Отборът Левски трябва да се изписва в кавички "" , а като пропускаш кавичките трябва да пишеш с главна буква! т.е..."Левски"/ЛЕВСКИ и т.н.
Не разбирам какво сложно има да се запомни това. Никой не го спазва.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Отборът Левски трябва да се изписва в кавички "" , а като пропускаш кавичките трябва да пишеш с главна буква! т.е..."Левски"/ЛЕВСКИ и т.н.
cska - maina написа:Първо, извинявам се на Тодор Т, защото заради мен, бива "оплют" от свои, което не го желая, а Тошко постъпи като пич с изказването си. Същото се е случвало и с Милен, защото потребителите в този под-форум искат само те да могат да правят някой неща, но като ги прави друг и забравят за гредореда в собствените си очи, а вадят чуждата треска....... Смешници, свикнали на реват на някой, за да са им чисти ръчичките. Все недоволни, който и да е им модератор във форума, това сте вие. Заради Милен и Тошко си слагам сам един бан за неопределено време във вашия форум, щото се чувствам неудобно от това, че не съм наказан
cska - maina написа:Първо, извинявам се на Тодор Т, защото заради мен, бива "оплют" от свои, което не го желая, а Тошко постъпи като пич с изказването си. Същото се е случвало и с Милен, защото потребителите в този под-форум искат само те да могат да правят някой неща, но като ги прави друг и забравят за гредореда в собствените си очи, а вадят чуждата треска....... Смешници, свикнали на реват на някой, за да са им чисти ръчичките. Все недоволни, който и да е им модератор във форума, това сте вие. Заради Милен и Тошко си слагам сам един бан за неопределено време във вашия форум, щото се чувствам неудобно от това, че не съм наказан
blue avalanche написа:cska - maina написа:Първо, извинявам се на Тодор Т, защото заради мен, бива "оплют" от свои, което не го желая, а Тошко постъпи като пич с изказването си. Същото се е случвало и с Милен, защото потребителите в този под-форум искат само те да могат да правят някой неща, но като ги прави друг и забравят за гредореда в собствените си очи, а вадят чуждата треска....... Смешници, свикнали на реват на някой, за да са им чисти ръчичките. Все недоволни, който и да е им модератор във форума, това сте вие. Заради Милен и Тошко си слагам сам един бан за неопределено време във вашия форум, щото се чувствам неудобно от това, че не съм наказан
А ти като какъв се изживяваш тука?"Обясняващия с вълци"?"Просветляваш" ни с твоите умозрения?Гуру?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта