Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот Кировец » 24 дек 2012 17:54

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:И да, твърдя, че Стойчо трябваше да вкара на Мура, след като излезе с непълен състав, само и само да не включи юноши от ЦСКА, но Станко бе на линия.. цял мач.

Станко мисля, че не игра...Влезна в края като резерва. :roll: Аз за този ход на Стойчо бях разочарован. Все пак Станко е здрав физически и можеше да направи нещо в този мач. Както и да е - минало незабравимо.

Не твърдя, че е играл, но беше в групата и самото му влизане означава, че е бил на линия за мача.Както и да е, наистина е минало, но минало с печат и подпис от Стойчо!

Не той разпродаде футболистите. Дали щяхме да отпаднем от Мура или другия кръг едва ли е толкова важно. Ти да не искаш да кажеш, че ЦСКА е изтървал някакъв реален шанс за пробив в Европа? Аз не мисля така и по-добре, че отпаднахме (макар и без загуба).

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 дек 2012 18:03

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:И да, твърдя, че Стойчо трябваше да вкара на Мура, след като излезе с непълен състав, само и само да не включи юноши от ЦСКА, но Станко бе на линия.. цял мач.

Станко мисля, че не игра...Влезна в края като резерва. :roll: Аз за този ход на Стойчо бях разочарован. Все пак Станко е здрав физически и можеше да направи нещо в този мач. Както и да е - минало незабравимо.

Не твърдя, че е играл, но беше в групата и самото му влизане означава, че е бил на линия за мача.Както и да е, наистина е минало, но минало с печат и подпис от Стойчо!

Не той разпродаде футболистите. Дали щяхме да отпаднем от Мура или другия кръг едва ли е толкова важно. Ти да не искаш да кажеш, че ЦСКА е изтървал някакъв реален шанс за пробив в Европа? Аз не мисля така и по-добре, че отпаднахме (макар и без загуба).

Определено е важно в кой кръг щяхте да отпаднете.ЦСКА беше длъжен да отстрани Мура, но не се получи.Да, наистина Титаните имат голяма вина, но и Стойчо е дебела глава и не пожела да даде шанс на млади футболисти.Затова и Стойчо никога няма да стигне Чичо Митко като треньор на ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 24 дек 2012 20:23

ти пак нищо не каза, кой български треньор може да стигне полуфинал в който и да е евротурнир и освен това и на световно първенство .. :?:
времената са други, футболистите също .. което разбира се не пречи Стойчо Младенов в момента да е най-добрия треньор в българския шампионат и го доказва с всеки един мач :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 24 дек 2012 21:04

:shock: :lol: Ти се дрогираш, убеден съм :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 24 дек 2012 21:18

ако имаш някакви доводи, казвай ..щото така да се плюем само е много лесно ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 дек 2012 00:15

Batkoto написа:ти пак нищо не каза, кой български треньор може да стигне полуфинал в който и да е евротурнир и освен това и на световно първенство .. :?:
времената са други, футболистите също .. което разбира се не пречи Стойчо Младенов в момента да е най-добрия треньор в българския шампионат и го доказва с всеки един мач :idea:

Ако Стойчо е най-добрият, при играчите, които имате, трябва да сте с разлика пред втория, а вие сте с разлика след първия.

Аз не очаквам полуфинали, а налагане на млади български футболисти в първите отбори на водещите клубове.Това, а не механичното намаляване на отборите ще вдигне нивото на първенството и на националния отбор.И понеже говорим за Стойчо, него и коментирам, че никога не е залагал на млади и неизвестни играчи, защото няма око на специалист, който да усети таланта.

А вие, като публика и фенове, нямате търпение и искате всичко и сега, но Стойчо не е Банка ДСК!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 дек 2012 11:03

Кашчей написа:Ако Стойчо е най-добрият, при играчите, които имате, трябва да сте с разлика пред втория, а вие сте с разлика след първия.

Аз не очаквам полуфинали, а налагане на млади български футболисти в първите отбори на водещите клубове.Това, а не механичното намаляване на отборите ще вдигне нивото на първенството и на националния отбор.И понеже говорим за Стойчо, него и коментирам, че никога не е залагал на млади и неизвестни играчи, защото няма око на специалист, който да усети таланта.

А вие, като публика и фенове, нямате търпение и искате всичко и сега, но Стойчо не е Банка ДСК!

Кашчей, тука вече си в голяма грешка. Какви играчи има в ЦСКА, които се открояват с класа над останалите в А група? Такива няма.
Налагането на млади български футболисти едва ли щеше да помогне за отстраняването на Мура, тъй като с младите цяло лято едва ли е работено да се сработят и да изнесат няколко мача и то в Европа. Въобще не доумявам, че точно по този начин се опитваш да придадеш тежест на отпадането на ЦСКА от Мура. Според мен много повече тежи едно друго отпадане на един отбор, който дори и трансферите си направи и тръгна подготвен за подвизи да докаже на цяла България, че е "евробоеца", а треньора се измъкна с убедителното - "Не бяхме готови за Европа".

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 дек 2012 11:13

Кировец написа:Според мен много повече тежи едно друго отпадане на един отбор, който дори и трансферите си направи и тръгна подготвен за подвизи да докаже на цяла България, че е "евробоеца", а треньора се измъкна с убедителното - "Не бяхме готови за Европа".

Това за тях е нормално. За нас не! За 20 години ЦСКА няма друго такова срамно отпадане, като това от Мура. Да, имаме отпадания от МТК и Торпедо, но те по никакъв начин не могат да се сравняват с този срам да отпаднеш от най-слабия отбор в Словения.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 дек 2012 11:18

Кашчей написа:Определено е важно в кой кръг щяхте да отпаднете.ЦСКА беше длъжен да отстрани Мура, но не се получи.Да, наистина Титаните имат голяма вина, но и Стойчо е дебела глава и не пожела да даде шанс на млади футболисти.Затова и Стойчо никога няма да стигне Чичо Митко като треньор на ЦСКА.

Страшно важно е няма що, колкото да се присмиваме на останалите - толкова беше важно кога ще отпаднем. А никъде не е казано,че Стойчо трябва да бъде като чичо Митко. То по тази логика и Моуриньо няма да бъде като Сър Алекс, защото работи само с доказани имена, но това не му пречи.
Стойчо е треньор, който преследва максимума, а като са му вързали ръцете няма как да стане работата. Всички си спомняме последната титла на ЦСКА - дадоха картбланш на Стойчо и той показа как трябва да изглежда ЦСКА според него - убедителен шампионски отбор от класни футболисти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 дек 2012 11:21

Кировец написа:
Кашчей написа:Ако Стойчо е най-добрият, при играчите, които имате, трябва да сте с разлика пред втория, а вие сте с разлика след първия.

Кашчей, тука вече си в голяма грешка. Какви играчи има в ЦСКА, които се открояват с класа над останалите в А група? Такива няма.
Налагането на млади български футболисти едва ли щеше да помогне за отстраняването на Мура, тъй като с младите цяло лято едва ли е работено да се сработят и да изнесат няколко мача и то в Европа. Въобще не доумявам, че точно по този начин се опитваш да придадеш тежест на отпадането на ЦСКА от Мура. Според мен много повече тежи едно друго отпадане на един отбор, който дори и трансферите си направи и тръгна подготвен за подвизи да докаже на цяла България, че е "евробоеца", а треньора се измъкна с убедителното - "Не бяхме готови за Европа".

Аз не придавам тежест на отпадането на ЦСКА.За мен ЦСКА беше длъжен да отстрани Мура, а Стойчо беше длъжен да даде шанс на момчета от школата, а не да излиза само с 15 футболисти, защото имахте проблем с картотеките (естествено сигурно от оня, другия отбор бяха отново виновни).Не можеш и да кажеш, че отборът не е бил в до голяма степен от играчите, които Стойчо тренира през изминалия пролетен полусезон и след това води на подготовка....Друг е въпросът как ги е подготвял.Като гледам на кое място и с какви играчи е Литекс, явно Стоичков е с класи над Стойчо!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”