0007 написа:Сардукаре,точно миналата година в ШЛ не ни я давай за пример,моля теЧе тогава като се започне от Наполи първия мач и стигнем до финала,във всичките мачове освен реванша с марадончетата,противникът владееше средата и почти всички по-чисти положения бяха пред нашата врата.Че на полуфиналите и финала се чудехме дали ще има момент,в който ще позадържим топката и ще успокоим малко темпото.Но ти продължавай да ги даваш за пример изявите на Микел тогава...Ми то тогава на Калу паметник да му издигнем?
Ами ходи им обяснявай... изтъкват някакви мачове, в които сме изглеждали ужасно- пълна нула и в крайна сметка сме печелили с адски мн късмет, сърцатата игра на Франки, Бране и Ашли и гения на Дрогба !!! Аз не искам да гледам такива мачове, в които ни мачкат по 90 минути, независимо какво се случва накрая ! Аз не помня с Балак, Есиен, Франки,Макелеле да сме имали мачове, в които да изглеждаме толкова жалко срещу противника...
Моля се да вземем играч за центъра, защото ако ще и Меси и Роналдо да дойдат с Микел и Рамиреш опорни халфове и срещу Любимец няма да можем да владеем топката !!!