Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

masona84
Контакти:

Re: Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Мнениеот masona84 » 14 юни 2012 11:11

THE G.A.M.E написа:
masona84 написа:И Марто го разкриха в Турция и в Румъния ,но за пожарен вариант може би е добре познава обстановката в отбора и играчите иначе ако дойде чужденец докато им научи имената и олимпиадата ще почне.

Ами то явно, Радо го бива за Клубен треньор, но в продължение на година в Националният нямаше никакви резултати.
Докато при Марто е обратното - доста солидни успехи с Националния, а на Клубно ниво - нищо.

Така или иначе, ако не е Стойчев, не са много специалистите, които могат да ни поемат и по-важното - да имат шанс за добро представяне на Олимпиадата ... ;)

Абсолютно и аз това имах предвид Марто към момента и добър вариант но само до края на лятото. аз не съм за Стойчев аз съм за махането на Лазаров и респективно връщането на Матей.

пп:Иначе се сещам за култовите тайм аути на Мартин когато няма какво да каже и им мълчи само :mrgreen: .Но дали е случайност или не,факт е ,че при него постигнахме най-големите си успехи.

пп:Някой знае ли дали Сашо няма да дава пряко от Правец,че съм на работа , да търся канал 3 в нета някъде.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2012 11:19

masona84 написа:пп:Иначе се сещам за култовите тайм аути на Мартин когато няма какво да каже и им мълчи само :mrgreen: .Но дали е случайност или не,факт е ,че при него постигнахме най-големите си успехи.

За мен култово е: "Айде играйте бе, айде играйте"! ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

RUSE
Контакти:

Ден за нови драми в българския волейбол

Мнениеот RUSE » 14 юни 2012 11:33

Общото събрание на волейбола пред провал!

Общото събрание на Българската федерация по волейбол утре в Правец може и да не се проведе. Сбирката, насрочена за 10 часа в града на Тодор Живков може и да бъде отложена.

Причината – 4 клуба искат отлагането на Общото събрание и то с много юридически аргументи. Изненадата е кои са точно тези 4 клуба – Марек Юнион Ивкони (Дупница), Пирин Балканстрой (Разлог), Нефтохимик 2010 (Бургас) и ЦСКА (София).

Припомняме, че отборите на Марек и Пирин бяха врагове в спора за титлата в мъжката Суперилига и се стигна до служебен шампион. Тимът от Дупница е шампион за 2011/2012, съставът от Разлог – вицешампион, а клубът от Бургас заслужи бронзовите медали. ЦСКА, след като последните години представяше България в Европа и най-силната клубна надпревара – Шампионската лига, остана на 4-то място в крайното класиране.

В същото време пък президентът на БФВ Данчо Лазаров седя рамо до рамо до боса на ЛукОйл и волейболния Нефтохимик 2010 на трибуните за първия финален мач в баскетболното първенство между ЛукОйл Академик и Левски. Тогава в Правец на почивката на двубоя Лазаров и Златев се оттеглиха на разговор в едно от помещенията в Спортния комплекс. Любопитно е още, че самото Общо събрание ще бъде в хотела, чийто собственик е Валентин Златев.

В същото време първата оставка в БФВ след напускането на Радостин Стойчев и Матей Казийски бе на боса на Марек Юнион Ивкони Ивайло Константинов. Бившият ни селекционер бе официално поканен на Общото събрание утре, а самият той намекна, че точно там той ще обяви точните хора, които могат да управляват федерацията.

Припомняме, че според брой 35 на Държавен вестник от 8 май 2012 година, Общото събрание на БФВ е на 14 юни в Правец е обявено не като изборно, а редовно. Ето и точният текст от Държавен вестник: „Управителният съвет на Българската федерация по волейбол на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ и чл.11 от устава свиква редовно общо събрание на БФВ 14.06.2012 г. в 10 ч. в гр. Правец, кв."Езерото" 8, при следния дневен ред:

1. отчет на УС за дейността на БФВолейбол през предходния период;

2. приемане на финансовия отчет на БФВолейбол за 2011 г.;

3. приемане на бюджета на БФВолейбол за 2013 г.;

4. промени в устава на БФВолейбол;

5. приемане на членове на Управителния съвет.

Въпреки че бе насрочено с начален час 10:00 ч. Общото събрание на БФВ все още не е започнало. В Правец вече са голяма част от членовете на УС на федерацията.

Към 10:30 ч. пристигнаха бившият национален селекционер Радостин Стойчев и Матей Казийски. Двамата обаче може и да не участват в Общото събрание, тъй като поканата им първо трябва да бъде гласувана.

Общото събрание трябва да гласува и дали заседанието да бъде открито за медиите.

Началото на Общото събрание на БФВ закъсня с час

Около час след първоначално обявения час на заседанието на Общото събрание пристигна и президентът на БФВ Данчо Лазаров и събитието се очаква най-сетне да започне до минути.

Твърде вероятно е и заседанието на Общото събрание на БФВ да бъде отложено, заради постъпилото искане от четирите водещи клуба в България ЦСКА (София), Марек Юнион-Ивкони (Дупница), Пирин Балканстрой (Разлог) и Нефтохимик 2010 (Бургас). Основната причина за искането за отлагането е липсата на точка в дневния ред, която предвижда разглеждането на одиторските отчети на БФВ за миналата година. Подобен пропуск може да направи решенията на Общото събрание уязвими в съда.

bgvolleyball.com, Gong.bg

Дали ще има някакво развитие в посока последен епизод на сапунката?

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Re: Ден за нови драми в българския волейбол

Мнениеот kronos » 14 юни 2012 11:40

Show must go on :roll:

Дано се разкара ЛазарOFF, ама дано, дано, ама надали :(
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Мнениеот fen na batmanlevski » 14 юни 2012 11:43

Волейбола ни замяза на турска сапунка. Жалко.
Вън капитализма от България.

LyuboKov
Контакти:

Мнениеот LyuboKov » 14 юни 2012 11:44

Естествено, че заставам зад Казийски и Стойчев. Може и те да имат интереси, няма как да го знаем.

Но това са хора, печелещи големи пари честно с уникалните способности, които имат... а отсреща им стои 1 комунистически хрантутник, който краде пари - прави врътка тук, врътка там. Няма как аз да съм човекът, който да е сигурен в тези факти, но отстрани виждам, че само по 2 пътеки (спонсорски догови + приходи от класиране в Световната лига) този човек укрива много сериозни приходи от около 2 милиона долара и ги отчита като 200 000 долара.

И после няма пари за премии за героите,
няма пари да им се ремонтира някое тренировъчно игрище,
няма пари за развитието на младите волейболистчета...
но има пари за тайно преразпределяне между едни хора със съмнителни качества.

Напълно и разбирам това хората да се отказват. Кофти е да се 'бъхтиш', да постигаш успехи и накрая... трудът и усилията ти да бъде обран от едни администратори. Човек, освен, че получава пари, трябва да се чувства и полезен, да вижда, че има смисъл и развитие от работата му.

MayDay
Контакти:

Мнениеот MayDay » 14 юни 2012 12:25

Проверяващите да се разровят в графа бонуси, допълнително материално стимулиране на членовете на УС, договори между БФВ и фирми на членове на УС, както и свързани с тях лица. Отчета за първата олимпийска квалификация, който псевдо-инженера се опита да размаха пред медийте и да се оправдае, е меко казано смешен. Такъв отчет не би написал и първокурсник в УНСС. Отчитат се разходи за транспорт, заплати, медицинско обслужване, а със звездичка отдолу се пише, че такива разходи не са включени в отчета :roll: :shock: Отделно, че някои пера се броят по няколко пъти, за да се натъмани накрая баланса приходи/разходи! Който има очи да види, който разбира, да разбере!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 юни 2012 12:41

Циркът е пълен, избрали Мартин Стоев, май и на Олимпиадата ще сме със състава, който замина за Арженина + Тошко Алексиев титуляр естествено :mrgreen: дано младите се справят, сега е техния момент!
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юни 2012 12:57

Мартин Стоев ще е треньор. Изображение
Под негово ръководство, отборът тотално ще деградира. Той не може да им каже и едно тактическо указание.
Голям срам!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юни 2012 13:08

masona84 написа:Матей каза,че ще играе и при друг,но само ако се махнат Лазаров и сие

"Пред журналисти звездата на Тренто заяви относно решението за назначението на Стоев: „Нямам коментар, за мен е необяснимо предвид начина, по който се развиха нещата на миналата олимпиада. За мен е смешно. Аз не бих работил с него по никакъв повод.
Очаквам твоя коментар...
ПП.И какво излезе сега?Че Казийски е не само анти-Лазаров,но и про-Стойчев! :o Или,както казах преди-лакей на Р.Стойчев.Ми да си ходят в Тренто тогава и чао!

Върни се в “Архив”