Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Re: Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Мнениеот НКВД- » 05 май 2010 11:02

Какви протести беееее ! Да сте видели на Герена опашка от инвеститори ?!?! Най-добрият протест е купувач с торба пари , идва и купува. Ама като няма такъв , кво сега, да изгоним Батков и..... кой ще плаща заплатите , ток, вода, картоните, транспорта, охраната и т.н. Ай стига от малоумни идеи и идио....та ..... Що вместо да протестирате не вземете да организирате един кастинг :) от кандидат - купувачи и да ги доведете на Герена, да ги срещнете с мустака ... и ако тогава сделката не стане има основание за недоволство. Кризата е повсеместна и в момента по-добре Батков, отколкото никой и разруха !!!!
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 май 2010 11:12

НКВД- написа:Какви протести беееее ! Да сте видели на Герена опашка от инвеститори ?!?! Най-добрият протест е купувач с торба пари , идва и купува. Ама като няма такъв , кво сега, да изгоним Батков и..... кой ще плаща заплатите , ток, вода, картоните, транспорта, охраната и т.н. Ай стига от малоумни идеи и идио....та ..... Що вместо да протестирате не вземете да организирате един кастинг :) от кандидат - купувачи и да ги доведете на Герена, да ги срещнете с мустака ... и ако тогава сделката не стане има основание за недоволство. Кризата е повсеместна и в момента по-добре Батков, отколкото никой и разруха !!!!

Кой ти каза,че няма купувачи ? БаткOFF ли ? Мислиш ли,че някой ще се навие да даде 15 млн. ? Това и борат го знае,че няма да стане ;) Панчаревци ги предложиха за 20 млн. а сигурно са ги продали за по-малко и от половината ! Което ще стане и с Левски ! Проблема е,че ще играем в Европа май...благодарение на Локо Сф,което значи че Скункса ше остане :evil: Дай Боже да бъркам :!: А след толкова писане в тая тема,аз поне не видях никъв протест от страна на хората който пишат в тая тема...с приказки във форума ше стане,да знаете ;)
Изображение

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 07 май 2010 22:51

Blue_Lion написа:А след толкова писане в тая тема,аз поне не видях никъв протест от страна на хората който пишат в тая тема...с приказки във форума ше стане,да знаете ;)

Наистина, трябва да се организирате и да направите нещо. То не бяха жълто-червени шалчета, хореографии срещу Борат и т.н и накрая нищо. Трябва да се организирате и да започнете на практика ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 май 2010 00:36

Blue_Lion написа:
Кой ти каза,че няма купувачи ? БаткOFF ли ? Мислиш ли,че някой ще се навие да даде 15 млн. ? Това и борат го знае,че няма да стане ;) Панчаревци ги предложиха за 20 млн. а сигурно са ги продали за по-малко и от половината ! Което ще стане и с Левски ! Проблема е,че ще играем в Европа май...благодарение на Локо Сф,което значи че Скункса ше остане :evil: Дай Боже да бъркам :!: А след толкова писане в тая тема,аз поне не видях никъв протест от страна на хората който пишат в тая тема...с приказки във форума ше стане,да знаете ;)

"Свещеното четирибуквие" май ги продадаха за близо 11млн лева.
За какъв протест си говорим. Мустака бива скандиран всеки мач. Нека се появи някой, който да декларира интерес към Левски и тогава остро атака срещу Борат, докато не продаде.
Пък за Европата, не бъди толкова сигурен. Като гледам как цепим, може и Монтана да се окажат пречка... Нищо не се знае :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 май 2010 19:30

bigbonusprize написа:
Blue_Lion написа:

"Свещеното четирибуквие" май ги продадаха за близо 11млн лева.
За какъв протест си говорим. Мустака бива скандиран всеки мач. Нека се появи някой, който да декларира интерес към Левски и тогава остро атака срещу Борат, докато не продаде.
Пък за Европата, не бъди толкова сигурен. Като гледам как цепим, може и Монтана да се окажат пречка... Нищо не се знае :)

Лафчис се появи няколко пъти като вариант ! С Митал,а след това и с Титан историята беше същата ;) А срещу Мустакис трябва да се действа крайно,и срещу Билките също ;) Дано Локо Сф си вземе и двата мача !
Изображение

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 13 май 2010 13:17

Как да протестираме? Ами като не ходим на мачовете. Този сезон не съм ходил на нито един. За пръв път. Това не е Левски, а ФК Батков. Истинският Левски го е имало преди мустакатия, ще го има и след него.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 13 май 2010 19:55

СВОБОДЕН написа:Как да протестираме? Ами като не ходим на мачовете. Този сезон не съм ходил на нито един. За пръв път. Това не е Левски, а ФК Батков. Истинският Левски го е имало преди мустакатия, ще го има и след него.

А след като не си ходил, какво мислиш си постигнал ? Това е въпрос и към всички, които не са ходили и чакат промяна или само се възмущават по и-нет пространството ...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 май 2010 21:43

sostenere написа:А след като не си ходил, какво мислиш си постигнал ? Това е въпрос и към всички, които не са ходили и чакат промяна или само се възмущават по и-нет пространството ...

:) Ходим. Как да не ходим. Ама той мустака да не би да е на стадиона да ни чуе??? Той, който е един от нас. Той, който обича Левски толкова много...Той изверга нагъл...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 14 май 2010 11:01

sostenere написа:А след като не си ходил, какво мислиш си постигнал ? Това е въпрос и към всички, които не са ходили и чакат промяна или само се възмущават по и-нет пространството ...

Уместен въпрос.

Ами първо след като вече дават всеки мач по телевизията, не ми се налага да бия път до Герена и като не играят нищо да се ядосвама, че съм отишал. Мога просто да загася телевизора.

Освен това, дори и най евтиния билет да купя ще спонсорирам по някакъв начин Батков и ще бъда съпричастен към неговото ръководство. А аз не съм.

Ако човек харесва една марка стоки, но в даден магазин започнат да му я продават с лошо качество, той сменя в зависимост от обстоятелствата или магазина, или фирмата. Така е на пазара. Левски обаче не е стока, а нещо повече. Той е любов. Значи не мога да го заменя с който и да е друг отбор. Но и не искам да подкрепям слабата игра която сега ни поднасят. Защото резултатите не винаги са всичко. Спомня си мача с Тампере тук. Паднахме, но накрая стадиона скандираше "Само Левски обичаме те". Обичам Левски, но искам онази игра която радваше феновете в други периоди. Тогава и резултатите ще дойдат. Но сега като ги няма нито резултатите, нито играта, няма как да не се запита човек, кой е виновен? В случая това е собственика. Или трябва да направи така, че да се върне онази игра, или да остави някой друг да опита.

САМО ЛЕВСКИ!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

appius
Контакти:

Мнениеот appius » 16 май 2010 23:19

Аз протестирам като не ходя на стадиона и това го правя не защото не обичам клуба, а защото мразя баткOFF.

Върни се в “Архив”