parvanoff написа:Ще ти кажа какви са фактите. Отново не съм бил там, за да ти кажа какво е било или какво не-ти си гледал канал 3-аз също го гледах преди малко и видях как имаше хора, които през цялото време търсеха скандали с полицията и превключих. Но ето фактите. Една седмица из цялата страна не биеха никого. Изведнъж взеха да бият-тъй като друга промяна няма, очевидно е имало защо да бият точно тези хора. И не говоря само за тази седмица-през цялото управление имаше протести и никой никого не бе бил! Казах ти за този клип, за да видиш как някои хора биеха преди 4 години. Защо е добър ли. Защото той изпълни исканията на почти всички протестиращи през тези 4 години и не си позволи да бие никого, както правеха едни други. И когато хората видяха, че се отнасят добре с тях, вместо да протестират мирно започнаха с простотиите. Започна се със замеряне със снежни топки на един човек, който отскоро министър и невинен за нещата, които са правели преди него излезе да говори с протестиращите и да чуе тяхното мнение и да чуе какво точно искат тези хора. И какво се получи-те го замерваха със снежни топки, а не поговориха с него. Сега какво става-започват да чупят и да правят простотии-това ли е един истински протест, според теб? За белокосият дядка по-напред казаха, че е улучен от камък от протестиращите-и няма да съм учуден, защото на един мач на Левски феновете хвърляха колове, камъни, дъски, бутилки и какво ли още не по полицията, а зад полицията имаше фенове, но на тях не им пукаше! Така че не взимам отношение след като не съм бил там, но определено фактите ми навяват някои мисли. Това правителство, както ти казвам е набутано с едни договори, които току така не може да развали, но се обръща внимание на това, което искат хората-започнаха да правят проверки, освен това са глобявали ЧЕЗ и преди, вероятно ще има много глоби и препоръки, може да намалят цената на тока и да отнемат лиценза на ЧЕЗ, но не-ние трябва да чупим и да се бием...
Ясно е че е имало провокатори и за н-ти път, защо не са били тях, а бият мирните граждани?
С кой се е държал добре бе пич? Сам го каза, през цялото управление има протести, това за теб добро държане спрямо другите ли е? За 4 години, освен Станишев (който трябва да е в затвора) е виновен и ние построихме еди какво си, друго не са направили. В този ред на мисли, защо след като предните са виновни, няма НИТО ЕДИН осъден от предното правителство? Виж какви неща е обещавал ББ и какво е изпълнил - нищо и половина (както и предните и тези преди тях).
Кой продаде държавният дял в ЕРП-тата, не беше ли именно този, който замеряха със снежни топки и защо чак сега, когато народа се надигна, се сетиха да пряват проверки и да откриват нарушения?
Народът не се дигна само срещу ЧЕЗ. Къде са ЕВН, Енерго-Про, ВиК, Топлофикация...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]