https://www.youtube.com/watch?feature=p ... cGreM7qZk8
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FLANKER написа:Синчец,мислиш ли ,че този път ,това ще е последната битка?
Ако ме разбираш какво искам да ти кажа
sin4ec написа:FLANKER написа:Синчец,мислиш ли ,че този път ,това ще е последната битка?
Ако ме разбираш какво искам да ти кажа
Възможно е. Предполагам, ще има отчаяни призиви за мир тази седмица, но едва ли ще са успешни. След като от двете страни отново вилнее тежка артилерия и РСЗО, връщане назад е малко вероятно.
ВСУ трябва да се доказва пред господарите си. В същото време, докато траеше примирието, ВСН създаде два напълно окомплектовани армейски корпуса. Сложно е, очевидно ВСН смятат, че е по силите им да разгромят противника. На дело ще е по-сложно, все пак ония са 2 към 1 като хора, всъщност предимствата и недостатъците на ВСН сме ги нищили достатъчно. Ще видим как ще тръгне кампанията. Но се набива на очи, че ВСУ изпитват панически страх от обкръжение, и то с основание...
пп трийте линковете, много да не се виждат излишно!
icko65 написа:Водят се масирани боеве с тежка артилерия при Бахмутка и Широкино...Информацията е от "Нюз фронт"ДНР
sin4ec написа:icko65 написа:Водят се масирани боеве с тежка артилерия при Бахмутка и Широкино...Информацията е от "Нюз фронт"ДНР
Бахмутка и номерните блокпостове са стара болка на ВСУ, не могат да ги преглътнат. Широкино е направлението с най-много струпани сили от двете страни на фронта. Нормално е там да са боевете. Според мен сега всеки ще продемонстрира новонаученото през паузата.
пп Аз в двете ви теми поздравих всички фенове на Морето със заслуженото спечелване на Купата, тук използвам случая да ти честитя лично!
sin4ec написа:icko65 написа:Водят се масирани боеве с тежка артилерия при Бахмутка и Широкино...Информацията е от "Нюз фронт"ДНР
Бахмутка и номерните блокпостове са стара болка на ВСУ, не могат да ги преглътнат. Широкино е направлението с най-много струпани сили от двете страни на фронта. Нормално е там да са боевете. Според мен сега всеки ще продемонстрира новонаученото през паузата.
пп Аз в двете ви теми поздравих всички фенове на Морето със заслуженото спечелване на Купата, тук използвам случая да ти честитя лично!
FLANKER написа:Синчец,получи ли онова на ЛС?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта