Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: И РингБГ се изказа: СДЕЛКАТА ЗА БОТЕВ ПРОПАДНА !

Мнениеот veseo » 28 окт 2009 13:39

demy26 написа:
ktulu: написа:
demy26 написа:Май за вас е по-важно да биете отбора на Локомотив отколкото сделката.

Не, не сте толкова важни, сори... :mrgreen:

Защото не сме важни, затова решихте точно последния мач с нас да бойкотирате. Нещо не разбирам, или много добре разбирам :)

Защото щеше (и имаше) отзвук. Знаеш, че не е лесно на шопските медии да обърнат внимание на нещо извън софийските отбори, ако не е бойкот на дербито...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 28 окт 2009 13:46

Веско Вълчев:
Те не дойдоха. Оставиха сектора си празен. Достигнаха крайна точка в битката си срещу Димитър Христолов. Но от всичко това загуби единствено Дербито, а печеливши няма, а няма и да има.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 28 окт 2009 13:50

veseo написа:
Защото щеше (и имаше) отзвук. Знаеш, че не е лесно на шопските медии да обърнат внимание на нещо извън софийските отбори, ако не е бойкот на дербито...

Значи хем не сме важни и мачът за вас е просто един мач, хем използвате мача с нас за да ви обърнат внимание. Май говорите само каквото ви отърва :)

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 28 окт 2009 13:51

demy26 написа:Веско Вълчев:
Те не дойдоха. Оставиха сектора си празен. Достигнаха крайна точка в битката си срещу Димитър Христолов. Но от всичко това загуби единствено Дербито, а печеливши няма, а няма и да има.

не знаех че Веско Вълчев е някаква последна инстанция, та чак го цитирате, драги ми смехурко...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 28 окт 2009 13:56

demy26 написа:
ktulu: написа:
demy26 написа:Май за вас е по-важно да биете отбора на Локомотив отколкото сделката.

Не, не сте толкова важни, сори... :mrgreen:

Защото не сме важни, затова решихте точно последния мач с нас да бойкотирате. Нещо не разбирам, или много добре разбирам :)

Според мен НИЩО не разбираш...ама то е типично :lol: Този мач беше по-важен за медиите, отколкото за нас. МЕДИИТЕ го отразяват с интерес и всичко случващо се около него. Сам забеляза, че празния сектор за гости беше къде-къде по-интересен от вашите опънати чаршафи :!: Сега разбра ли? Едва ли...
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 28 окт 2009 14:04

ktulu: написа: Според мен НИЩО не разбираш...ама то е типично :lol: Този мач беше по-важен за медиите, отколкото за нас. МЕДИИТЕ го отразяват с интерес и всичко случващо се около него. Сам забеляза, че празния сектор за гости беше къде-къде по-интересен от вашите опънати чаршафи :!: Сега разбра ли? Едва ли...

Е да, медиите обичат сеирите, а да умреш от страх и да се изложиш като кифладжия си е голям сеир. И без това столичните медии ни мразят и ни завиждат заради дербито, вие само им помогнахте с вашата "Достойна постъпка"

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 28 окт 2009 14:14

demy26 написа:
ktulu: написа: Според мен НИЩО не разбираш...ама то е типично :lol: Този мач беше по-важен за медиите, отколкото за нас. МЕДИИТЕ го отразяват с интерес и всичко случващо се около него. Сам забеляза, че празния сектор за гости беше къде-къде по-интересен от вашите опънати чаршафи :!: Сега разбра ли? Едва ли...

Е да, медиите обичат сеирите, а да умреш от страх и да се изложиш като кифладжия си е голям сеир. И без това столичните медии ни мразят и ни завиждат заради дербито, вие само им помогнахте с вашата "Достойна постъпка"

Абе Деми, теб какво толкова те бърка нашето отсъствие, а? Моля те да ми обясниш!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 28 окт 2009 14:28

Аз не се правя на луд и напълно приемам факта, че двата отбора са свързани. Локомотив е толкова велик отбор до някъде и защото ги има Ботев, защото го има това съперничество. Дербито на България е само едно и то е в Пловдив. Това е нещо което те кара да обичаш футбола и да ходиш по тези срутени стадиони. Това е тръпка която не може да се сравни с нищо друго и знам, че и за вас е така, но приказки от рода на "обикновен мач", "не сме кръвни врагове", "единия отбор е много велик а другия никакъв отбор не е" много ме дразнят.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 28 окт 2009 14:37

Дербито на града е, битката за Пловдив, но далеч не сте най-големия ни дразнител. Както за Барса дербито на Каталуния е с Еспаньол, но най-голям дразнител и враг са им Реал. Без да се сравняваме с Барса, такова е положението ни. Градското дерби е със специален заряд, но за нас тия два мача не са смисъла на цялото първенство.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Архив”