Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Sole » 27 дек 2010 18:06

Даниел Димов ще подпише с Левски.....ама друг път 8-)

Потребителски аватар
slambang
Контакти:

Мнениеот slambang » 27 дек 2010 19:07

"Бангура от АИК ми изглежда добър вариант, друг е въпроса доколко трансфера е реален, но определено в чужбина има доста стойностни нападатели" И на мен този ми направи много добро впечатление.А иначе от България крило става единствено Галин Иванов ! Задължително трябва да се вземат двама централни защитници на всяка цена,и то класни ! Както и един добър полузащитник И един нападател като този от Пирин ще е мноого добре
Завинаги оставам аз левскар, верен на отбора си докрай, аз не ще го предада, за нищо на света, за Левски аз на всичко съм готов!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 дек 2010 19:17

slambang написа:"Бангура от АИК ми изглежда добър вариант, друг е въпроса доколко трансфера е реален, но определено в чужбина има доста стойностни нападатели" И на мен този ми направи много добро впечатление.А иначе от България крило става единствено Галин Иванов ! Задължително трябва да се вземат двама централни защитници на всяка цена,и то класни ! Както и един добър полузащитник И един нападател като този от Пирин ще е мноого добре

Леле Бангура.Шанса на този да дойде в България е повече от нищожен да не говорим,че АИК го бяха купили за 1 млн.евро от къде ще извадим ние толкова пари за тоя.Айде малко по-реално гледайте.И за централните защитници чак двама....... :lol: :lol: няма ли малко множко да станат?А Галин Иванов е супер ама супер надценен футболист чул си по-медиите,че тоя и оня го искали и дай и ние да се наредим на опашката за него.... ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 дек 2010 19:28

Santiago Munezz написа:
slambang написа:"Бангура от АИК ми изглежда добър вариант, друг е въпроса доколко трансфера е реален, но определено в чужбина има доста стойностни нападатели" И на мен този ми направи много добро впечатление.А иначе от България крило става единствено Галин Иванов ! Задължително трябва да се вземат двама централни защитници на всяка цена,и то класни ! Както и един добър полузащитник И един нападател като този от Пирин ще е мноого добре

Леле Бангура.Шанса на този да дойде в България е повече от нищожен да не говорим,че АИК го бяха купили за 1 млн.евро от къде ще извадим ние толкова пари за тоя.Айде малко по-реално гледайте.И за централните защитници чак двама....... :lol: :lol: няма ли малко множко да станат?А Галин Иванов е супер ама супер надценен футболист чул си по-медиите,че тоя и оня го искали и дай и ние да се наредим на опашката за него.... ;)

Напълно съгласен за Галин. Направи мача на живота си срещу нас и стана голям играч. Не ни трябват такива.
Само Левски!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 27 дек 2010 20:00

konvoec написа:Мале, чета и не вервам на ушите си... Огнянов и Балтанов били много добре за А група, при условие, че точно с тях се измъчихме здраво срещу някакви жалки отбори. Бах'ти безидейните и страхливи играчи. Айде стига с тия, а? Най-добрият трансфер на сегашното ни ръководство е ако се отърве от тия двамата и Минев. Е ТОВА СА ИСТИНСКИ ТРАНСФЕРИ. Искам да изкарат по една година в по-слаб отбор и оттам нататък повече да не чуя за тях(което ще стане ако се махнат от нас).Що се отнася до Димов, защо да не струва 250 000 евро и защо в крайна сметка ако струва не ги платим, след като ще продадем Гарра? Идеята е, че ако вземе Борат 3 000 000, да ги даде за трансфери, а не да си ги прибира. Трябват ни спешно нови играчи, с нов стимул, които ще се раздават напълно. Трябват ни характери, а не такива, които си живеят на гърба на отбора и нищо не правят. Пламен Илиев е на 20, Димов на 22, Старокин мисля, че също е млад, така че това е бъдещето. Много ще се радвам ако видя тези трансфери на хартия, това наистина би била крачка напред за отбора. Само за последно да попитам тия, които защитават Огнянчо, Балтанчо и сек'ви такива, момчета, чакам от вас да ми кажете с факти, видео и история, кой по дяволите мач на тия им беше силен за последните 5 години? Казвайте или фанете си трайте. Само не искам да чувам за мача, с единствения гол на циганин в Шампионска Лига. Айде чао..

Старокин е мой набор.
Роден е през 1987 г.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 27 дек 2010 20:10

Santiago Munezz написа:
fred написа:Начало » Новини » БГ Футбол26 декември 2010 20:15
Ексклузивно за Novsport.com

Орлин Старокин пред Novsport: Не съм се разбирал нищо с Гонзо, нито пък съм говорил с някой от Левски

Голямата звезда на бургаския Черноморец Орлин Старокин остана доста учуден от информациите, че вече се е разбрал със спортния директор на Левски Георги Иванов и ще премине на "Герена", когато "сините" продадат Веселин Минев.

Двамата играят на една позиция, а днес в медиите се твърдеше, че столичани са уредили юношата на ЦСКА за заместник на бившия ас на Ботев (Пловдив).

Въпреки спекулациите, Орлин отрече да се е разбирал с някой от Левски за трансфер в "синия" клуб.

"Не съм говорил с Георги Иванов и с никой от Левски, нямам представа от къде се появяват тези информации. Ако имаше нещо, щях да кажа, но в случая няма", лаконичен бе Старокин, който отрече пред Novsport.com твърденията в някои медии.

И кво си ми я копирал тая новина тук??Продадем ли Минев тоя Старокин е при нас независимо кво пише в новспорт проспорт и разни други медии....

На 1 мнение сме!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

dido91
Контакти:

Мнениеот dido91 » 27 дек 2010 21:36

Даниел Димов в сряда на "Герена"
Той е второто ни ново попълнение, заяви Гонзо
На "Герена" в сряда ще стъпи Даниел Димов от Черно море. Всичко около привличането му е уточнено и остава само варненецът да подпише личния си договор с "Левски".

"Той е второто ни ново попълнение. Това е на този етап. Продължаваме да работим по селекцията", заяви пред "Стандарт" спортният директор на "сините" Георги Иванов.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 27 дек 2010 22:49

С какво друсате вие бе хора Костов бил екстра ???? два гола е вкарал и ще ни реши всички проблеми така ли?.За Димов не знам какво да кажа прилича на Сърмов дано да не е,че онази звезда не можеше да направи точен пас и живота му да зависеше от това,а да за трансфера на Дембеле ами Коко Динев имал 25% от бъдещ трансфер по закон 20% е за играча като махнем данаците
от 2 милиона остават около 750 хил не Бангура ама и Мангура няма да можем да вземем.Най добрия трансфер ще е да си запазим нападателя защото като изключим него,Кабат и Бардон всичко друго което сме имали минава за пълнеж :) успех и САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 дек 2010 22:54

dido91 написа:http://sport.novatv.bg/video/view/index/463/Централна-спортна-емисия/

Значи всички новини по новспорт и разни други медии,че опровергал трансфер при нас са пълни глупости.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”