Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот HoUs4oOL » 11 юни 2015 19:42

„Народен дипломат“ от САЩ: На Крим му провървя с връщането в Русия

Американският „народен дипломат“ Чарлз Хъбърл смята, че Крим правилно се е присъединил към Русия и на жителите на полуострова им е провървяло, пише РИА Новости.

„Тъй като аз съм военен, моят избор беше да отида в Украйна. Исках да видя нещата със собствените си очи (каква е ситуацията там), защото в медиите, за съжаление, не мога да прочета какво наистина се случва там. Ако по мое време, когато бях млад, медиите даваха горе-долу обективна информация, то днес там е пълно с клюки. Ще ви кажа честно: пътуването в Крим беше много интересно! И сега аз вярвам повече на руските медии, на руската версия. Смятам също, че Крим просто се приcъедини към Русия. И жителите на Крим са много щастливи от това“, казва Хъбърл.

Според него, на Крим му е провървяло много с присъединяването към Русия. „ Казвам ви честно, че те са големи късметлии, че така се случи. Съдейки по условията в Крим, сега в Украйна е истински кошмар. И в Крим ситуацията, разбира се, е много по-стабилна, отколкото в самата Украйна“, отбелязва Хъбърл.

„Народни дипломати“ от 15 американски щата са пристигнали в Русия на 31 май и са започнали обиколка в страната. Тяхната цел е да разберат отношението на населението към конфликта в Украйна и да заснемат всичко на видео, което след това ще бъде качено в YouTube.

http://www.cross.bg/krim-rysiya-huburl- ... z3clxwTveS
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 юни 2015 20:03

Ама я го виж тоя Убавец:

АМЕРИКАНСКИЯТ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ БУШ: ДА ПРАТИМ АРМИЯ СРЕЩУ ПОБОЙНИКА ПУТИН!!!

Джеб Буши, който ще обяви официално в понеделник, че е кандидат за президент, е на европейска обиколка.

САЩ трябва да разгледат варианта за изпращане на хиляди американски войници с натовски сили в Източна Европа, за да отговорят на струпваната от руския президент Владимир Путин сила по границата с бившите съветски държави.
Това призова бившият губернатор на Флорида Джеб Буш в Берлин, цитиран от Ройтерс и АП.
Според него Путин е „побойник", който може да бъде спрян само с решимост и сила.
В крайна сметка, за да се справите с Путин, трябва да действате от страната на силата. Той е побойник и вие можете да си позволите лошо поведение, когато комуникирате с човек като него, поясни Буш.
Не съм войнствено настроен, но заявявам, че тук са последствията от вашите действия, които трябва да предотвратят лош резултат, който не искаме да видим, каза той пред репортери преди да се насочи към среща с германския външен министър.
Мисля, че ако сме решителни, има по-голяма вероятност да спрем нова агресия. Има неща, които можем да направим по отношение на мащаба на нашите военни сили, за да изпратим силен сигнал, че сме на страната на Полша и балтийските държави, страните, които наистина се чувстват заплашени от малките зелени човечета, от тази нова кибервойна, от другите тактики, които Русия използва, продължи бившият губернатор.
Руснаците разполагат десетки хиляди войници в региона, което означава буквално до входната врата на нашите съюзници, нашият отговор е далеч от значителен, добави Джеб Буш.
Но според него важно е САЩ да не изолират прекалено много Москва, за да не попадне в ръцете на Китай.
Джеб Буш, който се очаква в понеделник официално да обяви, че се включва в надпреварата за Белия дом, каза в реч по време на икономическа конференция в Берлин във вторник, че администрацията на президента Барак Обама правилно е изпратила американски сили за учения по границата на Полша и балтийските държави.
Буш е на европейска обиколка. Той е на двудневно посещение в Германия. Тази вечер ще отпътува за Полша, където ще се срещне с представители на властта. Обиколката му ще завърши в Естония в петък.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 юни 2015 20:58

Хулигана Путин хич не слуша:

Путин прехвърли украинските дългове върху бюджета на ЕС.
" Ако искате газ през зимата- накарайте Киев да пълни хранилищата си сега." Европа е готова да плати!
http://topwar.ru/76617-putin-veshaet-uk ... vrope.html
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 юни 2015 09:58

Винаги съм се чудил на подобни идиоти :roll: Нито един път не съм чул Обама да казва, че иска да прати повече войски някъде, заради което е заслужил моето уважение. Черна точка му е това, че не ги възпира подобни индивиди от подобни нагли изказвания ... Каква работа имат войски на САЩ в Европа ? Ние да не сме окупирани?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 юни 2015 11:41

boabbb написа:Винаги съм се чудил на подобни идиоти :roll: Нито един път не съм чул Обама да казва, че иска да прати повече войски някъде, заради което е заслужил моето уважение. Черна точка му е това, че не ги възпира подобни индивиди от подобни нагли изказвания ... Каква работа имат войски на САЩ в Европа ? Ние да не сме окупирани?

Натам май са нещата.Тя и Полша преди 2св. не беше окупирана ама...!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 юни 2015 11:47

icko65 написа:
boabbb написа:Винаги съм се чудил на подобни идиоти :roll: Нито един път не съм чул Обама да казва, че иска да прати повече войски някъде, заради което е заслужил моето уважение. Черна точка му е това, че не ги възпира подобни индивиди от подобни нагли изказвания ... Каква работа имат войски на САЩ в Европа ? Ние да не сме окупирани?

Натам май са нещата.Тя и Полша преди 2св. не беше окупирана ама...!

Да, де, но това провокира ответни действия, предимно от руска, а вече и от китайска страна, които са доста по-решителни и имат по-сериозни последствия :roll: Да си мислиш, че може постепенно да окупираш толкова големи страни и да ти се размине - няма да стане ... Лошото е, че други ( украинците ) заради продажните си политици, берат ядовете ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 юни 2015 12:58

Попадение на украински снаряд в детска градина в Донецк. За щастие децата не са били там. Европа и САШ, естествено, позорно мълчат...
Изображение
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 юни 2015 23:14

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=X5-qYmUPNyE[/youtube]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 юни 2015 19:35

Кери и Лавров призовават Украйна да установи диалог с ДНР и ЛНР, Захарченко пък за пореден път е казал, че ДНР НЯМА да бъде в състава на Украйна никога повече.
Саакашвили пък обещал, че ще връща Крим в Украйна. :mrgreen:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 15 юни 2015 19:58

HoUs4oOL написа:Кери и Лавров призовават Украйна да установи диалог с ДНР и ЛНР, Захарченко пък за пореден път е казал, че ДНР НЯМА да бъде в състава на Украйна никога повече.
Саакашвили пък обещал, че ще връща Крим в Украйна. :mrgreen:

Грузинския "демократ", става единствено за цирка :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Архив”