Висша лига - Сезон 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2014/2015

Мнениеот shotgun blues » 21 дек 2014 19:24

Ливърпул е супер жалък отбор,докога ще им викат гранд ?????Те не са такъв от близо 30 години...
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 21 дек 2014 19:58

Няма по-големи идиоти от Арсенал.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 22 дек 2014 00:26

Гледах Ливърпул - Арсенал и започвам да се убеждавам, че това няма да е двойката, между която ще се реши четвъртото място. Нещото, което може да промени нещата е изключително успешен трансферен прозорец, в който да се привлекат тъй наречените "гейм чейнджъри". В случая на Ливърпул - централен защитник, бек, вратар и нападател, а при Арсенал - централен защитник, дефанзивен халф и да бъдат сменени проклетите лекари на отбора, както и начините, по които футболистите са подготвяни физически :x :x Омръзна ми целият отбор да се чупи - година след година една и съща песен - четвърто място, на къс пас в Европа и целият отбор госпожици контузен!

Целият ден съм кисел и реших да вляза във форума на Ливърпул - нещо, което винаги влияе добре на сетивата и повдига духа ми. Подобно на феновете на "мърсисайдци" и аз съм на мнение, че Роджърс рано или късно трябва да си върви. За мен той не може да направи един отбор успешен в дългосрочен план. Добра серия тук-таме - да, но титли, европейски успехи и т.н. - определено не. Грешката на мениджъра за този мач не беше направена по време на двубоя или непосредствено преди него, а през лятото, когато направи крайно неуспешни трансфери. Ако трябва да съм съвсем честен, халфовата линия на Ливърпул днес унижи и разби тази на Арсенал, както при притежанието на топката и успешните пасове, така и при агресивността и създаването на положения. Просто "червените" не разполагат с реализатори, а в защита са скандално слаби. Коло Туре е повече защитник, отколкото футболист и въпреки това е най-добрият от защитната ви четворка( в последно време тройка), откакто Брендън реши да залага на него. Под това имам предвид, че африканецът дриблира като попарена нестинарка и притежава техниката на средностатистическо севернокорейско домакинство.

Отборът на Арсенал е като група пъпчиви тийнеджърки - с големи претенции, но изглеждат добре само на снимка във Фейсбук. На живо, уви, не струват... Липса на тактическа дисциплина, липса на дух, липса на борба, пораженческа психика и мениджър с изтъркани разбирания за футбола. На отбор като Уест Хем му трябва само още малко да си повярва и през зимата да привлече още няколко добри футболиста и спокойно може да развали седянката на Лебеда и Мосюто.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 дек 2014 10:35

Пфу :x Нещо започвам да се разочаровам от качеството на футбола в ПЛ :x Вчера се точа за два яки мача - дербито на Севера и борбата за 4-тото място ( с големи условности ) 8-) И какво гледам - пълна дърводелщина на Север, и тактическа некадърност на Алън Пардю и пълна дърводелщина в уж очертаващия се като по-стойностен и класен мач :x Лазарета на дядо Венгер - както винаги пълен до козирката, Окса играе разиграващ ... 36% владеене и замалко да биеме :lol: Почнахме като Челси на гостуванията - затворено и на контри ... Бека играе централен, централния сложен на бека - Венгер май го удари деменцията :lol: Щъркела пак ни вкара ... Нищо странно, с тези контузени - толкова :!: Вади Жиру, който би бил полезен на високите топки и вкарва никъде не заигралия свястно Коклен, на всичко отгоре и нисък ... Днеска и Челсито ако я кюскат с "грънчарите" направо няма да ми се гледа по празниците повече селяния :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 дек 2014 12:10

Бо,да очакваш някакво зрелище или голово шоу от Нюкасъл-Съндърланд...е все едно да чакаш от умрял писмо :)
Като фен на Арсенал напълно разбирам разочарованието ти от дербито с Ливърпул,но аз като неутрален категорично заявавам,че това беше едно от най-динамичните и приятни за окото големи дербита през този сезон.
Но и принципно едно нещо не може да се отрече на Ливърпул,а именно че срещу топ отборите винаги излизат пределно мотивирани,а и конкретно този сезон всички техни дерби-мачове бяха страшно интригуващи(и като игра,и като резултат).

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 дек 2014 13:02

На мен играта не ми хареса - много разпокъсано, с много грешки и дървене с глава :lol: Първият гол - 3 поред удара с глава :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 дек 2014 13:08

Да беше видял първия на Атлетико снощи :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 22 дек 2014 16:30

С оглед огромното количество млади таланти в отбора на Тотнъм - Кейн,Ериксен,Ламела,Бенталеб,Мейсън,Дайър,Дани Роуз /и други/ дали не е редно да говорим за "бебетата на Почетино"?В последния мач срещу Бърнли всички в халфовата линия и нападение бяха родени след 1991 г. Изключението беше Насер Шадли роден в далечната 1989 г.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 дек 2014 18:03

rhaegar написа:Да беше видял първия на Атлетико снощи :lol:

Аве ей трол, след 10те неточни паса с глава я разцъкахме екстра по земята с едно ве :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 дек 2014 20:03

JackPackage написа:
rhaegar написа:Да беше видял първия на Атлетико снощи :lol:

Аве ей трол, след 10те неточни паса с глава я разцъкахме екстра по земята с едно ве :twisted:

Факт :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”