MuFc1878 написа:Интересно!!! Прекратиха състезанието 6 обиколки преди края. И ще има рестарт...... такова нещо не бях виждал до сега
Е как защо? За да може Фетел да спечели и да направи още една крачка към титлата! Немеца просто нямаше да устиска на атаките на Алонсо и Бътън и щеше да завърши трети и изведнъж хоп червен флаг + разрешение за смяна на гумите! И това ако не е подигравка, то не знам кое е!
Най-после разбрах защо всеки път, когато Маса направи някаква свинщина (най-вече като блъсне пилот на Макларън) все пилота на Макларън го отнася! - Както знаем, след като Макс Моузли сдаде поста на шеф на ФИА за шеф на федерацията бе избран... Жан Тод, той едно на ръка, че дълго време бе шеф във Ферари, но и днес стана ясно, че синчето на Жан Тод е личният мениджър на Маса!!! Е после много ясно, че съперниците на бразилеца ще бъдат наказвани! Днес Фелипе изпусна траекторията на фибата и Хамилтън беше влязъл от вътрешната страна! Фелипе много добре знаеше това, много добре видя Луйс, много добре знаеше, че не може да затвори завоя без да удари Хамилтън и все пак нарочно зави и се блъсна в британеца! А накрая какво?! Наказаха Луйс!

От друга страна освен случката с Маса Луйс още 2 пъти го блъскаха днес - Шумахер и тоя дето се вряза в задницата му там при ситуацията със Сутил, но разбира се нито един от двамата не е наказан! Всички могат да блъскат Хамилтън колкото си поискат безнаказано, но ако той докосне някого винаги го наказват, дори когато не е виновен! За справка днес глупостта на Маса, както и миналата година, когато Фетел го блъсна, Луйс отпадна, а Фетел продължи и накрая британеца бе наказан... И ако някой ми каже, че това не е преднамерено и ФИА не го прави нарочно, за да пречи на Макларън по някаква причина, значи е много заблуден и сляп!

Отделно Фетел какъв е шанист, и двете появи на кола за сигурността бяха в най-подходящите за него моменти - да може да се почине от натиска и по-важното да съхрани част от ресурса на гумите си, а накрая това със смяната на гумите си беше просто наглост от страна на ФИА!
Ето такива неща убиват интереса!
Луйс днес беше много бърз, реално имаше най-бързият болид, но беше забутан в шибаният трафик.