ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 13 окт 2015 23:34

GOLEADOR написа:Даже да фалира ЦСКА възраждаме клуба и почваме от А окръжна.Тя България я нямаше 5 века на картата на света,но сега още съществува.Някой от вас да твърди,че това не е България?А?

Въпросът е с кой почваме от А окръжна, аз нямам доверие вече на човечето от Микре !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 окт 2015 23:47

blue avalanche написа:
CSKA 78 написа:
blue avalanche написа:Да не би Ганчев да е дал 30 млн.,пък аз да съм пропуснал?

Ще ти отговоря на въпроса с въпрос!
Значи, ако ЦСКА остане във В групата и плати задълженията си към държавата, тогава за вас има проблем?! Но, ако се направи ново дружество, което отиде в А окръжна и не плати абсолютно нищо на никой, тогава всичко е наред, според вас?! :lol: :mrgreen:

ПП По това, което съм написал по-горе си приличате, като близнаци- левскарите и анти-феновете на ЦСКА! Явно има нещо много сбъркано някъде! :oops: :shock:

Всичко читаво в ЦСКА се разпродава,плаща се на когото може каквото може и се пускат кепенците.ЦСКА се закрива.Така,както стотици фалирали фирми по света.
После кой каквото иска да си създава.Но това вече няма да е ЦСКА.Не може Крайслер да фалира и после някой да си регистрира "нов" Крайслер,който да бъдел същия.
Ясно ли ти отговорих?
ПП.Само не ми казвай,че ГГ е тръгнал да плаща някакви милиони.И не само към държавата.

Значи Парма я няма вече - дано Италия го разбере това и да не се заблуждава :roll: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 окт 2015 23:51

delqnski47 написа:
blue avalanche написа:
CSKA 78 написа:
blue avalanche написа:Да не би Ганчев да е дал 30 млн.,пък аз да съм пропуснал?

Ще ти отговоря на въпроса с въпрос!
Значи, ако ЦСКА остане във В групата и плати задълженията си към държавата, тогава за вас има проблем?! Но, ако се направи ново дружество, което отиде в А окръжна и не плати абсолютно нищо на никой, тогава всичко е наред, според вас?! :lol: :mrgreen:

ПП По това, което съм написал по-горе си приличате, като близнаци- левскарите и анти-феновете на ЦСКА! Явно има нещо много сбъркано някъде! :oops: :shock:

Всичко читаво в ЦСКА се разпродава,плаща се на когото може каквото може и се пускат кепенците.ЦСКА се закрива.Така,както стотици фалирали фирми по света.
После кой каквото иска да си създава.Но това вече няма да е ЦСКА.Не може Крайслер да фалира и после някой да си регистрира "нов" Крайслер,който да бъдел същия.
Ясно ли ти отговорих?
ПП.Само не ми казвай,че ГГ е тръгнал да плаща някакви милиони.И не само към държавата.

Значи Парма я няма вече - дано Италия го разбере това и да не се заблуждава :roll: :lol:

Понеже много цитирате Италия..там осъдиха Берлускони, а тук се кланят на Костов и Бойко, и на Серго.
Надявам се ще разбереш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 окт 2015 23:54

Кашчей написа:
Понеже много цитирате Италия..там осъдиха Берлускони, а тук се кланят на Костов и Бойко, и на Серго.
Надявам се ще разбереш!

Тука имаме две страни:
Едната цитира чисти примери,а другата повтаря като радио едно и също.Добавяме фактът,че и двете страни не разбират от право,но първата поне има примери,а в момента текат реални процедури в отбора,които ги има и в практиката.Радиото обаче продължава..
П.П.За мен Локо си е Локо,нищо че се пререгистрираха.И живот и здраве като се върнат в А Група това ще си е Локо и всички ще го зачитаме за Локо.Както Парма си е Парма.Просто ЦСКА е номер 1 и винаги е под камерите.Та за тва стават тия дискусии :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 окт 2015 23:59

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Надявам се ще разбереш!

Тука имаме две страни:
Едната цитира чисти примери,а другата повтаря като радио едно и също.Добавяме фактът,че и двете страни не разбират от право,но първата поне има примери...
П.П.За мен Локо си е Локо,нищо че се пререгистрираха.И живот и здраве като се върнат в А Група това ще си е Локо и всички ще го зачитаме за Локо.

Чистите примери са хубаво нещо, но в текста за Парма, примерно, не е казано как са си върнали трофеите..просто са си ги върнали, след като са пуснати в публична продажба. Втората част, за продажбата, обикновено ви се изплъзва от зрението на цесекарите, защото е свързана с плащане..дали от новосъздаденият клуб, дали от меценат, но някой плаща и плаща не символична сума!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 окт 2015 00:06

Beladona написа:
GOLEADOR написа:Даже да фалира ЦСКА възраждаме клуба и почваме от А окръжна.Тя България я нямаше 5 века на картата на света,но сега още съществува.Някой от вас да твърди,че това не е България?А?

Въпросът е с кой почваме от А окръжна, аз нямам доверие вече на човечето от Микре !

Ако се стигне до тази ситуация ние феновете трябва да се съберем и да възродим клуба.Така ще се избегне разделението между феновете.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 окт 2015 00:06

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Надявам се ще разбереш!

Тука имаме две страни:
Едната цитира чисти примери,а другата повтаря като радио едно и също.Добавяме фактът,че и двете страни не разбират от право,но първата поне има примери...
П.П.За мен Локо си е Локо,нищо че се пререгистрираха.И живот и здраве като се върнат в А Група това ще си е Локо и всички ще го зачитаме за Локо.

Чистите примери са хубаво нещо, но в текста за Парма, примерно, не е казано как са си върнали трофеите..просто са си ги върнали, след като са пуснати в публична продажба. Втората част, за продажбата, обикновено ви се изплъзва от зрението на цесекарите, защото е свързана с плащане..дали от новосъздаденият клуб, дали от меценат, но някой плаща и плаща не символична сума!

Може да е несимволична,но се съмнявам че е изобщо близко до реалната,която е трябвало да се даде.Иначе процедурата им се обезмисля.В момента в ЦСКА тече процедура,която я има и в практиката.И ЦСКА ще си остане ЦСКА,както Парма,Стяуа и останалите отбори които наебаха ,за съжаление ,си остават същите.А и за вас те са същите,просто в момента говорим за ЦСКА,тъй като сме номер 1(макар и у В група) а у...и така. :lol: Тряя да става дискусия някаква. :lol:
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 14 окт 2015 00:31

GOLEADOR написа:
Beladona написа:

Ако се стигне до тази ситуация ние феновете трябва да се съберем и да възродим клуба.Така ще се избегне разделението между феновете.

Ок, значи скоро да се готвим за такава сбирка , защотото старото дружество ще фалира .

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 14 окт 2015 06:14

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Надявам се ще разбереш!

Тука имаме две страни:

Може да е несимволична,но се съмнявам че е изобщо близко до реалната,която е трябвало да се даде.Иначе процедурата им се обезмисля.В момента в ЦСКА тече процедура,която я има и в практиката.И ЦСКА ще си остане ЦСКА,както Парма,Стяуа и останалите отбори които наебаха ,за съжаление ,си остават същите.А и за вас те са същите,просто в момента говорим за ЦСКА,тъй като сме номер 1(макар и у В група) а у...и така. :lol: Тряя да става дискусия някаква. :lol:

Но и за много хора при фалит ЦСКА няма да си остане ЦСКА!
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 окт 2015 08:33

golemia написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Надявам се ще разбереш!

Тука имаме две страни:

Но и за много хора при фалит ЦСКА няма да си остане ЦСКА!

Нали си наясно, че последната дума ще имат ФИФА и УЕФА? А тия "много хора" могат да си считат каквото намерят за добре.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”