sin4ec написа:diplomat написа:Разбира се, иначе как да бъдат сигурни руснаците, че Украйна ще остане завинаги тяхна подчинена? Видя се и, че Русия е планирала много точно как да действа при евентуално украинско неподчинение... Резултатите вече са налице, наистина перфектно изготвена операция от руска страна, Украйна никога няма да може да се съвземе от тази разруха, а потенциала и ресурсите изобщо не са им малки.
Верно? Викаш, Украйна почна да пали руснаци от Одеса и Донбас и да ги гори живи, да стреля с тежка артилерия и ГРАД по домовете им, пък лошите руснаци от Донбас взеха, че се съпротивляват на тази демократична благинка...Тц,тц,тц, баси тъпанарите. Вместо да се подложат и да викат:Аферим! , те се съпротивляват!
Кои са терористи и военни престъпници в Донбас е ясно на цял свят, даже и на пиндосовци.
Но над 5 млн украинци, емигрирали в Русия последните 12 месеца какви са?
Не ми трябва отговор. Но можеш да си убеден, че живи изгорените и детските ковчези няма да бъдат забравени. И за тях ще се търси отговорност и мъст до последно. Не искам да съм на мястото на извършителите. Онези ще ги намерят и на края на света. Без оглед на разходи и препятствия. И повярвай, никак няма да им е весело...
Вътрешните им проблеми си бяха вътрешни, докато Русия не реши да действа. Да не говорим, че повечето руснаци в Украйна са заселени там миналия век, както и в Калининград, а от споменатите места е изселено коренното население... Но знам, че по този въпрос никога няма да стигнем до консенсус, няма смисъл да спорим.