Larsenn написа:rhaegar написа:Никой не ще. Без ЛА, техният личен "бранд" е несъществуващ.
Ако някой тук гледа Инграм и твърди, че не е талант и е нищо особено, значи може спокойно да смени спорта. Кузма играе от месец на нетипична позиция, нормално е да не изпъква, ама дай да сипваме.
Ми аз не гледам Лейкърс и затова питам. От тези тримата кой е незаменим (според Меджик - никой), кой е с потенциал за бъдещ ол стар, ол нба, ол дифенсив и т.н.
Незаменими няма. Всичко зависи от това, какво получаваш насреща. В случая, Меджик искаше отчаяно да добави още една суперзвезда, не толкова да се отърве от малките. Аз съм доволен, че Пеликанс отказаха, защото това щеше да оголи състава до ЛеБрон, АД, двете рукита и един-двама ветерани на минимални контракти, а на пейката трябваше сигурно сам Меджик да седне. Да не говорим какво щеше да става при евентуални травми. Дори и да беше станала сделката и някак това да беше довело до титла

Колкото до втория въпрос, за мен Инграм е категорично най-добрият от тримата. Особено след дедлайна играе като абсолютен звяр. Има потенциала да бъде всичко, което си изброил. Да не говорим, че е само на 21.
Кузма е добър скорър, който както казах в момента играе петица, а не тройка или четворка, където е силен. Съответно съперниците му се възползват и го тормозят ужасно. Може да направи един-два ол стара в кариерата си, може и да не направи, но е приличен играч.
Лонзо е добър в защита, има качества да бъде не лош плеймейкър. Да, баща му и целия медиен шум явно му влияят, отделно беше целият хайп за местно момче, играл и в UCLA, който сякаш беше "орисан" да играе за Лейкърс. Не може да не му тежи. Дрънкъна го храни че не вкарва, ама той никога не е бил резултатен играч. Има нещо в него, което напомня на Еден Азар-предпочита да я даде на другите, асистенциите и правенето на играта са му по-сладки от точките.
Аз още в началото на сезона твърдях, че въпреки ЛеБрон, максът на този отбор е влизане в плейофите. Явно и това няма да стане и лятото очаквам доста промени. Предполагам ще махнат Уолтън, който сякаш отказва да направи каквито и да е промени в плана си за провеждане на мачовете и още по-малко промени по време на самите мачове. Може и други хора от щаба да си заминат. Ще е решаващ за бъдещето offseason, лошото е че вярата на феновете, че Maginca могат да се справят и да вземат правилните решения намалява.