Левски-Локомотив Сф /контрола/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Левски-Локомотив Сф /контрола/

Мнениеот BadBoy » 20 фев 2012 00:52

Кой е хакнал акаунта на Милен Христов, бързо да си признава :D
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 20 фев 2012 07:58

Колкото и еретично да звучи,Старокин ми хареса!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 фев 2012 09:24

milen.hristov написа:Страхотен мач и радост за окото, заслужваше си чакането, като гледаш този Левски днес не може да не си оптимист. Левскарският дух започна да се връща в отбора и с това жаждата за победи. Не мога да не бъда радостен от разнообразието и настроението с което играем, всички левскари са сериозно мотивирани да се докажат в отбора.

Това ти ли си? :shock: :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 20 фев 2012 10:41

BadBoy написа:Кой е хакнал акаунта на Милен Христов, бързо да си признава :D

Да!Нещо не е наред.Или е хакнат или някой си е играл с акаунтът му.

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 20 фев 2012 10:43

olfix написа:Колкото и еретично да звучи,Старокин ми хареса!

Да,съгласен съм.Особено през първото полувреме,особено в офанзивен план.

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 20 фев 2012 14:47

някой има ли наблюдения за играта на Рамос от вчера ... :? след като влезе в игра ... !? Бях на кофти място и когато топката беше по десния фланг не виждах ... :oops: интересното беше , че Младенов след като излезе дойде да гледа точно до мен ... и си поговорихме с него за доста неща , но ми сподели , че Рамос дефакто до сега не е тренирал с първия отбор , откакто е привлечен и е бил на самостоятелни тренировки ... за това ми е интересно , някой , който е гледал мача по Спортал да каже 2-3 думи за играта му ... !? Благодаря предварително ... !!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 фев 2012 15:07

sangio написа:някой има ли наблюдения за играта на Рамос от вчера ... :? след като влезе в игра ... !? Бях на кофти място и когато топката беше по десния фланг не виждах ... :oops: интересното беше , че Младенов след като излезе дойде да гледа точно до мен ... и си поговорихме с него за доста неща , но ми сподели , че Рамос дефакто до сега не е тренирал с първия отбор , откакто е привлечен и е бил на самостоятелни тренировки ... за това ми е интересно , някой , който е гледал мача по Спортал да каже 2-3 думи за играта му ... !? Благодаря предварително ... !!!

И от предаването на Спортал не се виждаше десния фланг.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 фев 2012 15:23

Намиращият се в забележителна форма Тони Калво, не беше титуляр срещу Локомотив София поради доста прозаична причина. Испанският ас на „сините“ ще пропусне първата среща на Левски от началото на сезона, която е срещу Черно море, заради отлагането на първия кръг.

Калво има натрупани жълти картони и няма да е на линия срещу „моряците“ на стадион „Георги Аспарухов“.

Калво получи жълт картон от Антон Генов в последния мач на изтъкнатия рефер, като това се случи в двубоя от турнира за Купата на България между Етър и Левски.

При това положение Костов ще търси друг вариант за ляво крило срещу Черно море. Калво показа невероятен прогрес по време на зимната пауза и блестеше в доста от приятелските срещи на Левски.

Най-логично изглежда в мача с тима на Стефан Генов, Ники Костов да разчита на Рамос и Жуниньо по фланговете, а Цветков да е център нападател. Другата опция е Рамос и Младенов да са крила, а Жуниньо да води атаката на „сините“.

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 20 фев 2012 19:26

Бях на мача и мисля че всичко е в реда на нещата.......новите попълнения ми харесаха/дори и Рамос който бързате да оплюете/Локото са гола вода а и да не забравяме че една контрола няма ама нищо общо с един официален мач........това което ме тревожи а надявам се и по-голямата част от Вас са тези момчета ли са......педали ли са.......дроги ли са......аз не знам....но съм убеден че този страничния съдия по който мятаха през цялото време/без много да ги интересува кой какво показва на терена от СИНИТЕ играчи/снежни топки...пцувни и какво ли още не.......та този човечец в един даден момент от първенството току виж се направил на ударен и проспи някоя засада на конкурент за титлата заради това на което беше подложен вчера при една тъй безобидна игра на футбол.Какъв трябва да си.....какво мъжко има в това да дразниш човек който нищо не ти е направил........видяхте ли на какво заприлича терена който някои така се стараха да почистят преди това.Чудя се и на управата на ЛЕВСКИ......абе тези хора не разбират ли че по този начин много хора не искат и нямат желание да посещават ЛЮБИМИЯ СИ ЛЕВСКИ/и аз имам малко дете но няма да го заведа при тези малко на брой но напълно кухи момчета които явно се мислят за голямата работа.Същото нещо го преживях преди няколко години на стадиона на Славия /Да не забравите и мача от евротурнирите с Сиони/....дори тогава беше още по-нагло и опасно защото играчите и страничния съдия се замеряха с парчета бетон и камъни от чакъл къртени /по мъжки/от същите лумпени.Та си мисля колко е просто да се вземат драстични мерки от самата управа на ЛЕВСКИ с поставени лица сред нас запалянковците и само да снимат тези "мъжаги"и след това да не ги допускат на нито един мач на Герена и когато гостуваме в провинцията.Няма да влизат на стадиона и толкова.......нека се оплакват на разни ГУГУТКИ....на некакви измислени фракции......на бате Бойко пред кабинета да се молят но да не ги допускат най малко за две години време....нека да станат фенове на цска.....на Локото или на Славия.ЛЕВСКИ и играчите нямат нужда от подобна подкрепа.......напротив......тя пречи на отбора и на повечето хора посещаваме стадиона който е и НАШ...на ФЕНОВЕТЕ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 фев 2012 00:45

NAKEV написа:Бях на мача и мисля че всичко е в реда на нещата.......новите попълнения ми харесаха/дори и Рамос който бързате да оплюете/Локото са гола вода а и да не забравяме че една контрола няма ама нищо общо с един официален мач........това което ме тревожи а надявам се и по-голямата част от Вас са тези момчета ли са......педали ли са.......дроги ли са......аз не знам....но съм убеден че този страничния съдия по който мятаха през цялото време/без много да ги интересува кой какво показва на терена от СИНИТЕ играчи/снежни топки...пцувни и какво ли още не.......та този човечец в един даден момент от първенството току виж се направил на ударен и проспи някоя засада на конкурент за титлата заради това на което беше подложен вчера при една тъй безобидна игра на футбол.Какъв трябва да си.....какво мъжко има в това да дразниш човек който нищо не ти е направил........видяхте ли на какво заприлича терена който някои така се стараха да почистят преди това.Чудя се и на управата на ЛЕВСКИ......абе тези хора не разбират ли че по този начин много хора не искат и нямат желание да посещават ЛЮБИМИЯ СИ ЛЕВСКИ/и аз имам малко дете но няма да го заведа при тези малко на брой но напълно кухи момчета които явно се мислят за голямата работа.Същото нещо го преживях преди няколко години на стадиона на Славия /Да не забравите и мача от евротурнирите с Сиони/....дори тогава беше още по-нагло и опасно защото играчите и страничния съдия се замеряха с парчета бетон и камъни от чакъл къртени /по мъжки/от същите лумпени.Та си мисля колко е просто да се вземат драстични мерки от самата управа на ЛЕВСКИ с поставени лица сред нас запалянковците и само да снимат тези "мъжаги"и след това да не ги допускат на нито един мач на Герена и когато гостуваме в провинцията.Няма да влизат на стадиона и толкова.......нека се оплакват на разни ГУГУТКИ....на некакви измислени фракции......на бате Бойко пред кабинета да се молят но да не ги допускат най малко за две години време....нека да станат фенове на цска.....на Локото или на Славия.ЛЕВСКИ и играчите нямат нужда от подобна подкрепа.......напротив......тя пречи на отбора и на повечето хора посещаваме стадиона който е и НАШ...на ФЕНОВЕТЕ

За съжаление същите тези момченца с лошо възпитание сега се водят тартори на агитката ни, и се самонаричат от тях и главатаря им истински левскари, по-голями от тях няма, а остналите са семколюпци. В действителност тези незнаят дори кой е Левски, какъв е бил и за какво се е борил.
Не съм обеден,че ръководството искат да се отърват от тях, защото глупав и необразован народ най-лесно се управлява, пък и нали трябва в някои ''специфични моменти'' някой да ги подкрепи, а и все пак кой ако не те ще скандират ''Гонзо,Гонзо''.

Върни се в “Архив”