TristaNNN написа:eMs1 написа:TristaNNN написа:Справедливо е и още как
И на вас една радост ви остана, злотадствайте, малко остана....ама после какво ще правите?
ЗлоТадстване не е точната дума. Лично аз не съм щастлив от перспективата да играете по окръжните не за друго, ами че ще загубя от тръпката дето се зове Вечно дерби. Това определено ще ми липсва и няма мач, не съществива друг противник, който да замени изживяванията преди, а и след Левски - ЦСКА.
Преди години нямаше да кажа и дума по подобна тема, защото на първо място трябва да присъстват уважението, спортсменството, човещината и пак уважението. РАзбира се, не може да се мине и без шеги и закачки, но в рамките на бонтона.
Само дето, в послено време уважението остана на заден план, заменено от злоба, злорадстване, простащина, интриги, обиди, плюнки и нищо, или поне минимално, човешко. Вие, червените, прекрачихте много морални граници в последните години и тотално слязохте под критичния минимум на уважението между противниците. Не говоря конкретно за този форум, тук комуникирам с някакви си онлайн профили и ми е през №$%, а визирам моите познати - цесекисти.Следователно, думичката не е "ЗлоТадстване", а по-скоро "възмездие"!
Знаем на кой стадион футболистите възпитават децата да мразят.За това и в агитката на този отбор се вее родния трибагреник с надпис МРАЗЯ!За това само едно ще ти кажа - Нашата обич е по-силна от вашата омраза!А ти както искаш маскирай омразата си,само ти си мислиш,че не ти личи какъв човек си!