Ей всички са женчовци и не стават..... толкова си могат хората...а на разбирачите като вас...да ви е*а в г*за!
По- малко акъл давайте, че ще ви свърши - явно е оскъден!
Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Илиан Илиев: Вината е моя, имаме проблеми в съблекалнята
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Re: Илиан Илиев: Вината е моя, имаме проблеми в съблекалнята
Илиян Илиев не е виновен. Просто от него нищо не зависи , набутаха му разни некадърници от Африка и други екзотични дестинации и го оставиха сам да се оправя.
Главния виновник е Борат. Бийте му шута и отбора ви ще потръгне, останели този начело бая ще страдате.
Главния виновник е Борат. Бийте му шута и отбора ви ще потръгне, останели този начело бая ще страдате.
Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
rhaegar написа:шивача написа:rhaegar написа:
Бе те да не се и събуждат, мен ако питаш, ама не сме чак такива късметлии.
чак такова не бих им пожелал, ама им пожелавам да се събудят в едно легло
Недей, че ще се заобичат и ще ни обединят отборите, тогава каква ще я връзваме не знам. Ще трябва и с лилави екипи да играем сигурно
Белким минем някои кръг в Европа, ама след днес и така не е сигурно.

Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн
- ralka_levskarka
- Контакти:
„Много съм афектиран. Неприятен мач за нас, естествено. Трудно правехме атаки. Сами загубихме мача. Можехме да се класираме без да спечелим, но с тази игра не заслужавахме.“
Помолен да коментира репликата на Илиан Илиев, че проблемите в съблекалнята са една от причините за отпадането, Ангелов отвърна: „Това са треньорски преценки, щом така е преценил. Тук определено има лек психически проблем, играем с напрежение, не сме отпуснати. На тренировка играем леко, но в мачовете не се получава. И още нещо – желанието. Противникът ни превъзхождаше в желанието си, ние ги чакахме да сбъркат.“
„Определено след тази загуба няма да останем на нивото, на което сме. Може да повлияе по различен начин – може да паднем, може да се вдигнем.
„Дали сме играли балет? Това вече е прекалено. Това което казах, смятам, че е достатъчно. Истината е, че можеше и по-добре, останалото са глупости“,
Ами направете така, че да се получи
Помолен да коментира репликата на Илиан Илиев, че проблемите в съблекалнята са една от причините за отпадането, Ангелов отвърна: „Това са треньорски преценки, щом така е преценил. Тук определено има лек психически проблем, играем с напрежение, не сме отпуснати. На тренировка играем леко, но в мачовете не се получава. И още нещо – желанието. Противникът ни превъзхождаше в желанието си, ние ги чакахме да сбъркат.“
„Определено след тази загуба няма да останем на нивото, на което сме. Може да повлияе по различен начин – може да паднем, може да се вдигнем.
„Дали сме играли балет? Това вече е прекалено. Това което казах, смятам, че е достатъчно. Истината е, че можеше и по-добре, останалото са глупости“,

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Какъв кръг в Еропа да минем - та ние кръг вече на Балканите не минаваме...
ralka_levskarka написа:„Много съм афектиран. Неприятен мач за нас, естествено. Трудно правехме атаки. Сами загубихме мача. Можехме да се класираме без да спечелим, но с тази игра не заслужавахме.“
Пропускаш нещо също толкова важно - " Противникът ни превъзхождаше в желанието си, ние ги чакахме да сбъркат. "
Аз за това нямам обяснение.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн
- ralka_levskarka
- Контакти:
Wishes написа:ralka_levskarka написа:„Много съм афектиран. Неприятен мач за нас, естествено. Трудно правехме атаки. Сами загубихме мача. Можехме да се класираме без да спечелим, но с тази игра не заслужавахме.“
Пропускаш нещо също толкова важно - " Противникът ни превъзхождаше в желанието си, ние ги чакахме да сбъркат. "
Аз за това нямам обяснение.
Просто не мога да разбера как на тренировка играеш, а в мач си вееш гъзО

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Levski4Ever
- Контакти:
Не знам за играчите, но шефа на ПРОФЕСИОНАЛНОТО ни футболно първенство купонясва - http://vbox7.com/play:5f52c3fbd4

Какво ще кажете да чакаме футболистите на летището с развалени домати и яйца ?
Eminem написа:Какво ще кажете да чакаме футболистите на летището с развалени домати и яйца ?
Аз подкрепям,но ако бях в София,за жалост не съм бих ги напсувал на майка едно хубаво