2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот Pichichi » 28 май 2022 18:16

Според мен му е звънял още докат е бил под душа!
:-)

Звънял му той да му реве, айде по-сериозно моля!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: !

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2022 18:20

rhaegar написа:
Drunken_Master написа:
Draymond admitted in a 2016 interview with DraftKings that he spoke to Durant prior to the July 1st legal tampering date, but dismissed them as nothing more than conversations between friends.
However, he admitted sending “too many messages” to Durant before the tampering stopped

Ддз, на мен тва не ми звучи като да е обществено известно и доказано, че му е звънял от паркинга на залата след мача.

Реджи Джаксън, тук въпроса не е дали му е звънял толкова от паркинга, въпроса е дали го е кандардисвал да се обединят за да бият ЛеБрон. Освен това, нека бъдем максимално честни, кой по дяволите ще си признае подобно нещо !? Най-малкото ще звучи като някакво хленчещо пуберче, което не може само да се оправи и вика за помощ комшийчето си за да набият баткото. Ключово за мен е, че са комуникирали доста пъти. И освен това, няма какво да се лъжем, точно по такъв начин се "обединяват" силите, чрез разговори между самите играчи.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2022 18:22

Pichichi написа:Според мен му е звънял още докат е бил под душа!

Прав си, да... прекалено много морал има у Грийн, няма как да е истина.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 май 2022 18:36

Мело, Дюрант, Брадата, Уест, Краля вече приключиха! Да се съберат заедно на един бенефис най-добре.
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 28 май 2022 19:03

miro_rz написа:Мело, Дюрант, Брадата, Уест, Краля вече приключиха! Да се съберат заедно на един бенефис най-добре.

Глупости, Уест, доколкото знам, все още си бачка за Клипърс.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 28 май 2022 19:06

Drunken_Master написа:Реджи Джаксън, тук въпроса не е дали му е звънял толкова от паркинга, въпроса е дали го е кандардисвал да се обединят за да бият ЛеБрон. Освен това, нека бъдем максимално честни, кой по дяволите ще си признае подобно нещо !?

Как, нали твърдеше, че е общоизвестен факт? Или искаш да кажеш "Аз ще си говоря каквото ми хрумне, но то ще значи каквото аз реша в дадения момент."

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 май 2022 19:13

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:Реджи Джаксън, тук въпроса не е дали му е звънял толкова от паркинга, въпроса е дали го е кандардисвал да се обединят за да бият ЛеБрон. Освен това, нека бъдем максимално честни, кой по дяволите ще си признае подобно нещо !?

Как, нали твърдеше, че е общоизвестен факт? Или искаш да кажеш "Аз ще си говоря каквото ми хрумне, но то ще значи каквото аз реша в дадения момент."

Общоизвестен факт е, че го е кандардисвал. Дали става дума за паркинг е все едно... Ако ще и в кенефа да са си писали, кво значение има.
Изображение

ReBorn1982

Re: 23

Мнениеот ReBorn1982 » 28 май 2022 19:13

Drunken_Master написа:Ти друсаш ли се, ве ? Това беше основното в темата, кво се правиш на ударен ? Още преди два дена го писах същото. При тебе е, ама ако едните не били още здрави, ама ако другите пък били здрави, ама ако ги срешнали в директен сблъсък. 1 милион условия. Бруклин отпаднаха още на полуфиналите, как да ги срещна с Лейкърс, като те не могат да стигнат до финала още !?
И освен това, темата беше, че в НБА има една дузина играчи, които са били част от суперотбори и въпреки всичко пак не са ставали шампиони. Ти къде отиде !?

П.С.
Ми, аре, като си толкова отворен, я ми кажи, ако Джордън не беше срещнал Фил Джаксън и да му промени философията, дали Джордън щеше да спечели шест титли ?!

При мен ??! .... не знам кой почна с омаловажаването на титлата на Янис с това, че няколко добри играча били контузени .... аз само ти припомних титлата на ЛеБрон при отсъстващи цял сезон Кевин Дюрант, Стеф Къри, Клей Томпсън и Кайри Ървинг, и ти изпуши ..... ма било различно, ма при ЛеБрон не оказало влияние, при Янис оказало .... оплете се съвсем.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 май 2022 19:18

Drunken_Master написа:
Buck32 написа:

Общоизвестен факт е, че го е кандардисвал. Дали става дума за паркинг е все едно... Ако ще и в кенефа да са си писали, кво значение има.

Ма чакай сега, не може да обявяваш нещо си за "общоизвестен факт", "всички го знаеха" и да говориш със сигурност и после да не е било баш така. И аз мога да кажа че е общоизвестен факт че съм **** Джесика Алба и като ми го оспорите да уточня, че е било на сън.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 28 май 2022 19:21

Drunken_Master написа:
Pichichi написа:Според мен му е звънял още докат е бил под душа!

Прав си, да... прекалено много морал има у Грийн, няма как да е истина.

Я, като знаеш толкова, кажи, бил ли е миналото лято Деймиън Лилард в имението на една звезда на ЛА Лейкърс, за да го кандърдисват заедно с другата звезда, та да има пак тройка големи звезди за по-лесна титла ??

Върни се в “Архив”