Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

parvanoff
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот parvanoff » 22 фев 2013 16:47

sin4ec написа: На теб мисля ти казах, че разговорът е приключен. Културно. По друг начин ли да го кажа, или?

Разговорът ще приключи, когато спреш да лъжеш по отношение на други хора. Това нито е добро действие, нито пък е справедливо-аз не виждам ти да си мълчиш, така че малко лицемерно е да очакваш и от мен да си мълча, когато лъжеш по отношение на неща, които ме засягат, защото ти така манипулираш хора!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2013 16:50

Всеки ден гласовете за бъдещите управляващи намаляват, защо така? Страх ви е от някаква смешна анкета ли? Бойко си изпя песента, тия дни ще има среща очи в очи със Сретан Йосич, след това не го брой за жив...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2013 16:51

parvanoff написа:Разговорът ще приключи, когато спреш да лъжеш по отношение на други хора. Това нито е добро действие, нито пък е справедливо-аз не виждам ти да си мълчиш, така че малко лицемерно е да очакваш и от мен да си мълча, когато лъжеш по отношение на неща, които ме засягат, защото ти така манипулираш хора!

Аз не ти коментирам глупостите, които цвъкаш навсякъде и щедро. Имам спор с Theos и не се бъркай там. Теб съм те преценил и не желая да коментирам нищо около писанията ти, мненията ти или да провеждам каквато и да е комуникация. Мисля, че бях пределно ясен.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 22 фев 2013 16:55

sin4ec написа: Аз не ти коментирам глупостите, които цвъкаш навсякъде и щедро. Имам спор с Theos и не се бъркай там. Теб съм те преценил и не желая да коментирам нищо около писанията ти, мненията ти или да провеждам каквато и да е комуникация. Мисля, че бях пределно ясен.

Нямам нищо против да ги коментираш! Още повече, че в случая не коментираме неща, които ти не си написал в обществен форум, нали? Аз стоя зад думите си, а не бягам от тях. Признавам, когато съм сгрешил и се стремя към истината. На никого не съм казал да не ме коментира, на никого не съм казал, че разговорът е приключил, защото за мен разговорът приключва, когато се достигне до истината-и си мисля, че така е правилно! Стига да се води културно и с факти! За теб ако не е така, за мен е!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2013 17:02

Колеги, не е коректно думи да се вадят от контекста. Ето поста и последните 2 изречения , които толкова ви вадят очите, са логично следствие от предходните!

Едно нещо трябва да стане ясно преди изборите на всеки:
В тези условия, държавата не може да гарантира повишаване на доходите без това да се отрази на следващия цикъл - всички подобни обещания са популизъм!
Повишаване може да стане само с икономически растеж. Икономически растеж може да осигури дясно управление, но на съответната социална цена.
Т.е. всеки стяга гащите, започва да бачка и спира да се моли за помощ на държавата!
Това е ..... Страната ни все още има потенциал.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2013 17:02

sin4ec написа:
dunavfc написа:Чудно ми е как се хващате на приказките на може би най-големият популист в страната Волен Сидеров,нямам никакво намерение да се опитват да отказвам някого да гласува за него,но ми е просто адски любопитно как хората могат да се вържят на човек,който казва,че ако вземе властта,ще направи минималната заплата от 1000 лв,а минималната пенсия - 500 лв. :roll: По ми е интересно дали симпатизантите на Атака,вярват,че това наистина може да се случи в момента ?

След нааканите памперси на ГЕРБ да се коментират другите е неуместно. Дали могат или не могат ще се види.Твоят идол колко от обещанията си изпълни? И защо докара българите до мизерия и рецесия? Наясно ли си, че с изтърсената глупост за Доган наруши и закона за класифицирана информация, и за разузнаването, и злепостави чужда разузнавателна служба? Да не говорим, че според двама шефове на разузнаването подобен доклад има, но Доган се споменава в съвсем друг аспект, не като поръчител! А на въпроса-не, не вярвам в близките две години да стане, освен ако съборят валутния борд. Което не е толкова зле като вариант, 16 години му стигат!

Бойко,каквото е обещал,това е направил,включително и своята оставка,така,че не са много политиците в България,които да имат самочувствието да се мерят с него ;) Да кажеш,че ББе виновен за бедността на българина е абсолютна манипулация ! След,като оня боклук - Беров,може да говори за лалета и други цветя,защо ББ да не може да сподели тая информация ?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2013 17:06

dunavfc написа:Бойко,каквото е обещал,това е направил,включително и своята оставка,така,че не са много политиците в България,които да имат самочувствието да се мерят с него ;) Да кажеш,че ББе виновен за бедността на българина е абсолютна манипулация ! След,като оня боклук - Беров,може да говори за лалета и други цветя,защо ББ да не може да сподели тая информация ?

Моля, не бъркайте премиера Беров с пчеличката Бисеров :)
Някой има ли точната бройка Бисеров през колко политически структури премина последните години и как се озова в ДПС?
На 2 пъти "еколог", в СДС , че финишира в ДПС.
Доколкото знам интересите на "еколозите" и ДПС нямат много допирни точки :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 фев 2013 17:10

Red_Neck написа:
dunavfc написа:Бойко,каквото е обещал,това е направил,включително и своята оставка,така,че не са много политиците в България,които да имат самочувствието да се мерят с него ;) Да кажеш,че ББе виновен за бедността на българина е абсолютна манипулация ! След,като оня боклук - Беров,може да говори за лалета и други цветя,защо ББ да не може да сподели тая информация ?

Моля, не бъркайте премиера Беров с пчеличката Бисеров :)
Някой има ли точната бройка Бисеров през колко политически структури премина последните години и как се озова в ДПС?
На 2 пъти "еколог" в СДС , че финишира в ДПС.
Доколкото знам интересите на "еколозите" и ДПС нямат много допирни точки :)

EPIC FAIL :mrgreen: Не знам,защо обърках,този симпатяга с онзи :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 фев 2013 17:13

Red_Neck написа:Колеги, не е коректно думи да се вадят от контекста. Ето поста и последните 2 изречения , които толкова ви вадят очите, са логично следствие от предходните!

Едно нещо трябва да стане ясно преди изборите на всеки:
В тези условия, държавата не може да гарантира повишаване на доходите без това да се отрази на следващия цикъл - всички подобни обещания са популизъм!
Повишаване може да стане само с икономически растеж. Икономически растеж може да осигури дясно управление, но на съответната социална цена.
Т.е. всеки стяга гащите, започва да бачка и спира да се моли за помощ на държавата!
Това е ..... Страната ни все още има потенциал.

Колега, досега отдавна да съм умрял от глад, ако трябваше да чакам за някаква помощ от държавата! Всички много добре знаем кои са хората, които чакат за помощ от държавата! Пак казвам - българите сме затегнали коланите от 3,5 години.. Лично аз не виждам абсолютно никакъв икономически растеж.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 фев 2013 17:18

Значи аз бях помолил Първанов и Васконти като видни застъпници "ЗА" ББ да постнат в кои фирми е участвал
г-н Борисов след 1990 г. и да обсъдим тук във форума кои точно лица са били съдружници в същите фирми
и са били в управително тяло на дадена фирма с ББ по едно и също време, виждам че си правят яко пас !!!
След като постнат имената на фирмите да ми обяснят каква е разликата м/у г-н Борисов и всеки един
червен олигарх ?
Разгледайте имената за да видите хора от криминалния контингент, барети, каратисти, кадри на ДС,синове
и дъщери на кадри от ДС, настоящи олигарси от ТИМ и т.н.т.
Тъй като ще бъда обвинен че това са компромати и нямам никакви доказателства ще искам от тях да
ми докажат връзка с организирана престъпност и мръсни и червени пари и за г-да като:
В.Божков;Ил.Павлов;Ем.Кюлев;Г.Ганчев;Н.Ананиева; .... списъка е много голям !!!

Върни се в “Архив”