saffron написа: анадолска дупка е на маикати п****та![]()
Какво означава "маикати"?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MORSKI написа:saffron написа: анадолска дупка е на маикати п****та![]()
Саффрончо, ще ти изкъртя зъбките мамин сладък, ако още веднъж напишеш подобно нещо, да ти е ясно. Между другото толкова си прост, че повече няма накъде. Твоята майка даже няма *****Ти си заченат от любовта на Александър Велики с коня му
То затова си такъв ..... И така и не отговори на въпроса, защо ли
saffron написа:MORSKI написа:saffron написа: анадолска дупка е на маикати п****та![]()
Саффрончо, ще ти изкъртя зъбките мамин сладък, ако още веднъж напишеш подобно нещо, да ти е ясно. Между другото толкова си прост, че повече няма накъде. Твоята майка даже няма *****Ти си заченат от любовта на Александър Велики с коня му
То затова си такъв ..... И така и не отговори на въпроса, защо ли
като не искаш да ти пиша нема да ме заговаряш и да ме обиждаш ок ?! хващаи си лодката и обратко в морето за риба балък!
saffron написа:пак обиждаш .. заплашваш и се пениш.. . виж се колко си прост и малоумен обаче.... 1-во форума е спортен... от самото начало говоря ,че правя евала по спортната част.. ( интервюто на Ицо Стоичков) .. само ,че изтрещели от яд и злоба идиоти , като тебе обърнаха темата на 180 градуса в друга насока. ....уффф...
... ама кво ли ти се обеснявам бе .... само ше ти кажа ,че колкото аз съм българин толкова си и ти.. произхода няма значение... ше ме уважаваш и няма да обиждаш ясен ли съм?... а па страната , колкото е твоя .. толкова е и моя... разликата е ,че мене не ме кефи да живея със слабоумни псевдо патриоти , като тебе.. дори не съм единствения... на последните избори се виде ,че такива балъци дето изпитват омраза към малцинствата и към самите себе си немогат да съберат и 5 процента от вота на хората.... така ,че по добре ти хващаи гората и не ме заговаряи повече... а лятото , като ти доидем да ти похарчем парите си на морето се оглеждаи за татуировката ми и ако имаш топки ела да се разберем очи в очи вместо да правиш на голем бахтич в тоя форумаре със здраве...клоун
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
нямаше нужда да се поти[code]ш толкова мн... от едното ухо влиза от другото излиза..пишеш едни и същи безмислени и заучени фрази , като зомбиран си..както и да е... искам само да обърна внимение на едно нещо .. неможах да разбера тоя въпрос..
за кои неща говориш ?? какво искаш да ти кажа точно и на коя улица ? уточняваи се !
щом си толкова убеден в това.. искам да ти пожелая.. колкото аз съм българин със сръбско самосъзнание... толкова на тебе да ти и живо и здраво наи милото !
CTAHKO написа:Сафроне,това да си българин не означава само да имаш български паспорт,а и да се чувстваш такъвПри теб нещата изобщо не са така
Дори ако трябва да бъдем точни,на времето такива като теб ги вкарваха не по затворите,а в психиатриите
Така че при първа възможност потърси лекарска психиатрична помощ докато не е станало твърде късно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта