ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот Червени Воини » 18 юли 2013 02:39

danko_sot написа:
Червени Воини написа:
emi_cska написа:
stn написа:Там където сме и сега, само че за треньор имаме един профан, който умее на първо място да се оплаква и да харчи пари за въздухари като Апостол Попов, който едва изчаках момента да се махне от отбора, а той го връща.

Аз искам Грънчов, Долапчиев в стартовите единадесет, а не някакъв измислен макевдонец с 4 гола за 3 години и дървото Попов, който го разминават като колче за домати.

Фо Поре от изявите му в Черноморец мога да кажа, че е добър. Останалите не съм ги гледал и не мога ги коментирам.

престани да наричаш Апата дърво защото явно ти си подобен
Апата е класен и не е въздухап
такива еднодневни фенове като теб не ни трябват

Апата няма нищо общо със футбола и е като муха без глава ходи и се блъска в съотборниците, ти на това ли му викаш защитник? :shock: :lol:

Ама може да изнася топката

То и аз мога да изнасям топката! :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2013 10:12

Сега пък и Дани Пеев взимаме. Ми да взимаме и Божинов и да привършваме селекцията. ;) Той тренирал в Локо Сф сега
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 18 юли 2013 11:39

според мен това пак е някаква стратегия с цел оцеляване, ще вземем със свободни трансфери някакви що-годе читави играчи и през зимната пауза тези които не стават, ще ги продадем с някаква печалба .. във всички случаи ще сме на печалба, при положение че сега ги вземаме без пари, когато ги продаваме вече обаче ще бъдат футболисти на ЦСКА, Марката ще им качи цената ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 18 юли 2013 12:53

тоя Менди има повече мачове за първият отбор на Фрайбург от Гарата... последната година и половина е твърд титуляр в Гърция,а преди това твърд титулаяр в Гренобъл (лига 2), от където прави свободен трансфер в Аячо (лига 1). В Аячо не му е тръгнало и след 6 месца и три мача го освобождават и гърците го взимата като свободен агент:
http://int.soccerway.com/players/jackson-mendy/57730/

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 18 юли 2013 12:58

Batkoto написа:според мен това пак е някаква стратегия с цел оцеляване, ще вземем със свободни трансфери някакви що-годе читави играчи и през зимната пауза тези които не стават, ще ги продадем с някаква печалба .. във всички случаи ще сме на печалба, при положение че сега ги вземаме без пари, когато ги продаваме вече обаче ще бъдат футболисти на ЦСКА, Марката ще им качи цената ;)

и аз мисля почти като теб братле ... няма лошо сега да се взимат щом са без пари .. на зимата които покаже че има качества да се остави другите да се продадат за някаква цена колкото да им се искара някои лев и да се закрепи още повече бюджета ... как се връщат иначе тези 10 000 000 лв ... нормално е .. аз лично съм напълно ЗА такава селекция ... много хора казват ама Юношите ... кои са те да попитам аз ? те ако бяха много качествени ясно е че щяха да намерят място в 1вия отбор ... там е работата че ние нямаме терени .. нямаме база .. къде да тренират нашите деца ? ще дойде и тяхното време .. но към момента освен Грънчов , до някъде Долапчиев .. кои е готов на 100% да влезне и да заиграе с мъжете? видяхме какво стана с Грънчо при финалния мач в разград миналия сезон ... всички го нападнаха за чеввения картон и едвали не тои е главния виновник ... така че нека да оставим Стойчо на спокоиствие да си върши работата ... човека се хвана в този труден за отбора момент за разлика от многото други страхливци и само много говорят а на деиствия никакви ги няма ... нашата работа е да подкрепяме момчетата в добро или лошо .. а Стойчо .. тои пак ще бие говедата .. тои знае как !!! а ние сме ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 18 юли 2013 13:03

captain_drifuss написа:тоя Менди има повече мачове за първият отбор на Фрайбург от Гарата... последната година и половина е твърд титуляр в Гърция,а преди това твърд титулаяр в Гренобъл (лига 2), от където прави свободен трансфер в Аячо (лига 1). В Аячо не му е тръгнало и след 6 месца и три мача го освобождават и гърците го взимата като свободен агент:
http://int.soccerway.com/players/jackson-mendy/57730/

този Менди ако подпише според мен ще е находка :) играл е редовно предишните сезони ... корав е .. ще има да ги мачка по целия фланг свят ще им се завие !!! незнам какво се случва и с Фоке - десния защитник ... който го гледал на контролите казва че имало хляб в това момче .. ако подпише ще е хубаво че за там съшо нямаме алтернативи ... и остава 1 централен нападател още да се вземе ... говори се че днеска престигал и този от Валенсия Б - Армейчето :) гледам му клипчета макар че там ясно са подбрани наи наи добрите му моменти но ... личи си че я пипа топката ... абе ще гледаме ще видиме .... неможем да имаме и свръх очаквания за отбор без подготовка и селекция в последната седмица преди старта на първенството ... но аз си мисля че сглобяваме приличен отбор за нашите стандарти така че .. пак ще имаме хубави мигове ... само трябва да сме плътно зад отбора !! Събота 20:30 .. ст.Българска Армия !!! ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!!

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 18 юли 2013 13:24

Сделката се осъществява до края на деня

ЦСКА ще подпише днес с поредния нов футболист. След като "червените" вече привлякоха българите Стоян Колев, Валентин Илиев, Апостол Попов, Емил Гъргоров и Рангел Абушев, днес те ще направят същото и с левия бек Джаксън Менди.

Менди е със сенегалски корени и последните два сезона носи екипа на гръцкия Левадиакос. Играе като централен защитник и ляв бек. 26 годишен е, висок е 192 сантиметра и тежи 89 килограма. Във визитката си има и два мача за националния отбор на Сенегал.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 юли 2013 13:40

И сърбинът от Лудогорец бил подписал.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 18 юли 2013 13:46

Милиясавлевич подписва днес, утре се чака отговор от Генчев - най-вероятно ще е - да, Мартин Петров ако не си намери отбор в чужбина, който да го удовлетворява също ще подпише договор с ЦСКА, договора на Бадема е за 3 години, Станко сигурно се маха, Кировски и Менди продължават да тренират с Анатоли Нанков индивидуално, 300 000 лева за заплати на месец на играчите, 150 000 лева за треньорското ръководство. Чакат се пари от Мерсин по трансфера на Спас Делев, от Астън Вила за Александър Тонев и ТВ права.

1 акция = 5 лева

3 домакински мача по средно 10 000 = 70 000 лева на мач от билети! Събота всички на "Армията"!!!
сектор В - 7 лв.
сектор А - 10 лв.

------------------------------------- Черни --------------------------------------------------
- Фок/Василев -------- В. Илиев ---- Грънчов/Апата --- Милиясавлевич/Менди -
----------------------- Генчев -------------- Ревсон ---------------------------------------
--- Абушев/Армиче ----------- Марсиньо --------------------------- Карачанаков ---
----------------------------------- Бадема --------------------------------------------------

Има вероятност, ако Мартин Петров дойде той да играе от дясно, а Абушев да е резервен нападател. Кировски не се знае дали ще остане, че много ще станат играчите извън ЕС (Марсиньо, Ревсон, Милиясавлевич, Кировски). Останалите са българи или имат европейско гражданство.
Тоя Ревсон да се надяваме след като струва 700 000 евро да е класен.
Последна промяна от Червени_шампиони на 18 юли 2013 13:58, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 18 юли 2013 13:57

Пак се напълнихме с отрепки ебиму майката. Тея не разбраха ли че с измислени анонимки нема да стане ?!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Архив”