ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот Янис Зику » 17 юли 2013 22:31

Фок и Абушев също с договори. Защитата е готова.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 юли 2013 22:34

Какво става тука, ние от 3-ма футболисти ги направихме 30. Имаше ли нужда от такова нещо чак?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 юли 2013 23:46

Много се радвам каакви футболистчета взимаме- Дани Пеев и той май ще подпише, изобщо всичките ми любимци са в ЦСКА! Само Марто остава... :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 17 юли 2013 23:51

emi_cska написа:
stn написа:Там където сме и сега, само че за треньор имаме един профан, който умее на първо място да се оплаква и да харчи пари за въздухари като Апостол Попов, който едва изчаках момента да се махне от отбора, а той го връща.

Аз искам Грънчов, Долапчиев в стартовите единадесет, а не някакъв измислен макевдонец с 4 гола за 3 години и дървото Попов, който го разминават като колче за домати.

Фо Поре от изявите му в Черноморец мога да кажа, че е добър. Останалите не съм ги гледал и не мога ги коментирам.

престани да наричаш Апата дърво защото явно ти си подобен
Апата е класен и не е въздухап
такива еднодневни фенове като теб не ни трябват

Апата няма нищо общо със футбола и е като муха без глава ходи и се блъска в съотборниците, ти на това ли му викаш защитник? :shock: :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2013 01:10

Червени Воини написа:
emi_cska написа:
stn написа:Там където сме и сега, само че за треньор имаме един профан, който умее на първо място да се оплаква и да харчи пари за въздухари като Апостол Попов, който едва изчаках момента да се махне от отбора, а той го връща.

Аз искам Грънчов, Долапчиев в стартовите единадесет, а не някакъв измислен макевдонец с 4 гола за 3 години и дървото Попов, който го разминават като колче за домати.

Фо Поре от изявите му в Черноморец мога да кажа, че е добър. Останалите не съм ги гледал и не мога ги коментирам.

престани да наричаш Апата дърво защото явно ти си подобен
Апата е класен и не е въздухап
такива еднодневни фенове като теб не ни трябват

Апата няма нищо общо със футбола и е като муха без глава ходи и се блъска в съотборниците, ти на това ли му викаш защитник? :shock: :lol:

Ама може да изнася топката
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 18 юли 2013 01:11

CSKA69 написа:Момчета, фенщината ви пречи да мислите и да преценявате трезво, така че спорът е безсмислен - за вас глупости, за мен са си истина, която животът с течение на времето е доказал - теоретично и практично хахаха Лека ви вечер!

ПП - Трето поколение ЦСКА-р съм, така че моля ви, имайте интелигентността да не ме причислявате към ОНЕЗИ от Крайния квартал, само защото имам различно мнение от вашето.. ОК? ;)

Много глупости написа, щом не си от ОНЕЗИ (така твърдиш :lol: :o ), тогава ти си този, който не преценя нещата и не прави опит да мисли трезво.
Стойчо е единствения, който може да се справи с тази ситуация и знае как да го направи.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 юли 2013 01:28

Стойчо е един скъпо платен и скъпо струващ на клубът Петев.Същите успехи и в България и в ЕКТ.Двете титли на Стойчо са многократно по-скъпи като средства от тези на Петев.Втората му ни докара до фалит.И сега е скромен,гледам намалил си е заплатата на 37 хилки и пак търси къде да нареди синчето.За 3-4 бона колкото искаш треньори с неговите професионални знания и качества.Вярно,днес Петев загуби,а Стойчо до сега няма загуба в ЕКТ,но няма и победа и преминаване в следващ кръг.Когато се излезе там,където нещо зависи от тях,не от домуси,черепи и скъпи селекции от посредствени играчи лъсва несъстоятелността им.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 18 юли 2013 01:39

айде да коментираме треньори и играчи след 5-6 мача, даже по-добре поне до зимата да помълчим! то и Ники Жадното го изкараха голям треньор, но за отрицателно време беше разкрит... две титли са си две титли (от общо три за десетилетие), а колко са стрували едва ли някой тук може да каже, но със сигурност не са били по-малко парите от тези, които Домуса е излял- все пак там говорим за две селекции- спортна и съдийска.

а и замислете се- Бадема и Вальо Илиев няма да се прецакат- ако нямаше бъдеще в ЦСКА и Стойчо беше толкова некадърен треньор - и двмата добре го познават и са си преценели дали има смисъл да се занимават- Вальо можеше много пъти да се върне, но го направи едва сега, защо ли? Бадема също можеше да си седи в Лудогорец...

а и тези имена, за които се говори- Фо-Поре, Генчев, Пеев, Милисавлйевич, както и сигурните вече Абушев и Апата (който е много по-добър от повечето стопери в А група и не рзбирам какво го критикувате сякаш Тиаго и Давид Луиз се избиват да дойдат в ЦСКА и има огромен избор)- никой от тях нямаше да дойде просто така, направили са си сметката.

силно се надявам да вземем поне Фо-Поре и Генчев- те са доказани в България и ще ни свършат работа.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 юли 2013 02:14

Дори и Вилно беше по-добре от нас за Вальо,а Бадема си го знаем,той е от отбора на паричките.При нас са,защото няма къде да отидат за повече пари и Марто ще остане,ако не си намери отбор с по-голяма заплата.На футболистите това им е професията,а тези са на края на кариерите си.И аз и ти сигурно би отишъл при друг работодател или би захванал друг бизнес,ако ти носи повече пари,колкото и да си обичаш предишните.

Върни се в “Архив”