Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой пилот ще спечели титлата във Формула 1 ?

Себастиан Фетел (Редбул)
36
33%
Марк Уебър (Редбул)
0
Няма гласове
Люис Хамилтън (Макларън Мерцедес)
17
16%
Дженсън Бътън (Макларън Мерцедес)
5
5%
Фернандо Алонсо (Ферари)
33
31%
Фелипе Маса (Ферари)
2
2%
Михаел Шумахер (Мерцедес ГП)
14
13%
Нико Розберг (Мерцедес ГП)
0
Няма гласове
Роберт Кубица (Рено)
1
1%
Друг
0
Няма гласове

Общо гласове: 108

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Мнениеот megan fox » 29 май 2011 18:29

Бесен съм, меко казано!

MuFc1878 написа:Интересно!!! Прекратиха състезанието 6 обиколки преди края. И ще има рестарт...... такова нещо не бях виждал до сега ;)

Е как защо? За да може Фетел да спечели и да направи още една крачка към титлата! Немеца просто нямаше да устиска на атаките на Алонсо и Бътън и щеше да завърши трети и изведнъж хоп червен флаг + разрешение за смяна на гумите! И това ако не е подигравка, то не знам кое е!

Най-после разбрах защо всеки път, когато Маса направи някаква свинщина (най-вече като блъсне пилот на Макларън) все пилота на Макларън го отнася! - Както знаем, след като Макс Моузли сдаде поста на шеф на ФИА за шеф на федерацията бе избран... Жан Тод, той едно на ръка, че дълго време бе шеф във Ферари, но и днес стана ясно, че синчето на Жан Тод е личният мениджър на Маса!!! Е после много ясно, че съперниците на бразилеца ще бъдат наказвани! Днес Фелипе изпусна траекторията на фибата и Хамилтън беше влязъл от вътрешната страна! Фелипе много добре знаеше това, много добре видя Луйс, много добре знаеше, че не може да затвори завоя без да удари Хамилтън и все пак нарочно зави и се блъсна в британеца! А накрая какво?! Наказаха Луйс! :evil: Този уекенд се скъсаха да го наказват за какво ли не?! Значи той хем не записа време в К3, хем го наказват за сечене на шикана и пестене на време??! WTF??! Are you fucking kidding me?! Как така печелиш време, след като ИЗОБЩО НЯМАШ ВРЕМЕ?! Тия от ФИА ташак си направиха с Хамилтън този уикенд... Да не говорим, че няма такова наказание като добавяне на 2 позиции! Просто няма такова наказание в правилника!!! Или му се добавя време (а той нямаше време, за да му се добавят секунди) или се мести с 5 или 10 позиции назад, в зависимост от провинението му!!! Тази измишльотина с двете позиции ясно показа, че се опитват да го държат Хамилтън колкото се може по-назад в класирането и да го изкарат от борбата за титлата!!! :evil:
От друга страна освен случката с Маса Луйс още 2 пъти го блъскаха днес - Шумахер и тоя дето се вряза в задницата му там при ситуацията със Сутил, но разбира се нито един от двамата не е наказан! Всички могат да блъскат Хамилтън колкото си поискат безнаказано, но ако той докосне някого винаги го наказват, дори когато не е виновен! За справка днес глупостта на Маса, както и миналата година, когато Фетел го блъсна, Луйс отпадна, а Фетел продължи и накрая британеца бе наказан... И ако някой ми каже, че това не е преднамерено и ФИА не го прави нарочно, за да пречи на Макларън по някаква причина, значи е много заблуден и сляп! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Отделно Фетел какъв е шанист, и двете появи на кола за сигурността бяха в най-подходящите за него моменти - да може да се почине от натиска и по-важното да съхрани част от ресурса на гумите си, а накрая това със смяната на гумите си беше просто наглост от страна на ФИА!

Ето такива неща убиват интереса!
Луйс днес беше много бърз, реално имаше най-бързият болид, но беше забутан в шибаният трафик.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 29 май 2011 21:07

Луис е наказан с 20 сек за сблъсака с Малдонадо, но си остава на 6то място тъй като следващите са с 1 обиколка след него
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 май 2011 22:04

enguerino написа:Луис е наказан с 20 сек за сблъсака с Малдонадо, но си остава на 6то място тъй като следващите са с 1 обиколка след него

Ето за такова нещо е нормално да те накажат и да ти добавят някакво време към резултата, ама без да имаш бърза обиколка в квалификациите и да ти добават някакво виртуално време към виртуалният резултат, че да те преместят с 2 позиции назад...? Не е ли доста нагласено?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 май 2011 23:38

megan fox написа:
enguerino написа:Луис е наказан с 20 сек за сблъсака с Малдонадо, но си остава на 6то място тъй като следващите са с 1 обиколка след него

Ето за такова нещо е нормално да те накажат и да ти добавят някакво време към резултата, ама без да имаш бърза обиколка в квалификациите и да ти добават някакво виртуално време към виртуалният резултат, че да те преместят с 2 позиции назад...? Не е ли доста нагласено?

Направо заговор!Да не говорим,че тъпия Маса искаше да го изтърбуши на завоя.Обаче изгледа състезанието по телевизора.После орева орталъка,че Хамилтън го потрошил.Ми дай път,бе,охлюв!Понеже колата ти пълзи,всички трябва да пълзят след тебе,а?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 май 2011 23:42

Ситуацията с Маса и Хамилтън, след която наказаха британецът, бе същата като тази с други двама пилоти (не помня кои точно бяха) две обиколки по рано на същия завой, когато единият засече другия и му откъсна част от предното крило .... поне за мен ситуациите бяха идентични ;)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 май 2011 10:49

E, добре! От къде го измислиха това да им разрешат да си сменят гумите и допълнителна работа по болида след като прекратиха.... какво означава, че било опасно с незагрети гуми. То и преди старта са така... баси подпирачката. Ясно кой ще е шампион. Поне да оставят пилотите да го покажат на пистата. Сигурен съм, че щеше да има доста атаки на Алонсо и Бътън за първото място и швабата нямаше да издържи.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 май 2011 10:58

Стана най лудото състезание досега !
Ако някой преди старта на състезателният уикенд ми беше казал, че ГП на Монако ще е толкова интересна, щях да го взема за луд ! .. :lol:

Обаче беше голяма гавра това разрешение за работа по автомобилите при прекъсването след катастрофата ...

Това е все едно във футболен мач, един от отборите да е водил с 3 : 0 до към 60-та минута и в един момент след това, остава с двама човека по малко поради червени картони и още 2-3-ма са контузени и куцукат, но са направени трите смени ( тоест - вече няма право на смени ) ... и съперника му започва да връща головете, примерно намалява до 2 : 3, и съответно водача в резултата изнемогва, въпрос на време е съперниците отсреща да го обърнат !
И тогава да речем, че 15-на мин. преди края влиза фен на терена, нарязва мрежата на една от вратите и мача се прекратява докато сменят нарязаната мрежа ...
Все едно при тази хипотетична ситуация ... отбора, който изнемогва, при тази принудителна пауза, подменя накуцващите и изморени играчи и даже се връща на терена при подновяването на играта с 11 играча !!!

Това би било също толкова нелепо и несправедливо, колкото беше и вчера следобед в Монако !!!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 май 2011 11:09

Ае то Фетел и трети да беше свършил, борбата за титлата нямаше да се промени много, освен може би от психологическа гледна точка. Щото стратегията беше (почти) издънена-имаше някакъв шанс да издържи на атаките, но не много голям. Според мен, Ред Бул показаха че са подценили страшно много конкуренцията и трябваше да си понесат последствията, но някои хора не позволиха това.
Колкото до Хамилтън-явно във Ферари си знаят, че каквото и да правят, за тях наказания няма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 май 2011 11:16

Мда ...
Което си е факт, факт си е !
Фетел не го бъркаше особено, дали ще е 1-ви, или - 3-ти.

В крайна сметка така или иначе вземаше повече точки от основните му конkуренти - Хамилтън и Уебър !

Но явно чиновниците не се интересуват от това ...
При победа на Алонсо и подгласник Бътън ( или обратното ) ... поне малко от малко се съживяваше интригата !
Явно Дитер Матишиц пръска пари НЕ САМО за болида ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 30 май 2011 11:41

Някой може ли да ми намери цялото състезание,че не можах да го гледам вчера а е било интересно явно...

Върни се в “Архив”