Дж. Колинс остава в Атланта. Дали са му макс. възможния договор. 5 г. и 125 млн.
Още един напускащ от САС Т. Лайлс отива в Детройт.
Кантер в Бостън.
Р.Лопес в Орландо.
Оладипо май остава в Маями подробности няма.
NBA Regular Season 20-21
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 20-21
САС са обречени този сезон. Трябва да стане невиждано чудо да не са в топ 4 на най-слабите!
Ростъра изглежда така засега:
Остават: Keldon Johnson, Derrick White, Lonnie Walker, Dejounte Murray, Jakob Pöltl, Devin Vassell, Luka Samanic, Tre Jones, Drew Eubanks.
Нови: Thaddeus Young, Al-Farouq Aminu , Chandler Hutchinson , Doug McDermott , Zach Collins , Bryn Forbes , Jock Landale
Новобранци:
Joshua Primo (12-ти избор Алабама) 8.1 т. и 3.4
Joe Wieskamp (42-ри избор Айова) 14.8 т и 6.7 борби. Явно тройкаджия уж от най-добрите в колежанската лига!
Напуснали: DeMar DeRozan (Булс), Patty Mills (Нетс) , Trey Lyles (Пистънс), Rudy Gay (Юта), Gorgui Dieng (Атланта).
Под въпрос: DaQuan Jeffries , Keita Bates-Diop , Quinndary Whiterspoon
Голямо надскачане ще трябва от новобранците от последните 2 г. Keldon Johnson, Devin Vassel
за да има някакъв среднячески успех отбора. От новите имам очаквания към Йънг и МакДермъд но това са
си средна ръка играчи, едва ли някой ще избухне много. Зак Колинс е пълна мъгла след почти 2 години отсъствие
заради контузии но е бил 10-ти избор за Сакраменто пратен в Портланд преди контузиите.
Първите два сезона има прилично участие в 143 мача за Портланд.
Интересното е че видях менния че първият избор от драфта под 12-та позиция е много по- лош от втория на 42-ра.
Някъде даже бяха предвидили че Вайскамп даже можел да стане титуляр!
Иначе момчето има 3 сезона за Айова като е играл всички мачове като титуляр там.
Като цяло има пари за топ играч но такива липсват свободни (да си върнем Ленард
),
ще се танква и догодина дано има избор в драфта на топ играчи.
Ростъра изглежда така засега:
Остават: Keldon Johnson, Derrick White, Lonnie Walker, Dejounte Murray, Jakob Pöltl, Devin Vassell, Luka Samanic, Tre Jones, Drew Eubanks.
Нови: Thaddeus Young, Al-Farouq Aminu , Chandler Hutchinson , Doug McDermott , Zach Collins , Bryn Forbes , Jock Landale
Новобранци:
Joshua Primo (12-ти избор Алабама) 8.1 т. и 3.4
Joe Wieskamp (42-ри избор Айова) 14.8 т и 6.7 борби. Явно тройкаджия уж от най-добрите в колежанската лига!
Напуснали: DeMar DeRozan (Булс), Patty Mills (Нетс) , Trey Lyles (Пистънс), Rudy Gay (Юта), Gorgui Dieng (Атланта).
Под въпрос: DaQuan Jeffries , Keita Bates-Diop , Quinndary Whiterspoon
Голямо надскачане ще трябва от новобранците от последните 2 г. Keldon Johnson, Devin Vassel
за да има някакъв среднячески успех отбора. От новите имам очаквания към Йънг и МакДермъд но това са
си средна ръка играчи, едва ли някой ще избухне много. Зак Колинс е пълна мъгла след почти 2 години отсъствие
заради контузии но е бил 10-ти избор за Сакраменто пратен в Портланд преди контузиите.
Първите два сезона има прилично участие в 143 мача за Портланд.
Интересното е че видях менния че първият избор от драфта под 12-та позиция е много по- лош от втория на 42-ра.
Някъде даже бяха предвидили че Вайскамп даже можел да стане титуляр!
Иначе момчето има 3 сезона за Айова като е играл всички мачове като титуляр там.
Като цяло има пари за топ играч но такива липсват свободни (да си върнем Ленард
ще се танква и догодина дано има избор в драфта на топ играчи.
Хвърлям им едно око от време на време. Много тухли мятат и двата отбора, много зле!
Първото полувреме не ми хареса никой освен Р.Гобер, Дончич мега тухлите мята!
Първото полувреме не ми хареса никой освен Р.Гобер, Дончич мега тухлите мята!
Последна промяна от Pichichi на 05 авг 2021 14:44, променено общо 1 път.
Т. Паркър дори и в момента отказал се не си го представям да играе толкова слабо като Фурние или Де Коло.
Словенците са 44 %-та от фаула за първото полувреме!
Словенците са 44 %-та от фаула за първото полувреме!
Тия па Фурние и Де Коло след като им сипах се стегнаха и в третата част са в основата на преднината която взеха
Франция. Става интересно Словенците уж бяха лек фаворит в този мач сега след 3 част 6 т. преднина за Франция.
Аз съм за франсетата. Мачът е доста оспорван.
Де..ба смотаните грозни французи. Но този чадър ще остане в историята, факт