Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: ДАЙ ТВОИТЕ 20 ПРОЕКТО НАЦИОНАЛА

Мнениеот Parmalat » 07 фев 2009 11:24

Според мен един Манолев и Георги Илиев трябва да са тук и Сашо Александров също.
Можеби фастъка Жо и Том от Литекс :) и Марио Кирев като 3 вратар от Грасхопърс
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: криси тонев

Мнениеот стичо » 07 фев 2009 11:45

krisi tonev написа:е най после продадожа смешното бразилчи на амкар е можели
таков нищо роли е готина и стефан

Преведи какво си написал бе братле! :shock:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 07 фев 2009 11:49

Още се чудя на акъла на Батков да продаде Жеан Карлос.А като почне да вкарва за Амкар и като до Април вкара 10 гола тогава ше си скубеме косите,но няма да се върне.За ваше сведение,преди да дойде в Левски Жеан Карлос играеше в бразилския елитен отбор Фигуерензе,който е осми в класирането и често съсичаше грандовете....Помнете ми думата,че Жеан ше стане страхотен нападател и след години ше псуваме що сме го изпуснали така левашки....глупостта на Борат пак надви здравия разум... :evil:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: ЗАЩО ПРОДАДОХТЕ ЖЕАН КАРЛОС???????

Мнениеот sedem_!_dva » 07 фев 2009 12:18

Vailo написа:
sedem_!_dva написа:Благодарим на Жеан, че за по-малко от година успя да ни скъса нервите в не един мач.
Заслужено ще вземе второ място сред най-посредствените нападатели след Демба Нирен.

А за по-малко от година колко минути игра Жеан? По-малко и от Домо в Херта :evil: Жеан не получи никакво време за адаптация, а е с класи над дървото Еньо и заблудения Жоро Христов които играеха за сметка на него.. Искрено се надявам да получи шанс в Амкар и да се докаже .. дано е здрав Гонзо напролет, че иначе не ни виждам в атака с тея куци коне .. той единия и дълготрайно контузен на всичко отгоре :evil:

Глупости не един шанс му беше даден на Жеан, та както написах и по-горе беше наказан в 6 мача и в още 3-4 контузен, как да му дават шанс. Да не говорим, че ако беше някаква класа поне едно от положенията с Жилина или БАТЕ щеше да вкара, просто недопустимо е да изпуснеш сам с/у вратаря в толкова решаващ момент. Но като не му вървеше сега какво да правим, да го чакаме още 1 година, да беше българин да. Жоро Христов е много добър играч и е по-добър от Жеан, само че и на него не му вървеше, но по-добре да играе българин, отколкото измислен бразилец, взимащ 3 пъти повече пари и със същото КПД.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: За всички истински левскари

Мнениеот bigbonusprize » 07 фев 2009 12:29

Kobra666 написа:Гледайки ми се насълзиха очите ...а онези които не поздравиха феновете в Борисов,а се скриха като мишоци / без гошо петков / може само да гледат и да видят какво е ЛЕВСКИ.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

:) И на мен горе долу така ми подейства. Много силно филмче!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

ventsi
Контакти:

Мнениеот ventsi » 07 фев 2009 12:52

bigbonusprize написа:Не знам кой е автора на това....Случайно попаднах на него.... София Запад на видно място го държат!!! За всички сини фенове! Наслаждавайте се....
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo

Само Левски и да живее България!!!

много як клип,благодаря на автора.Но няма да е лошо да го гледат и всички фудболисти.

и две сини сърца бият в мадрид

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Терек иска Жоазиньо

Мнениеот Deliba6 » 07 фев 2009 13:05

Ако малоумните шефове продадат Жо ще се видят в приключение!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 07 фев 2009 13:15

Бижутера написа:Още се чудя на акъла на Батков да продаде Жеан Карлос.А като почне да вкарва за Амкар и като до Април вкара 10 гола тогава ше си скубеме косите,но няма да се върне.За ваше сведение,преди да дойде в Левски Жеан Карлос играеше в бразилския елитен отбор Фигуерензе,който е осми в класирането и често съсичаше грандовете....Помнете ми думата,че Жеан ше стане страхотен нападател и след години ше псуваме що сме го изпуснали така левашки....глупостта на Борат пак надви здравия разум... :evil:

Може и да вкарва оттук нататък, но нас какво ще ни грее? Въпроса е, че не стана в "Левски"... Има и такива неща във футбола - като не паснеш някъде си търсиш късмета другаде. А колкото до Гошо Христов и Еньо - Гошо върви като Гонзо първата година в отбора, а Еньо нямаше късмет с контузиите! И двамата са голаджии. Само им трябва да се успокоят. А това ще стане като почнат редовно да играят и да вкарват... Гонзо ще го ползваме само за помощник треньор и за мачовете с клиентите му от ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: КОИ СА ИСТИНСКИТЕ ИЗЛИШНИ ОТ ЛЕВСКИ

Мнениеот Deliba6 » 07 фев 2009 13:24

kempesmario написа:Абе хора ????? Сърмов и Дарко Тасевски са най добрите халфове въобще в България бе !!!!!!

Мааалеее, ти се изпусна!!! Тури в групата Робокоп Бистрон и си ги носи на рамо!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 07 фев 2009 13:26

Яко!!! Разпратих го по Скайп-а на който трябва!

Върни се в “Архив”