Tommi написа:Teo написа:Утре съм на Армията следобед и ще видим какво ще случва!
Сам ли?
Тео май е объркал датите, а и новите пак изместиха датата-сега ще е на 23-и
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Teo написа:Утре съм на Армията следобед и ще видим какво ще случва!
Сам ли?
Кашчей написа:Tommi написа:Teo написа:Утре съм на Армията следобед и ще видим какво ще случва!
Сам ли?
Тео май е объркал датите, а и новите пак изместиха датата-сега ще е на 23-и
GOLEADOR написа:Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви пред Нова телевизия, че не очаква да обере негативите от проблемите на "армейците" с лиценза. Той очаква "положително развитие" на темата, след обжалването, което ЦСКА готви.
"Има седемдневен срок за обжалване, ще обжалваме, ще има Апелативна комисия, на която ще дадем необходимите документи," коментира Тодоров.
Тодоров призна, че основният проблем е свързан със задълженията към НАП. "Всичко си зависи от собствениците, ако се плати, ще бъде преодолян този проблем. Ако не..."
vaskonti написа:GOLEADOR написа:Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви пред Нова телевизия, че не очаква да обере негативите от проблемите на "армейците" с лиценза. Той очаква "положително развитие" на темата, след обжалването, което ЦСКА готви.
"Има седемдневен срок за обжалване, ще обжалваме, ще има Апелативна комисия, на която ще дадем необходимите документи," коментира Тодоров.
Тодоров призна, че основният проблем е свързан със задълженията към НАП. "Всичко си зависи от собствениците, ако се плати, ще бъде преодолян този проблем. Ако не..."
Срока беше 31.03, кой беше собственик до тази дата?
GOLEADOR написа:И още нещо,искам да видя действие от новите боклуци.Добър,лош,Томов се раздели с акциите си за да осигури съществуването на ЦСКА!Искам същото да видя и от боклуците!Да залагат акциите за да вземе ЦСКА лиценз или да теглят кредит за същото , или да проведат акция сред феновете за спасение на отбора,или да продадат някой от футболистите на ЦСКА ,или да потърсят спонсор на отбора,или .... абе нещо да направят за да спасят лиценза на ЦСКА!А те,нищо!Чакат само да фалираме и нищо,ама нищо не правят за да предотвратят това.
Кашчей написа:GOLEADOR написа:И още нещо,искам да видя действие от новите боклуци.Добър,лош,Томов се раздели с акциите си за да осигури съществуването на ЦСКА!Искам същото да видя и от боклуците!Да залагат акциите за да вземе ЦСКА лиценз или да теглят кредит за същото , или да проведат акция сред феновете за спасение на отбора,или да продадат някой от футболистите на ЦСКА ,или да потърсят спонсор на отбора,или .... абе нещо да направят за да спасят лиценза на ЦСКА!А те,нищо!Чакат само да фалираме и нищо,ама нищо не правят за да предотвратят това.
И кой луд ще ви отпусне кредит, или ще вземе в залог акциите ви?
eMs1 написа:TristaNNN написа:Справедливо е и още как
И на вас една радост ви остана, злотадствайте, малко остана....ама после какво ще правите?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта