Можеби фастъка Жо и Том от Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
krisi tonev написа:е най после продадожа смешното бразилчи на амкар е можели
таков нищо роли е готина и стефан
Vailo написа:sedem_!_dva написа:Благодарим на Жеан, че за по-малко от година успя да ни скъса нервите в не един мач.
Заслужено ще вземе второ място сред най-посредствените нападатели след Демба Нирен.
А за по-малко от година колко минути игра Жеан? По-малко и от Домо в ХертаЖеан не получи никакво време за адаптация, а е с класи над дървото Еньо и заблудения Жоро Христов които играеха за сметка на него.. Искрено се надявам да получи шанс в Амкар и да се докаже .. дано е здрав Гонзо напролет, че иначе не ни виждам в атака с тея куци коне .. той единия и дълготрайно контузен на всичко отгоре
Kobra666 написа:Гледайки ми се насълзиха очите ...а онези които не поздравиха феновете в Борисов,а се скриха като мишоци / без гошо петков / може само да гледат и да видят какво е ЛЕВСКИ.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
bigbonusprize написа:Не знам кой е автора на това....Случайно попаднах на него.... София Запад на видно място го държат!!! За всички сини фенове! Наслаждавайте се....
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo
Само Левски и да живее България!!!
Бижутера написа:Още се чудя на акъла на Батков да продаде Жеан Карлос.А като почне да вкарва за Амкар и като до Април вкара 10 гола тогава ше си скубеме косите,но няма да се върне.За ваше сведение,преди да дойде в Левски Жеан Карлос играеше в бразилския елитен отбор Фигуерензе,който е осми в класирането и често съсичаше грандовете....Помнете ми думата,че Жеан ше стане страхотен нападател и след години ше псуваме що сме го изпуснали така левашки....глупостта на Борат пак надви здравия разум...
kempesmario написа:Абе хора ????? Сърмов и Дарко Тасевски са най добрите халфове въобще в България бе !!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта