за слабите страни? Какво куца в играта му?
- Като всеки български футболист трябва да се научи да играе и с двата крака, а не само с единия. Неговият силен крак е левият. Ако иска обаче някой ден да стигне по-високо ниво, е задължително да борави и с десния. Такива са законите в съвременния футбол. В добрите първенства футболистите стрелят и подават с двата крака, играта става все побърза, никой няма да те чака да си гласиш топката на удобния крак.
, но ти препоръчвам да прочетеш по-обширни обяснения за Христов от И.Илиев тук http://www.sport1.bg/sport1/node/219164
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Левски просто трябваше да се напъне и да вземе Шеридън от ЦСКА. Този човек вече изкара период в България, с който много или малко се приспособи тук.
Сега тепърва се търси някой от Европа, който като дойде в нашата мила картинка ще остане като тряснят с мокър парцал и ще го чакаме тепърва да се приспособява и да разкрива потенциала. Т.е. през това време Левски ще играе без нападател, феновете естествено ще искат бързи резултати и ще започне една добре позната историйка.
Сега тепърва се търси някой от Европа, който като дойде в нашата мила картинка ще остане като тряснят с мокър парцал и ще го чакаме тепърва да се приспособява и да разкрива потенциала. Т.е. през това време Левски ще играе без нападател, феновете естествено ще искат бързи резултати и ще започне една добре позната историйка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Левски просто трябваше да се напъне и да вземе Шеридън от ЦСКА. Този човек вече изкара период в България, с който много или малко се приспособи тук.
Е ти нищо не каза

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Продадоха Гарра! Батков говори в момента! Току що е подписал договора!Аз съм доволен!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Левски просто трябваше да се напъне и да вземе Шеридън от ЦСКА.
Е това е вица на деня. Шеридан е такова непоправимо дърво, че повече няма накъде.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
-
- Контакти:
Оп Шеридън сега ей тук ме застреля направо.Но в интерес на истината качествен нападател от чужбина за по-малко от 18-20000евро няма да дойде освен ако не иска да си спасява кариерата като Дембеле.