smurfcho написа:След като ние пратихме Агент Христолини и почти успя да ви унищожи, вашия исторически враг прати Агентите Мърли и Кривини да ви довършат![]()
![]()
ахахахахахаха
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smurfcho написа:След като ние пратихме Агент Христолини и почти успя да ви унищожи, вашия исторически враг прати Агентите Мърли и Кривини да ви довършат![]()
![]()
![]()
Captain Stottlemeyer написа:smurfcho написа:След като ние пратихме Агент Христолини и почти успя да ви унищожи, вашия исторически враг прати Агентите Мърли и Кривини да ви довършат![]()
![]()
Синият октопод е пуснал пипала навсякъде...![]()
![]()
![]()
Иначе сериозно: Какво е очаквало авторчето на темата от един домакински отбор, какъвто без съмнение е "Ботев", да направи срещу "Левски" в София!? Статистиката е категорична: От 60 мача за първенство на "А" група в София (от 1951 година насам), "Левски" има 45 победи, а "Ботев" ...."цели" 8, при голова разлика 145:52 в полза на "Левски". Това е положението...
DarkPsy написа:sedem7 написа:ама Мъри трябва да се махне от ботев ,защото е на път хем да им спечели купата ,хем да ги класира поне на 2-ро място ,махай се Мъри ,ботев им е по-добре в Б група
Очевидно много хорица не знаят, че феновете на Ботев не се интересуват от купи и титли. И никога не са се интересували. Порови се в историята и сам ще разбереш. Феновете на Ботев се интересуват от истинската, борбена и красива игра. Нещо, което на този етап не виждаме.
Red joker написа:DarkPsy написа:sedem7 написа:ама Мъри трябва да се махне от ботев ,защото е на път хем да им спечели купата ,хем да ги класира поне на 2-ро място ,махай се Мъри ,ботев им е по-добре в Б група
Очевидно много хорица не знаят, че феновете на Ботев не се интересуват от купи и титли. И никога не са се интересували. Порови се в историята и сам ще разбереш. Феновете на Ботев се интересуват от истинската, борбена и красива игра. Нещо, което на този етап не виждаме.
Това,че са малко купите и титлите,не значи,че не се интересуват от тях,а може би просто си мислят,че гроздето е кисело.Виж относно играта съм съгласен с теб,гледам футбол от 7-8 годишен и наистина си прав,особено по времето преди „междукрацията“ играехте невероятен футбол и имахте невероятни звезди,сега ме мързи да ги изброявам всичките:!:
DarkPsy написа:Red joker написа:DarkPsy написа:sedem7 написа:ама Мъри трябва да се махне от ботев ,защото е на път хем да им спечели купата ,хем да ги класира поне на 2-ро място ,махай се Мъри ,ботев им е по-добре в Б група
Това,че са малко купите и титлите,не значи,че не се интересуват от тях,а може би просто си мислят,че гроздето е кисело.Виж относно играта съм съгласен с теб,гледам футбол от 7-8 годишен и наистина си прав,особено по времето преди „междукрацията“ играехте невероятен футбол и имахте невероятни звезди,сега ме мързи да ги изброявам всичките:!:
Ами фактът, че сме на полуфинал и въпреки това Стоилов е на мушката е показателен. Също така 2 години бяхме в долните групи. Аз поне не познавам ботевист, за когото купа или титла да е някаква самоцел.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта