Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Най-после смислен трансфер!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
В Гонг пише, че Росен Колев преговаря с европейски гранд. Дали няма да идва в Левски? 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:В Гонг пише, че Росен Колев преговаря с европейски гранд. Дали няма да идва в Левски?
Готин виц

BRF написа:Tommi написа:В Гонг пише, че Росен Колев преговаря с европейски гранд. Дали няма да идва в Левски?
Готин виц!
ами пише гранд по-голям от Каляри,така че отговаряме на изискванията.

- alexveselinov
- Контакти:
helic написа:момчета,
Стефчо Велев ще почва ли подготовка с отбора и изобщо ще може ли да играе тоя полузезон?
Ще пропусне подготовката.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
- Andrew Eldritch
BRF написа:Andrew Eldritch написа:BRF написа:tevez написа:Новото попълнение на Левски - Антон Огнянов ще взима по 7 000 на месец при сините. Лявокто крило вече се е разбрал за личните си условия с ръководството на 100-годишния столичен клуб и утре ще бъде представен като ново попълнение в тима на Тодор Батков.
Вчера техничният бързак премина успешно медицинските тестове. От "Герена" изтече информация, че неговите резултати са отлични, тъй като футболистът е поддържал форма в родния си град Стара Загора по време на зимната пауза.
Добре се е продал!При нас бе оценен на 4 000лв!Честит да ви е!
Бедняци.![]()
![]()
Една нормална заплата не можете да предложите на футболист, а ревльото се разписва под поне 20к всеки месец, прюс 7-8к за синчето.
Сигурно и сам осъзнаваш,че този толкова пари не заслужава-7 000лв на месец!
Мен ако питаш, в България не трябва да се плаща заплата повече от 10 000 лева на футболист. Може да има бонуси за брой мачове, асистенции, сухи мрежи, шпагати, точни пасове или каквото там си изберат, но заплатите не трябва да са повече от 10 000. При положение, че не могат да привличат повече от 3-4 хиляди средно на мач, за какво да им плащаш повече? Ако аз съм президент на отбор ще обвържа заплатите с посещаемостта и приходите от зрители. В края на краищата, всеки клуб прави продукт "футбол" и като не могат да продават този продукт ще го карат по-скромно
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade
- Stahlgewitter
- Контакти:
Andrew Eldritch написа:BRF написа:Andrew Eldritch написа:BRF написа:tevez написа:Новото попълнение на Левски - Антон Огнянов ще взима по 7 000 на месец при сините. Лявокто крило вече се е разбрал за личните си условия с ръководството на 100-годишния столичен клуб и утре ще бъде представен като ново попълнение в тима на Тодор Батков.
Вчера техничният бързак премина успешно медицинските тестове. От "Герена" изтече информация, че неговите резултати са отлични, тъй като футболистът е поддържал форма в родния си град Стара Загора по време на зимната пауза.
Бедняци.![]()
![]()
Една нормална заплата не можете да предложите на футболист, а ревльото се разписва под поне 20к всеки месец, прюс 7-8к за синчето.
Мен ако питаш, в България не трябва да се плаща заплата повече от 10 000 лева на футболист. Може да има бонуси за брой мачове, асистенции, сухи мрежи, шпагати, точни пасове или каквото там си изберат, но заплатите не трябва да са повече от 10 000. При положение, че не могат да привличат повече от 3-4 хиляди средно на мач, за какво да им плащаш повече? Ако аз съм президент на отбор ще обвържа заплатите с посещаемостта и приходите от зрители. В края на краищата, всеки клуб прави продукт "футбол" и като не могат да продават този продукт ще го карат по-скромно
С футболисти с по 10к заплата как ще привлечеш хора на трибуните?

Да се смее ли човек или да плаче . Чакаме едното протеже на мазния косъм(Генков) да си намери отбор , за да земем другото (николери). Тоя келеш е свършил с футбола доста птдавна.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Andrew Eldritch написа:BRF написа:Andrew Eldritch написа:BRF написа:tevez написа:Новото попълнение на Левски - Антон Огнянов ще взима по 7 000 на месец при сините. Лявокто крило вече се е разбрал за личните си условия с ръководството на 100-годишния столичен клуб и утре ще бъде представен като ново попълнение в тима на Тодор Батков.
Бедняци.![]()
![]()
В Нафтата по Порточаново време беше така:заплата 500лв,биеш Миньор 1000лв,биеш Славия 2000лв,биеш Левски 10 000лв премия!
Andrew Eldritch написа:Мен ако питаш, в България не трябва да се плаща заплата повече от 10 000 лева на футболист. Може да има бонуси за брой мачове, асистенции, сухи мрежи, шпагати, точни пасове или каквото там си изберат, но заплатите не трябва да са повече от 10 000. При положение, че не могат да привличат повече от 3-4 хиляди средно на мач, за какво да им плащаш повече? Ако аз съм президент на отбор ще обвържа заплатите с посещаемостта и приходите от зрители. В края на краищата, всеки клуб прави продукт "футбол" и като не могат да продават този продукт ще го карат по-скромно
Разумни предложения. За нас (като клубна политика) са идеални, но не може да се прилага за всички отбори, защото Литекс и Лудогорец примерно е изключено да докарват голяма публика по обективни причини, а те биха искали да привличат и по-скъпи футболисти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!