Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Даниел Димов ще подпише с Левски.....ама друг път 

"Бангура от АИК ми изглежда добър вариант, друг е въпроса доколко трансфера е реален, но определено в чужбина има доста стойностни нападатели" И на мен този ми направи много добро впечатление.А иначе от България крило става единствено Галин Иванов ! Задължително трябва да се вземат двама централни защитници на всяка цена,и то класни ! Както и един добър полузащитник И един нападател като този от Пирин ще е мноого добре
Завинаги оставам аз левскар, верен на отбора си докрай, аз не ще го предада, за нищо на света, за Левски аз на всичко съм готов!
- Santiago Munezz
- Контакти:
slambang написа:"Бангура от АИК ми изглежда добър вариант, друг е въпроса доколко трансфера е реален, но определено в чужбина има доста стойностни нападатели" И на мен този ми направи много добро впечатление.А иначе от България крило става единствено Галин Иванов ! Задължително трябва да се вземат двама централни защитници на всяка цена,и то класни ! Както и един добър полузащитник И един нападател като този от Пирин ще е мноого добре
Леле Бангура.Шанса на този да дойде в България е повече от нищожен да не говорим,че АИК го бяха купили за 1 млн.евро от къде ще извадим ние толкова пари за тоя.Айде малко по-реално гледайте.И за централните защитници чак двама.......

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Santiago Munezz написа:slambang написа:"Бангура от АИК ми изглежда добър вариант, друг е въпроса доколко трансфера е реален, но определено в чужбина има доста стойностни нападатели" И на мен този ми направи много добро впечатление.А иначе от България крило става единствено Галин Иванов ! Задължително трябва да се вземат двама централни защитници на всяка цена,и то класни ! Както и един добър полузащитник И един нападател като този от Пирин ще е мноого добре
Леле Бангура.Шанса на този да дойде в България е повече от нищожен да не говорим,че АИК го бяха купили за 1 млн.евро от къде ще извадим ние толкова пари за тоя.Айде малко по-реално гледайте.И за централните защитници чак двама.......![]()
няма ли малко множко да станат?А Галин Иванов е супер ама супер надценен футболист чул си по-медиите,че тоя и оня го искали и дай и ние да се наредим на опашката за него....
Напълно съгласен за Галин. Направи мача на живота си срещу нас и стана голям играч. Не ни трябват такива.
Само Левски!
-
- Контакти:
konvoec написа:Мале, чета и не вервам на ушите си... Огнянов и Балтанов били много добре за А група, при условие, че точно с тях се измъчихме здраво срещу някакви жалки отбори. Бах'ти безидейните и страхливи играчи. Айде стига с тия, а? Най-добрият трансфер на сегашното ни ръководство е ако се отърве от тия двамата и Минев. Е ТОВА СА ИСТИНСКИ ТРАНСФЕРИ. Искам да изкарат по една година в по-слаб отбор и оттам нататък повече да не чуя за тях(което ще стане ако се махнат от нас).Що се отнася до Димов, защо да не струва 250 000 евро и защо в крайна сметка ако струва не ги платим, след като ще продадем Гарра? Идеята е, че ако вземе Борат 3 000 000, да ги даде за трансфери, а не да си ги прибира. Трябват ни спешно нови играчи, с нов стимул, които ще се раздават напълно. Трябват ни характери, а не такива, които си живеят на гърба на отбора и нищо не правят. Пламен Илиев е на 20, Димов на 22, Старокин мисля, че също е млад, така че това е бъдещето. Много ще се радвам ако видя тези трансфери на хартия, това наистина би била крачка напред за отбора. Само за последно да попитам тия, които защитават Огнянчо, Балтанчо и сек'ви такива, момчета, чакам от вас да ми кажете с факти, видео и история, кой по дяволите мач на тия им беше силен за последните 5 години? Казвайте или фанете си трайте. Само не искам да чувам за мача, с единствения гол на циганин в Шампионска Лига. Айде чао..
Старокин е мой набор.
Роден е през 1987 г.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
Santiago Munezz написа:fred написа:Начало » Новини » БГ Футбол26 декември 2010 20:15
Ексклузивно за Novsport.com
Орлин Старокин пред Novsport: Не съм се разбирал нищо с Гонзо, нито пък съм говорил с някой от Левски
Голямата звезда на бургаския Черноморец Орлин Старокин остана доста учуден от информациите, че вече се е разбрал със спортния директор на Левски Георги Иванов и ще премине на "Герена", когато "сините" продадат Веселин Минев.
Двамата играят на една позиция, а днес в медиите се твърдеше, че столичани са уредили юношата на ЦСКА за заместник на бившия ас на Ботев (Пловдив).
Въпреки спекулациите, Орлин отрече да се е разбирал с някой от Левски за трансфер в "синия" клуб.
"Не съм говорил с Георги Иванов и с никой от Левски, нямам представа от къде се появяват тези информации. Ако имаше нещо, щях да кажа, но в случая няма", лаконичен бе Старокин, който отрече пред Novsport.com твърденията в някои медии.
И кво си ми я копирал тая новина тук??Продадем ли Минев тоя Старокин е при нас независимо кво пише в новспорт проспорт и разни други медии....
На 1 мнение сме!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Даниел Димов в сряда на "Герена"
Той е второто ни ново попълнение, заяви Гонзо
На "Герена" в сряда ще стъпи Даниел Димов от Черно море. Всичко около привличането му е уточнено и остава само варненецът да подпише личния си договор с "Левски".
"Той е второто ни ново попълнение. Това е на този етап. Продължаваме да работим по селекцията", заяви пред "Стандарт" спортният директор на "сините" Георги Иванов.
Той е второто ни ново попълнение, заяви Гонзо
На "Герена" в сряда ще стъпи Даниел Димов от Черно море. Всичко около привличането му е уточнено и остава само варненецът да подпише личния си договор с "Левски".
"Той е второто ни ново попълнение. Това е на този етап. Продължаваме да работим по селекцията", заяви пред "Стандарт" спортният директор на "сините" Георги Иванов.
http://sport.novatv.bg/video/view/index/463/Централна-спортна-емисия/
С какво друсате вие бе хора Костов бил екстра ???? два гола е вкарал и ще ни реши всички проблеми така ли?.За Димов не знам какво да кажа прилича на Сърмов дано да не е,че онази звезда не можеше да направи точен пас и живота му да зависеше от това,а да за трансфера на Дембеле ами Коко Динев имал 25% от бъдещ трансфер по закон 20% е за играча като махнем данаците
от 2 милиона остават около 750 хил не Бангура ама и Мангура няма да можем да вземем.Най добрия трансфер ще е да си запазим нападателя защото като изключим него,Кабат и Бардон всичко друго което сме имали минава за пълнеж
успех и САМО ЛЕВСКИ
от 2 милиона остават около 750 хил не Бангура ама и Мангура няма да можем да вземем.Най добрия трансфер ще е да си запазим нападателя защото като изключим него,Кабат и Бардон всичко друго което сме имали минава за пълнеж

- Santiago Munezz
- Контакти:
dido91 написа:http://sport.novatv.bg/video/view/index/463/Централна-спортна-емисия/
Значи всички новини по новспорт и разни други медии,че опровергал трансфер при нас са пълни глупости.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]