Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

santi_santi
Контакти:

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот santi_santi » 09 май 2011 12:24

SANSIRO7 написа:Знам, че малко ще ви прозвучи като богохулство и половината ще ревнете като сарански мечки, но тази победа ако закрепи Ясен и особено Гонзо догодина пак калъфки.

Едва ли тази победа ще закрепи единият,но другият го бетонира,така че калъфките и моралните купи догодина на 80% са ни сигурни!!!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 09 май 2011 12:35

santi_santi написа:
SANSIRO7 написа:Знам, че малко ще ви прозвучи като богохулство и половината ще ревнете като сарански мечки, но тази победа ако закрепи Ясен и особено Гонзо догодина пак калъфки.

Едва ли тази победа ще закрепи единият,но другият го бетонира,така че калъфките и моралните купи догодина на 80% са ни сигурни!!!

и двамата са БЕТОН!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 май 2011 12:43

То плюене-добре,ама защо никой не каза,че вчера треньорското ръководство(няма да уточнявам) извърши правилните смени и на полувремето коригира съвсем точно играта на отбора?Не ни отърва,май...

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 09 май 2011 12:52

blue avalanche написа:То плюене-добре,ама защо никой не каза,че вчера треньорското ръководство(няма да уточнявам) извърши правилните смени и на полувремето коригира съвсем точно играта на отбора?Не ни отърва,май...

Е кои смени са правилни? Който и да беше сменил от халфовете все щеше да е правилно, а това кои са влезнали, ми то други няма. Това си беше победа на мускули, като тези от ЛЕ индивидуалните качества на 3-4 играчи решиха мача срещу един доста слаб Литекс.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2011 13:04

blue avalanche написа:То плюене-добре,ама защо никой не каза,че вчера треньорското ръководство(няма да уточнявам) извърши правилните смени и на полувремето коригира съвсем точно играта на отбора?Не ни отърва,май...

Aма защо въобще се наложи да се коригира нещо ?
Да, тоя път уцелиха смените ...
То пък, оставаше и да не ги уцелят !
То други нямаше кой да влезе, така, че си беше невъзможно да ги объркат нещата.

Но сбъркаха с тактиката и стартовият състав през първото полувреме !
На практика си играхме с човек по малко .... Иса-та топка не пипна и от там атаките станаха предвидими, само през Матондо ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 май 2011 13:08

SANSIRO7 написа:

Е кои смени са правилни? Който и да беше сменил от халфовете все щеше да е правилно, а това кои са влезнали, ми то други няма. Това си беше победа на мускули, като тези от ЛЕ индивидуалните качества на 3-4 играчи решиха мача срещу един доста слаб Литекс.

"Който и да беше сменил от халфовете все щеше да е правилно, а това кои са влезнали, ми то други няма."
Ако искаш да объркаш смените,винаги можеш да го направиш!А,можеше и да не направи смени,нали?
А това,че отборът заигра по различен начин през второто полувреме?Това,сигурно,се дължи на хрумванията на отделни играчи...
"...един доста слаб Литекс."
Литекс беше "слаб",защото ние го направихме да изглежда такъв.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 09 май 2011 13:12

"Литекс беше "слаб",защото ние го направихме да изглежда такъв"

А не. Литекс са си доста слаби в много мачове /Пирин, ЦСКА, за купата с нас и др./ А това, че ние не можем да играем е друг въпрос. Пак казвам този мач ще заблуди много хора и догодина пак ще плачем. Този отбор на Левски /с много добри играчи/ играе ФУТБОЛ много рядко.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 09 май 2011 13:15

Снощи го написах най-силният ни мач за пролетта(второто полувреме)на бялото черно не казвам.Но за 11 кръга да направиш един свестен мач и да се биеш в гърдите,че си най добрият айде няма нужда.И докато един от двамата са на Герена ще и критикувам до последно!!!

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 09 май 2011 14:30

Кой от двамата взе решението цялата зимна подготовка да се води само за един мач- дербито с ЦСКА :?:
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 09 май 2011 16:28

Ами то остава и една правилна смяна да не могат да направят.А защо ги оставиха резерви ? Това не беше ли грешен избор ?

Върни се в “Архив”