Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SANSIRO7
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот SANSIRO7 » 15 юни 2011 13:43

Не мога да я разбера таз работа. В червения форум някакъв трактор ли е мотокар ли е ме банна за неправилно дишане, а ние тука търпим всякакви смешници. Нашите модове са много либерални нещо.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 юни 2011 13:52

Казаха по БТВ новините чв сме ви продали Орлин Старокин за 150 000 евро+двамата ви юноши Александър Киров и Борислав Балджийски.Можете ли да кажете нещо повече за тези 2 момчета?Видях че двамата са на 20 години и играят като нападатели. :roll:
Последна промяна от Parmalat на 15 юни 2011 14:01, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 15 юни 2011 13:59

Parmalat написа:Продадохме ви Орлин Старокин за 150 000 евро+двамата ви юноши Александър Киров и Борислав Балджийски.Можете ли да кажете нещо повече за тези 2 момчета и двамата са на 20 години. :roll:

Киров нападател(незнайно защо го пускаха крило малоумниците) - за Бг стандартите си е добър.Нещо като Иса 2!Може би силата му е най-вече зад нападателя.
За Балджийски и аз нямам наблюдения!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юни 2011 14:47

tatusindo написа:
Parmalat написа:Продадохме ви Орлин Старокин за 150 000 евро+двамата ви юноши Александър Киров и Борислав Балджийски.Можете ли да кажете нещо повече за тези 2 момчета и двамата са на 20 години. :roll:

Киров нападател(незнайно защо го пускаха крило малоумниците) - за Бг стандартите си е добър.Нещо като Иса 2!Може би силата му е най-вече зад нападателя.

Аз лично не съм го гледал като нападател. Ти виждал ли си го да играе като такъв ?
Иначе да, и аз съм чувал, че там е силата му.
Само Левски!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 15 юни 2011 15:04

siniq_fen написа:
tatusindo написа:

Аз лично не съм го гледал като нападател. Ти виждал ли си го да играе като такъв ?

Tова,че Ясен и Гонзо го мъчеха като крило нищо не означава.... Те и Грийн не го караха да играе само вратар :evil: :evil:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 15 юни 2011 15:07

Parmalat написа:Казаха по БТВ новините чв сме ви продали Орлин Старокин за 150 000 евро+двамата ви юноши Александър Киров и Борислав Балджийски.Можете ли да кажете нещо повече за тези 2 момчета?Видях че двамата са на 20 години и играят като нападатели. :roll:

И аз това го чух за Орлин.
Дано да е истина.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

klshff
Контакти:

Мнениеот klshff » 15 юни 2011 15:48

siniq_fen написа:
tatusindo написа:

Виляреал- Левски
Спортинг- Левски
В тези срещи играеше като нападател.Разбира се, не цял мач а последните 15-20 минути и се справи г/д добре за БГ стандарти. Даже отбеляза гол който беше отменен срещу Спортинг, а срещу Виляреал негова беше заслугата за отменения гол на Жоазиньо.
Балджийски бе считан за талантлив юноша от школата на Левски, а до това дали е добър тепърва ще видим...

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 15 юни 2011 16:37

Кошмар на Литекс и нападател на Сион са сред вариантите за Левски

Нападателят на Жилина Момоду Кейси и Джовани Сио, който е юноша на Нант също са сред вариантите за нови чуждестранни попълнения на Левски, научи Гонг.

Гигантът Кейси е добре познат на българския шампион Литекс, тъй като бе част от Жилина, който изхвърли „оранжевите” от европейските турнири миналото лято.

Високият 195 сантиметра Кейси е роден на 24 декември през 1988 година. Той е от Гамбия, като има четири мача и два гола за родината си.

Преди да отиде в Жилина Кейси е бил за кратко в Белгия, но през последната година се подвизава в словашкото първенство.

Вариант за ново попълнение на „сините” е Джиовани Сио, който също е нападател и е юноша на Нант.

От 2007 година до 2009 играе за Реал Сосиедад, като първо се подвизава в Б отбора, а след това играе за мъжете в Сегунда дивисион.

Като млад Джиовани Сио е юношески национал на Франция, като дори записва 15 мача за селекцията до 18 години.

През последния сезон Сио носи екипа на швейцарския Сион. Там показателите са му доста добри, изиграл е 30 мача, като в тях се е разписал 10 пъти.

Сред опциите за нов играч на Левски продължава да бъде и Жан-Жак Мандриши, който е препоръчан от Седрик Бардон на „сините”, а към него бе споменат интерес и от страна на Литекс Ловеч.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 15 юни 2011 16:41

Визитката на този Сио по ми допада.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 юни 2011 16:43

Имам чувството,че "наблюдаваме" половин Европа. :lol: :lol: :lol: Не знаех,че в Левски има толкова скаути! :o

Върни се в “Архив”