"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Kазусът "Мапуку"

Мнениеот boabbb » 06 яну 2016 08:48

Див Селяк написа:
boabbb написа:За мен прекратяването на Мапуку е абсолютно незаконно - футболните договори не би трябвало да могат да се прекратяват по КТ :? Иначе какво правиме - искаш да махнеш някого, 3 предупреждения за слаба игра и го уволняваш за несправяне с работата - така ли :?:

И минимум по 15 години да са договорите също.

Ама тогаз как щяхте да вземете Анисе преди време? Значи, трябва и изключение ЦСКА да има правилото, за да е справедливо.

Аз мисля, че максималните договори са 5 години, а колкото до Анисе - те Черноморец бяха прецакали нещата като го бяха взели "на изпитателен срок" , каквото и да значи това :roll: Явно са си мислили, че ако не става, така ще го разкарат бързо и безболезнено, ама то стана другояче ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Венци Христов е шибан предател!

Мнениеот Teo » 15 яну 2016 10:15

Националът Венцислав Христов е все по-близо до Левски. Това разкри самият той. Нападателят в момента преговаря със "сините", но сделката все още не е факт. Той обаче е склонен да дойде на "Герена" и основната причина за това е, че иска да е близо до семейството си.

"Истина е, преговарям с Левски. Имам контакти и с други клубове, но "сините" са на дневен ред. Мисля, че ми е време да се прибера малко при семейството. За мен това е най-добрата оферта", заяви Христов.

Той категорично отрече да е поставляя ультиматум на "сините". "Това е несериозно. Как може да се поставя ултиматум на клуб? А и как така до петък. Ами ако дотогава не съм си намерил сериозен отбор и Левски ме покани в събота, да не мислите, че ще им откажа? Това са глупости" продължи националът.

Той разори още, че на този етап разбирателство няма, защото има и други опции пред себе си, а и от "Герена" открито са заявили, че търсят по-добър вариант.

"В Левски мислят вероятно, че могат да намерят по-добър вариант. Това обаче не ме обижда и не ми пречи. Аз съм уверен в собствените си сили и в това, което мога", завърши нападателят.

По всичко личи, че в Левски до последно ще се надяват да намерят класен таран от чужбина. След като не успяха да вземат такъв от Кипър, сега са насочили усилията си към бразилец от Жилина. Ако обаче и този вариант пропадне, най-вероятно ще се обърнат към Венци Христов.

ММ

Толкова време го чакахме на Армията за некви 200к евро... а сега е бил навит да отиде на герена :evil:
Облече ли екипа на Левски, тоя е забравен за мене!
Последна промяна от Teo на 15 яну 2016 10:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Венци Христов е шибан предадел!

Мнениеот veselinsk » 15 яну 2016 10:17

Като всеки знае как "плаща" ЦСКА как очакваше да дойде? Тия 200к имаше да си ги търсят 5 години после :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 яну 2016 10:19

облече ли екипа на Левски му пожелавам да не вкара един гол... толкова да пропуска, че накрая да го изгонят с шутове от там :!:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 15 яну 2016 10:25

Повечето левскари не искаме Венци Христов в Левски. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 яну 2016 10:28

korteneca написа:Повечето левскари не искаме Венци Христов в Левски. 8-)

На тоя Стойчо лично е ходил да му се моли да дойде в ЦСКА... обещава, обещава и накрая избра Европа :!:
@ С тоя ще си вкарате голям автогол... ако си мислите, че ще вкарва всеки мач се лъжете жестоко :!:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 яну 2016 10:30

Защо да е предател? Ако е имал червени пристрастия отдавна да е дошъл при вас, явно няма и именно затова трябва да сте доволни, че няма да привлечете такъв играч.
Колкото до евентуалния му трансфер в Левски бих предпочел него пред "качествен таран от чужбина", доведен от СБГИ, макар и вероятно да не е най-добрата си форма. Но разбира се има и по-добри варианти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 яну 2016 10:38

Teo написа:облече ли екипа на Левски му пожелавам да не вкара един гол... толкова да пропуска, че накрая да го изгонят с шутове от там :!:

Облече ли фланелката ще я съблече бързо :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Венци Христов е шибан предател!

Мнениеот TristaNNN » 15 яну 2016 10:55

Е защо да е предател? Ти вьобще знаеш ли какво значи тази дума, та я използваш толкова категорично за Христов? Много ясно, че човекът ще предпочете да рита в чужбина, вместо в отбор, който се е превърнал във футболно нарицателно за мошеничество.
Много сте ми интересни феновете на цесекато като си мислите, че едва ли не всички са ви длъжни - футболисти, държава и кой ли още не. Ама нейсе, то правдата не забравя тази арогантност и съдбата ви прати там, където ви е мястото.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Венци Христов е шибан предател!

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 яну 2016 11:04

Тоя играч беше твърда резерва в Риека и Шкендербеу, за какво да говорим повече! Аре няма нужда толкова да му обръщаме внимание!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Архив”