ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 14 окт 2015 20:30

Кашчей написа:
А каква е идеята, ако не опрощаване на задълженията, за да иска Ганчев друг отбор да продължи в първенството? Ти имаш ли някаква приемлива идея?

Елементарно, Уотсън! Тъй като майката е в процес по несъстоятелност, дъщерята да поеме щафетата, и да се състезава с другите отбори от В групата! Това няма нищо общо с опрощаване на задължения!

ПП И това не е друг отбор! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2015 20:34

Beladona написа:
CSKA 78 написа:Донке, не знам откъде ги научаваш тези "новини", но ако са като другите новини, които пускаш(като: "До 2 години ще останем 200 души под ръководството на Ганчев", или- "Ще видите, когато Ганчев доведе оркестъра, ще останем поне наполовина"), то е ясно колко от тези новини са истински! ;)

ПП Това за автобуса какво общо има? В цялата държава(или в по-голямата и` част) се използват остарели превозни средства, та подобни случки не са рядкост! ;)

Остарели автобуси , които се палят след отиване до Сандански и закъснели заплати за август и септември , някакси не ми се връзва с думата Възраждане и думата Коректност . Аз обаче това си го знаех , че ще стане така .... :) А вие ?

Малко офф, но този автобус не е ли същият, който возеше ЦСКА и през минали сезони, който не ми изглеждаше чак толкова стар. Все пак за автобус, който не прави ежедневни курсове от по над 1000 км, 7-8 години надали са много :roll:

@Конан, би ли посочил още поне 10 подобни случая само за тази година, за да не са рядкост!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 окт 2015 20:38

Донке, в твоят нов отбор, който ще започне от окръжните групи- футболистите ще се возят само на нови и луксозни автобуси, като Чавдар! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 окт 2015 20:39

Гледам, че нещата не вървят на добре...съгласен съм с Ред Джокер, така смятат и повечето ми авери-фенове на червените: Отиване в А окръжна ще съсипе всичко. От друга страна, направи ли се компромис и прецедент-всеки ще може да се възползва от него. Регистрираш си дъщерно дружество, прехвърляш му правата и активите, на старото остават само пасивите-фалит и чиста работа! :)
Съжалявам, но такъв прецедент ще накара не само спортните дружества, а всички фирми и предприятия да се позовават на него. За мен изходът е това, което обеща ГГ: оздравяване на истинското ЦСКА. Другото е парлама...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 окт 2015 20:44

Кашчей написа:Малко офф, но този автобус не е ли същият, който возеше ЦСКА и през минали сезони, който не ми изглеждаше чак толкова стар. Все пак за автобус, който не прави ежедневни курсове от по над 1000 км, 7-8 години надали са много :roll:

@Конан, би ли посочил още поне 10 подобни случая само за тази година, за да не са рядкост!

Във Vbox7 има видео на чисто ново Ламборгини, което се запалва, при това не е в движение, а е спряло на светофар! И ако това не ти стига, явно в Русе нямате достатъчно коли с газова уредба!

ПП На автобусът тогава му е дошло да се запали, и се е запалил! :o ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2015 20:56

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Малко офф, но този автобус не е ли същият, който возеше ЦСКА и през минали сезони, който не ми изглеждаше чак толкова стар. Все пак за автобус, който не прави ежедневни курсове от по над 1000 км, 7-8 години надали са много :roll:

Във Vbox7 има видео на чисто ново Ламборгини, което се запалва, при това не е в движение, а е спряло на светофар! И ако това не ти стига, явно в Русе нямате достатъчно коли с газова уредба!

ПП На автобусът тогава му е дошло да се запали, и се е запалил! :o ;)

Остави Ламборджинито, защото говорим за автобуси. При тях условията за използване са мнооооого по-различни от тези на личната ти лека кола. Всяка машина може да се запали, това е така, но за необслужваната вероятността е много по-голяма. Не бих искал дори и да си помисля, че в ЦСКА няма средства за техническо обслужване на автобуса, който вози отбора.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 окт 2015 21:17

Кашчей написа:Остави Ламборджинито, защото говорим за автобуси. При тях условията за използване са мнооооого по-различни от тези на личната ти лека кола. Всяка машина може да се запали, това е така, но за необслужваната вероятността е много по-голяма. Не бих искал дори и да си помисля, че в ЦСКА няма средства за техническо обслужване на автобуса, който вози отбора.

Сега с вероятности ли ще си говорим? Нали знаеш, че в съда не приемат вероятностите за доказателства! Говори ми с факти! Единственият факт е, (даже и това не се знае колко е факт, защото мека топлина обича да си придава тежест, като споменава за "факти, които само тя знае, и които няма как да бъдат проверени) че автобусът се е запалил! А, каква е причината, малко хора знаят! ;)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 14 окт 2015 21:30

Галин Михайлов има акции в ПФК ЦСКА и във Верея.Ако на паузата ФК ЦСКА купи Верея, а лятото се промени седалището и името всичко ще е законно и ще има правоприемственост. :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 14 окт 2015 21:38

Даже си мисля за някой отбор от Б групата, който има амбицията да стане първи и да получи промоция за А група догодина !
Последна промяна от CSKA 78 на 14 окт 2015 21:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2015 21:38

onegavon написа:Галин Михайлов има акции в ПФК ЦСКА и във Верея.Ако на паузата ФК ЦСКА купи Верея, а лятото се промени седалището и името всичко ще е законно и ще има правоприемственост. :)

Айде бе, верно ли това? :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”