Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Gonzi_407 написа:Всички на герена и мощно ОСТАВКА на ибрикчията гонзо и пияниците дравков и хаздай! ЛЕВСКИ не е виновен! Ръководителите СА! Аз съм ЛЕВСКАР не гонзар или батковист! Вън помяра гонзо! Малоумника с 4-ти клас!
Thsmith написа:Не е истина някой колко жалки стават и колко ниско падат... Все едно е дошъл края на света след тоя мач...
Направо ме хваща срам от такива изпълнения... Първо след мача се ядосвах, че в понеделник ще сме 1000 души максимум на стадиона и като цяло следващите мачове ще е пустош... сега обаче съм радостен, че поне на стадиона ще са само истински хора и Левскари...
Тази тема направо може да се заключи вече... никой не коментира мача, а само си излива злобата и псува...
delqnski47 написа:Запомнете едно много важно нещо:
Здравето Ви е В ПЪТИ по важно от някакъв си футболен отбор,било то ''Левски'',ЦСКА и т.н.....в страна като България!Така че не си хабете нервите!Просто няма смисъл!
gandi написа:Единственото което ви остава е утре да стискате палци за кофти противници за ЦСКА и Литекс![]()
,ама не като днес да си стискате палците на краката срещу Спартакус .Лека нощ
pampi написа:Съвсем безпристрастно и без да се заяждам искам да попитам: Сега ли прогледнахте? През цялата подготовка Левски игра безидейно и слабо в мачовете. Стигна се до куриоз- 300 игрови минути без да отбележи гол. От новите играчи само Цветков и особено Райков са класа, останалите, особено чужденците, са втора цедка.За треньора няма да говоря, защото според мен такъв няма. Отборът ви боледува. Каза ви го Иван Вуцов, Сираков, вчера и Лафчис. И не се заблуждавайте, ако като фенове не натиснете Батков за промяна, нещата ще стават все по зле.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост