ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Фок и Абушев също с договори. Защитата е готова.
- mistreated
- Контакти:
Какво става тука, ние от 3-ма футболисти ги направихме 30. Имаше ли нужда от такова нещо чак?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- dreben23
- Контакти:
Много се радвам каакви футболистчета взимаме- Дани Пеев и той май ще подпише, изобщо всичките ми любимци са в ЦСКА! Само Марто остава... 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Червени Воини
- Контакти:
emi_cska написа:stn написа:Там където сме и сега, само че за треньор имаме един профан, който умее на първо място да се оплаква и да харчи пари за въздухари като Апостол Попов, който едва изчаках момента да се махне от отбора, а той го връща.
Аз искам Грънчов, Долапчиев в стартовите единадесет, а не някакъв измислен макевдонец с 4 гола за 3 години и дървото Попов, който го разминават като колче за домати.
Фо Поре от изявите му в Черноморец мога да кажа, че е добър. Останалите не съм ги гледал и не мога ги коментирам.
престани да наричаш Апата дърво защото явно ти си подобен
Апата е класен и не е въздухап
такива еднодневни фенове като теб не ни трябват
Апата няма нищо общо със футбола и е като муха без глава ходи и се блъска в съотборниците, ти на това ли му викаш защитник?
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Червени Воини написа:emi_cska написа:stn написа:Там където сме и сега, само че за треньор имаме един профан, който умее на първо място да се оплаква и да харчи пари за въздухари като Апостол Попов, който едва изчаках момента да се махне от отбора, а той го връща.
Аз искам Грънчов, Долапчиев в стартовите единадесет, а не някакъв измислен макевдонец с 4 гола за 3 години и дървото Попов, който го разминават като колче за домати.
Фо Поре от изявите му в Черноморец мога да кажа, че е добър. Останалите не съм ги гледал и не мога ги коментирам.
престани да наричаш Апата дърво защото явно ти си подобен
Апата е класен и не е въздухап
такива еднодневни фенове като теб не ни трябват
Апата няма нищо общо със футбола и е като муха без глава ходи и се блъска в съотборниците, ти на това ли му викаш защитник?![]()
Ама може да изнася топката
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
CSKA69 написа:Момчета, фенщината ви пречи да мислите и да преценявате трезво, така че спорът е безсмислен - за вас глупости, за мен са си истина, която животът с течение на времето е доказал - теоретично и практично хахаха Лека ви вечер!
ПП - Трето поколение ЦСКА-р съм, така че моля ви, имайте интелигентността да не ме причислявате към ОНЕЗИ от Крайния квартал, само защото имам различно мнение от вашето.. ОК?
Много глупости написа, щом не си от ОНЕЗИ (така твърдиш
Стойчо е единствения, който може да се справи с тази ситуация и знае как да го направи.
-
гражданин от село
Стойчо е един скъпо платен и скъпо струващ на клубът Петев.Същите успехи и в България и в ЕКТ.Двете титли на Стойчо са многократно по-скъпи като средства от тези на Петев.Втората му ни докара до фалит.И сега е скромен,гледам намалил си е заплатата на 37 хилки и пак търси къде да нареди синчето.За 3-4 бона колкото искаш треньори с неговите професионални знания и качества.Вярно,днес Петев загуби,а Стойчо до сега няма загуба в ЕКТ,но няма и победа и преминаване в следващ кръг.Когато се излезе там,където нещо зависи от тях,не от домуси,черепи и скъпи селекции от посредствени играчи лъсва несъстоятелността им.
- captain_drifuss
- Контакти:
айде да коментираме треньори и играчи след 5-6 мача, даже по-добре поне до зимата да помълчим! то и Ники Жадното го изкараха голям треньор, но за отрицателно време беше разкрит... две титли са си две титли (от общо три за десетилетие), а колко са стрували едва ли някой тук може да каже, но със сигурност не са били по-малко парите от тези, които Домуса е излял- все пак там говорим за две селекции- спортна и съдийска.
а и замислете се- Бадема и Вальо Илиев няма да се прецакат- ако нямаше бъдеще в ЦСКА и Стойчо беше толкова некадърен треньор - и двмата добре го познават и са си преценели дали има смисъл да се занимават- Вальо можеше много пъти да се върне, но го направи едва сега, защо ли? Бадема също можеше да си седи в Лудогорец...
а и тези имена, за които се говори- Фо-Поре, Генчев, Пеев, Милисавлйевич, както и сигурните вече Абушев и Апата (който е много по-добър от повечето стопери в А група и не рзбирам какво го критикувате сякаш Тиаго и Давид Луиз се избиват да дойдат в ЦСКА и има огромен избор)- никой от тях нямаше да дойде просто така, направили са си сметката.
силно се надявам да вземем поне Фо-Поре и Генчев- те са доказани в България и ще ни свършат работа.
а и замислете се- Бадема и Вальо Илиев няма да се прецакат- ако нямаше бъдеще в ЦСКА и Стойчо беше толкова некадърен треньор - и двмата добре го познават и са си преценели дали има смисъл да се занимават- Вальо можеше много пъти да се върне, но го направи едва сега, защо ли? Бадема също можеше да си седи в Лудогорец...
а и тези имена, за които се говори- Фо-Поре, Генчев, Пеев, Милисавлйевич, както и сигурните вече Абушев и Апата (който е много по-добър от повечето стопери в А група и не рзбирам какво го критикувате сякаш Тиаго и Давид Луиз се избиват да дойдат в ЦСКА и има огромен избор)- никой от тях нямаше да дойде просто така, направили са си сметката.
силно се надявам да вземем поне Фо-Поре и Генчев- те са доказани в България и ще ни свършат работа.
-
гражданин от село
Дори и Вилно беше по-добре от нас за Вальо,а Бадема си го знаем,той е от отбора на паричките.При нас са,защото няма къде да отидат за повече пари и Марто ще остане,ако не си намери отбор с по-голяма заплата.На футболистите това им е професията,а тези са на края на кариерите си.И аз и ти сигурно би отишъл при друг работодател или би захванал друг бизнес,ако ти носи повече пари,колкото и да си обичаш предишните.