Македонците си спомнят за Ицо Велики

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Македонците си спомнят за Ицо Велики

Мнениеот Blagoy » 16 фев 2012 13:36

saffron написа: анадолска дупка е на маикати п****та :lol: :mrgreen:

Какво означава "маикати"?
[center]Изображение[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2012 15:26

Саффрончо, ще ти изкъртя зъбките мамин сладък, ако още веднъж напишеш подобно нещо, да ти е ясно. Между другото толкова си прост, че повече няма накъде. Твоята майка даже няма ***** :lol: Ти си заченат от любовта на Александър Велики с коня му :lol: То затова си такъв ..... И така и не отговори на въпроса, защо ли :mrgreen:

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 фев 2012 16:17

MORSKI написа:

Саффрончо, ще ти изкъртя зъбките мамин сладък, ако още веднъж напишеш подобно нещо, да ти е ясно. Между другото толкова си прост, че повече няма накъде. Твоята майка даже няма ***** :lol: Ти си заченат от любовта на Александър Велики с коня му :lol: То затова си такъв ..... И така и не отговори на въпроса, защо ли :mrgreen:

като не искаш да ти пиша нема да ме заговаряш и да ме обиждаш ок ?! хващаи си лодката и обратко в морето за риба балък! :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2012 16:33

saffron написа:
MORSKI написа:

като не искаш да ти пиша нема да ме заговаряш и да ме обиждаш ок ?! хващаи си лодката и обратко в морето за риба балък! :mrgreen:

Ей смешник ти много насериозно си се взел, а? Внимавай с кого и как разговаряш! Така ще говориш на събратята си, дето вярват в Бог Македон, а не в българкси форум на българин да ти е ясно, още повече на мен! Смешка, много си голям във форума, ама айде да се видим на живо, а? Ще ти омекнат колената набързичко и татуировчицата ще ти се скрие чак, боклук! Мери си приказките, че няма да могат да ти съберат частите от тялото, ако продължаваш да ги ръсиш такива, капиш! Кой си ти бе македоноидче смешно, единственият, който ще си хване нещо си ти и да те няма от страната ни, ясно ли ти е! Ще ти се иска да не си стъпвал в България, келеш!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 фев 2012 16:50

пак обиждаш .. заплашваш и се пениш.. . :lol: виж се колко си прост и малоумен обаче.... 1-во форума е спортен... от самото начало говоря ,че правя евала по спортната част.. ( интервюто на Ицо Стоичков) .. само ,че изтрещели от яд и злоба идиоти , като тебе обърнаха темата на 180 градуса в друга насока.. :oops: ....уффф...
... ама кво ли ти се обеснявам бе .... само ше ти кажа ,че колкото аз съм българин толкова си и ти.. произхода няма значение... ше ме уважаваш и няма да обиждаш ясен ли съм?... а па страната , колкото е твоя .. толкова е и моя... разликата е ,че мене не ме кефи да живея със слабоумни псевдо патриоти , като тебе.. дори не съм единствения... на последните избори се виде ,че такива балъци дето изпитват омраза към малцинствата и към самите себе си немогат да съберат и 5 процента от вота на хората.... така ,че по добре ти хващаи гората и не ме заговаряи повече... а лятото , като ти доидем да ти похарчем парите си на морето се оглеждаи за татуировката ми и ако имаш топки ела да се разберем очи в очи вместо да се правиш на голема ММА звезда в тоя форум ;) аре със здраве...клоун :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2012 17:04

saffron написа:пак обиждаш .. заплашваш и се пениш.. . виж се колко си прост и малоумен обаче.... 1-во форума е спортен... от самото начало говоря ,че правя евала по спортната част.. ( интервюто на Ицо Стоичков) .. само ,че изтрещели от яд и злоба идиоти , като тебе обърнаха темата на 180 градуса в друга насока. ....уффф...
... ама кво ли ти се обеснявам бе .... само ше ти кажа ,че колкото аз съм българин толкова си и ти.. произхода няма значение... ше ме уважаваш и няма да обиждаш ясен ли съм?... а па страната , колкото е твоя .. толкова е и моя... разликата е ,че мене не ме кефи да живея със слабоумни псевдо патриоти , като тебе.. дори не съм единствения... на последните избори се виде ,че такива балъци дето изпитват омраза към малцинствата и към самите себе си немогат да съберат и 5 процента от вота на хората.... така ,че по добре ти хващаи гората и не ме заговаряи повече... а лятото , като ти доидем да ти похарчем парите си на морето се оглеждаи за татуировката ми и ако имаш топки ела да се разберем очи в очи вместо да правиш на голем бахтич в тоя форум ;) аре със здраве...клоун

Виж какво смешка, ЕДИНСТВЕНИЯТ прост, малоумен и т,н човек в тази тема си ти и това, че не го осъзнаваш само доказва, че си страшно ограничено същество. Сумати народ ти го каза в темата. Присъщо е за македоноидите обаче, така че не учудвам особено :lol: Зададох ти въпрос, на който ти не само не отговори (логично, нямаш топки, понеже знаеш, че отговорът ще Ви разкрие що за глупости говорите :lol: ), ами на свой изръси такава глупост, че ако беше близо до мен наистина жив нямаше да останеш! Правиш се на интересен в български форум, заяждаш се и дори обиждаш и очакваш да няма реакция спрямо теб ли? А в реалния живот кой те знае каква мишка си и си траеш. Както ти се каза неведнъж тръгни да ги говориш тези глупости на улицата и сам знаеш какво ще ти се случи! Цял форум ти се смее, обаче ти продължаваш да нахалничиш и да се заяждаш. Наистина си или просто момче, или авантюрист, който си търси боя! И в двата случая не те чака нищо хубаво.

Дошъл си в чужда страна и ще се съобразяваш, ясен ли съм! То си е за твое добро, иначе ще си имаш бая проблеми и този форум е най-малкият от тях!

Темата хубаво е за спортен репортаж, ама ти пак не се виждаш какви ги говориш. Казваш евала за репортажа, ама плоския ти ум веднага те кара да жегнеш, че кога ще видиш такъв репортаж да се направи за ваш играч. Ти сериозно ли не се усещаш като пишеш такива неща, че ще има реакция или ни вземаш за луди? Защото единственият луд тук си ти, ако е така!

И в други теми са ти предлагани сумати факти и доказателства, че нещата на които ви учат и нещата, с които ви промиват мозъците са повече от нелепи и смешни и ви се смее цял свят, ти обаче си знаеш твоето и тъпчиш на едно място :mrgreen: Какво очакваш да има като реакция, а? Аз досега само ти се хилех на глупостите, обаче човек си има търпение! Все едно аз да вляза във вашите македоноидни (пази Боже) форуми и да почна да се заяждам :) Самият факт, че съм българин даже без да кажа нещо и ще провокира обиди! Така, че не ми се прави на ощипана мома!

Ахахаха викаш колкото аз съм българин, толкова и ти, така ли :lol: Значи най-после признаваш, че Вие не сте нищо повече от българи със сръбско самосъзнание! :mrgreen: Най-после.... А дали ще те уважавам, ахахаха това си зависи изцяло от теб и поведението ти във форума, сам си решавам кой да уважавам или не- да ти е ясно! За момента ти будиш само присмех и съжаление у мен, нищо друго!

А ти ще се държиш с нужното уважение и респект към потребителите в този форум, тъй като ти си нищо повече от един гост в нашата страна и в този форум, ясен ли съм, а!? И ще засвидетелстваш уважение, в противен случай си стой в Македония и си трай! И ще си мериш приказките, защото наистина на мен или на някой друг ще му писне и ще събираш зъбките си от земята, ако продължаваш с нахалството си!

И не на последно място- сбъркал си, тази страна не е колкото моя, толкова и твоя! Моите деди са се били за да запазят тази страна, за да я освободят, а ти си нищо за нея! Ясно ли ти е! Ти поредният пришълец, неблагодарник от западните покрайнини, който се има за нещо! А по-слабоумни хора, псвеодпатриотчета от твоите събратя македоноиди няма на този свят! Така, че ти си живял предостатъчно с такива и то си личи, отразило ти се е доста :mrgreen: Не ми говори, че ние българите сме били такива....

Единственият клоун в този форум си ти, няма нужда да чакам лятото, още в София мога да те приключа щом си толкова оборотен. Въпросът е ще имаш ли смелост тези неща да ги кажеш дори на един човек в този форум, че като гледам си много отворен само тук :mrgreen: Казах ти, знаем ги такива като теб, по улциата си тих и не смееш нищо да кажеш, ама тук си по-голям и от Бог Македон :mrgreen:

А за харченето на морето, съмнява ме точно ти и 1 стотинка да имаш, че да похарчиш., Най-вероятно идваш на автостоп до морето. Но даже и да не е така, по-добре си стой да си бършеш потта в Македония или в кваритирката в София и да ни освободиш от нежеланото си присъствие, че ни е писнало от такива като Вас и на морето лятото не се живее от селенията Ви!
Толкова към теб, не заслужаваш повече внимание, до момента, в който не докажеш обратното или не си изпросиш боя!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 фев 2012 17:39

нямаше нужда да се потиш толкова мн... от едното ухо влиза от другото излиза..пишеш едни и същи безмислени и заучени фрази , като зомбиран си..както и да е... искам само да обърна внимение на едно нещо .. неможах да разбера тоя въпрос..

" Въпросът е ще имаш ли смелост тези неща да ги кажеш дори на един човек в този форум, че като гледам си много отворен само тук Казах ти, знаем ги такива като теб, по улциата си тих и не смееш нищо да кажеш, ама тук си по-голям и от Бог Македон"

за кои неща говориш ?? какво искаш да ти кажа точно и на коя улица ? уточняваи се !

и 2-ро ...

"Значи най-после признаваш, че Вие не сте нищо повече от българи със сръбско самосъзнание! Най-после..."

щом си толкова убеден в това.. искам да ти пожелая.. колкото аз съм българин със сръбско самосъзнание... толкова на тебе да ти и живо и здраво наи милото ! ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 фев 2012 17:44

Сафроне,това да си българин не означава само да имаш български паспорт,а и да се чувстваш такъв :!: При теб нещата изобщо не са така ;) Дори ако трябва да бъдем точни,на времето такива като теб ги вкарваха не по затворите,а в психиатриите :lol: Така че при първа възможност потърси лекарска психиатрична помощ докато не е станало твърде късно 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 фев 2012 17:50

нямаше нужда да се поти[code]ш толкова мн... от едното ухо влиза от другото излиза..пишеш едни и същи безмислени и заучени фрази , като зомбиран си..както и да е... искам само да обърна внимение на едно нещо .. неможах да разбера тоя въпрос..

Това е характеристика, която е присъща за теб, македоноиде :lol: Ти откакто си се регистрирал в този форум, все едни и същи ги бръщолевиш :mrgreen: Така, че не прехвърляй твоите кирливи ризи на друг. Отделно, че като ти казах истината в очите за втори път, като нямаш какво да кажеш и се опитваш да се измъкнеш, е не ти се получи отново.

за кои неща говориш ?? какво искаш да ти кажа точно и на коя улица ? уточняваи се !

Какво се правиш сега, че не си наясно за какво става въпрос. Всички тези глупости, които пишеш във форума за кюрди, татари и не знам какви още, обидите и заканите, знаеш какво ще ти донесат и, че ще ги кажеш на някой българин в реалния живот, ама друг път.

щом си толкова убеден в това.. искам да ти пожелая.. колкото аз съм българин със сръбско самосъзнание... толкова на тебе да ти и живо и здраво наи милото ! ;)

Значи най-милото ще ми е живо и здраво дълги години, мижитурка такава :lol: Оттук насетне при следващ опит да си така остроумен ще се занимавам с теб в реалния живот!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 фев 2012 17:56

CTAHKO написа:Сафроне,това да си българин не означава само да имаш български паспорт,а и да се чувстваш такъв :!: При теб нещата изобщо не са така ;) Дори ако трябва да бъдем точни,на времето такива като теб ги вкарваха не по затворите,а в психиатриите :lol: Така че при първа възможност потърси лекарска психиатрична помощ докато не е станало твърде късно 8-)

абе ти кво се обесняваш въобще бе ... на тебе 50% от хората пишещи тук те разбраха , колко умствен багаж имаш и те отсвириха при все ,че си "големия" българин :lol:
мене хората ме разбират... говорим за хората.. не за арииските смиигълси , като тебе с белите коси и албиноските очи :mrgreen:
виж . колко теми съм отворил и всеки път става хубава дискусия .. говориме за смилени неща , които ни засягат нас човеците живеещи в България... ;)
ти си балуш... знаеш го.. изпълнен си със злоба към готините хора... киснеш по цял ден и по цяла вечер тук... нали те гледам... :lol: ... аз си чупих крака преди седмица... и искам не искам съм тук... но до края на месеца... а ти ше си останеш тук завинаги... щото нямаш приятели... кои би излезнал на бира с комплексар , като тебе.. дето все некои друг му е виновен за положението в , което се намира....... пфф толкова си .. аре да не казвам какво си... че ше повърна :P

Върни се в “Архив”